Azmir izjavio da ce svim igracima, koji su izborili nastup na europsku scenu, ugovori biti automatski produzeni. Za to vrijeme, anamo oni im pokupili Ahmetovica i Sarica, a mozda cak i Kostica. Da su dobri igraci, jesu, ali mislim da su prvenstveno dobri zbog ukomponovanog sistema i kohezije koju je uspostavio Husref. U svakom slucaju, ne trebamo se zamarati tim, nama niti jedan od njih potreban. Kostic, mozda, ali jednostavno iz razloga jer nam je stoper prijeko potreban.ChWilla je napisao/la:kakva je to priča za tih godinu dana?
Hajd sto imamo vas iz Uprave na forumu, hajd sto imamo nas koji smo se okoristili i koji cemo se tek okoristiti o klub malverzacijama i mutnim radnjama, hajde sto imamo voditelja sportske emisije sa OBNa, ali da nam nacelnik Trnova pise po forumu...ChWilla je napisao/la:storm je ustvari ibro berilo načelnik trnova...
Pa on se fura da je atomski mrav. Meni se sviđa način na koji on igra.Jaozinho22 je napisao/la:Kad j smo to Giovinca kupili?shzna je napisao/la:Što atomskog mrava izbacujete iz postave?![]()
Alea iacta estdiego1921 je napisao/la:Mene interesuje sta znaci ovo kocka je bacena ? Jel generalni sponzor u pitanju ?
imamo sponzora, ne traba namdiego1921 je napisao/la:Mene interesuje sta znaci ovo kocka je bacena ? Jel generalni sponzor u pitanju ?
Pa sta je onda u pitanju ? Hadzija jutros tavle igrao,pa ti onako napisao !!KrajPrice je napisao/la:imamo sponzora, ne traba namdiego1921 je napisao/la:Mene interesuje sta znaci ovo kocka je bacena ? Jel generalni sponzor u pitanju ?
Za sponzora niko nista ne spominje, a i nije lahko uletiti. Nasi su davno mogli potpisati generalnog, ali cijena nam ne odgovara.diego1921 je napisao/la:Pa sta je onda u pitanju ? Hadzija jutros tavle igrao,pa ti onako napisao !!KrajPrice je napisao/la:imamo sponzora, ne traba namdiego1921 je napisao/la:Mene interesuje sta znaci ovo kocka je bacena ? Jel generalni sponzor u pitanju ?
Joj Ramo je brat bio.Još neko postavi sliku na forum,kaže lancima zvijer treba vezatiJaozinho22 je napisao/la:Joj kad se sjetim sprdancije za Ramsona pa smo ih kasnije zapisali kako nam dolikuje s Lendrom,Čupavim majstorom i na kraju ZahomPlava Porodica je napisao/la:Ma sloboda i čelik prvi favoriti za prvu ligu Federacije.Desit će im se slična sudbina Veleža,što su sa juniorima igrali...Ali bolje i to nego one crnčuge ala Ramson naš
Iftardelinjo je napisao/la:sta se kuha ?Plava Porodica je napisao/la:Stigo Pozder u SA.
Kuha se polahko,kuha..
Vakat je i trenirat![]()
Reci nam približan datum,da ja i komšija planiramo kad piti kahvu.Leon_Professional je napisao/la:Buraz, je li to Kostic donio famozni spisak, ko odlazi i koga zeli?! De ti nama reci samo, kad da to ocekujemo da se ne peglamo bezveze
Dolazak novih igraca da ocekujemo kad ? Jesmo li dobili kakvu ponudu za nekog naseg igraca ?KrajPrice je napisao/la:Za sponzora niko nista ne spominje, a i nije lahko uletiti. Nasi su davno mogli potpisati generalnog, ali cijena nam ne odgovara.diego1921 je napisao/la:Pa sta je onda u pitanju ? Hadzija jutros tavle igrao,pa ti onako napisao !!KrajPrice je napisao/la: imamo sponzora, ne traba nam
Bice noviteta u igrackom kadru, a i odlazaka.