Jesmo to u šoping krenuli?KrajPrice je napisao/la:Kocka je bacena!

Jesmo to u šoping krenuli?KrajPrice je napisao/la:Kocka je bacena!
Kone uzese i Sarica,mi jedino Kostica da uzmemo !Ordagic je Husarin,Veselinovic ima ugovor !LARS1921 je napisao/la:Mogli smo se i mi ogrebati od ove Slobode
Elegant je napisao/la:Moja zelja je bila da u ovu sezonu uđemo sa Generalnim sponzorom, ali izgleda je to tezak posao i pored toga sto sada imam stranu upravu i ljude koji se trude da bude sto bolje klubu. Jednostavno nema partnera koji je spreman da odvoji veliku sumu novca za fudbalski klub.
Elegant je napisao/la:Da je nama pred novu sezonu dogovorit Generalnog sponzora, to bi bio slag na tortu !
Elegant je napisao/la:Ja bi se najvise obradovao kad bi ovo ljeto konacno dobili generalnog sponzora !
Elegant je napisao/la:Jedna od mojih želja za ovo ljeto je da konacno dobijemo generalnog sponzora ! Nadam se da ova uprava radi na tome.
Uskoro ide novi trener i stab, pojacanja, stadion se sminka, novi dresovi, jos slag na tortu bi bio GS da budemo finasijiski mirni !
Elegant je napisao/la:Mozda ovo ljeto konacno docekamo do sada nam fantomskog GS !
Ajzea je napisao/la:Elegant i generalno sponzorstvo 249. put.
Kone ce vjerovatno i Kostica uzeti.diego1921 je napisao/la:Kone uzese i Sarica,mi jedino Kostica da uzmemo !Ordagic je Husarin,Veselinovic ima ugovor !LARS1921 je napisao/la:Mogli smo se i mi ogrebati od ove Slobode
Upravo tako, gdje je naglasio da se ta sredstva uopšte neće diratiAjzea je napisao/la:Pri tome da marka ne udje u klub..mkulaglic je napisao/la:Mislim da ovaj prelazni rok nećemo ništa prodavati izuzev ako bas nedodje neka nemoralna ponuda. Kada je tadašnji vd predsjednik Amar Bajramovic pred novu godinu gostovao kod Bikica tada je rekao da je budžet za plate osiguran do maja 2017 godine.
Sent from my C5303 using Tapatalk
Hahahahahaha sad ce zenu zaposlit na forumuAjzea je napisao/la:Kone ce vjerovatno i Kostica uzeti.diego1921 je napisao/la:Kone uzese i Sarica,mi jedino Kostica da uzmemo !Ordagic je Husarin,Veselinovic ima ugovor !LARS1921 je napisao/la:Mogli smo se i mi ogrebati od ove Slobode
Ma iscekujemo svi generalnog, samo sto je Elegant to napisao bar tristo puta.
@storm admin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Napreduje ko da je Bakir licno.
Navodno Kostic ostaje tamo ! Vjerujem da si spreman da ih mezis za SaricaAjzea je napisao/la:Kone ce vjerovatno i Kostica uzeti.diego1921 je napisao/la:Kone uzese i Sarica,mi jedino Kostica da uzmemo !Ordagic je Husarin,Veselinovic ima ugovor !LARS1921 je napisao/la:Mogli smo se i mi ogrebati od ove Slobode
Ma iscekujemo svi generalnog, samo sto je Elegant to napisao bar tristo puta.
@storm admin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Napreduje ko da je Bakir licno.
Rodom s mejtaša je napisao/la:Ovaj Sarić je pravi igrač. Ćudi me da ga Sloboda pušta.
Ne pusta ga, povjerovali su svi da su im, zamisli, automatski produzeni ugovori na jos godinu dana. Sam Azmir je to izjavio, sto mi je totalno neozbiljno i neshvatljivo. Komsije ga kontaktirale, i evo dovele. Kakav danak neiskustvu Uprave FK Sloboda.Rodom s mejtaša je napisao/la:Ovaj Sarić je pravi igrač. Ćudi me da ga Sloboda pušta.
Joj kad se sjetim sprdancije za Ramsona pa smo ih kasnije zapisali kako nam dolikuje s Lendrom,Čupavim majstorom i na kraju ZahomPlava Porodica je napisao/la:Ma sloboda i čelik prvi favoriti za prvu ligu Federacije.Desit će im se slična sudbina Veleža,što su sa juniorima igrali...Ali bolje i to nego one crnčuge ala Ramson naš
sta se kuha ?Plava Porodica je napisao/la:Stigo Pozder u SA.
Kuha se polahko,kuha..
Vakat je i trenirat