Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 07, 2016 9:29 pm

hardwell je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Jucer mrtvilo na forumu, danas ne mozes procitati sve :ganja:

Svaka cast za ove švabe :klanjase2: Zvecevo cokolade SAMO TI od sad se samo kupuju :ganja:
Kada bi brendirali čokolade da na njima stoji naš grb, kao što je bio slučaj sa Hajdukom, našao bih djevojku i kupovao joj čokolade svaki dan dok se ne udeblja. Onda bih je ostavio i krenuo ispočetka
Hahahhahahaha
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ublehas
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet apr 07, 2016 9:30 pm

starigrad je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:
Okolele je napisao/la:Meni komsija radi dole za bagerom i kaze cim zavrse ove radove na zapadu da bi se trebali prebaciti na istok..
Ma ja ali mora prvo tender proci takav je zakon

Sent from my C5303 using Tapatalk
Mislim da FK Zeljo ne podlijeze Zakonu o javnim nabavkama i da nismo bili u obavezi raspisati tender. Druga je stvar sto je ovako transparentnije i sto imas vise ponuda na stolu, pa se moze doci do realne, okvirne cifre za zavrsetak radova, tako da se smanjuje mogucnost da se neko licno ugradi u projekat, mimo realne cifre radova.

Edit: ne mislim na nekoga iz uprave Zelje, nego se smanjuje mogucnost da te neko, kao jedini s kim pregovaras, opali po usima.
Ma ne podliježe sigurno, i hvala Bogu da je tako. Vjerujem da se već pregovara sa potencijalnim izvođačima raova, ali zašto ne pružiti priliku i ostalim. Uvijek je bolje imati više opcija nego manje.

Virtu4L

čet apr 07, 2016 9:31 pm

Modni mačak na cvjetiće :ganja:
Spoiler:
slika
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Leon_Professional
Kontakt:

čet apr 07, 2016 9:33 pm

hardwell je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Jucer mrtvilo na forumu, danas ne mozes procitati sve :ganja:

Svaka cast za ove švabe :klanjase2: Zvecevo cokolade SAMO TI od sad se samo kupuju :ganja:
Kada bi brendirali čokolade da na njima stoji naš grb, kao što je bio slučaj sa Hajdukom, našao bih djevojku i kupovao joj čokolade svaki dan dok se ne udeblja. Onda bih je ostavio i krenuo ispočetka

:rofl1: :rofl1: :rofl1: nisi normalan :palacgore:

Tryg
Kontakt:

čet apr 07, 2016 9:35 pm

Okolele je napisao/la:Meni komsija radi dole za bagerom i kaze cim zavrse ove radove na zapadu da bi se trebali prebaciti na istok..
Nije ti valjda munja komsija :ganja:
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Elegant
Kontakt:

čet apr 07, 2016 9:40 pm

Za malu i veliku raju:
Spoiler:
slika
slika
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

hardwell
Kontakt:

čet apr 07, 2016 9:43 pm

Nemoj pocet ce nam pola ekipe konzumirati Zvečevo proizvode, naravno ove za veliku raju
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

omladina1921zeljina
Kontakt:

čet apr 07, 2016 9:45 pm

Tryg je napisao/la:
Kad se sjetimmm, kakav je to jedan ortodoksni kreten :mrgreen:
Vodi nas Faćo, kondicioni... ljeto, august... pred sezonu nakon prozivke... Dolazi Munja, pozdravi se s Faćom, nosi original Jabulani loptu, dobili valjda, pokazuje je prema nama i govori:
"To, to, momci, samo trčite, pošto lopte nećete vidjeti zadugo" i onaj njegov bolesni osmijeh.

Kako mi se urezao u pamćenje ko najcrnji dušmanin :D
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

Elegant
Kontakt:

čet apr 07, 2016 9:46 pm

hardwell je napisao/la:Nemoj pocet ce nam pola ekipe konzumirati Zvečevo proizvode, naravno ove za veliku raju
Iznenadio bi se koliko ima ovih flasiranih.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

cikazubo
Kontakt:

čet apr 07, 2016 9:47 pm

omladina1921zeljina je napisao/la:
Tryg je napisao/la:
Kad se sjetimmm, kakav je to jedan ortodoksni kreten :mrgreen:
Vodi nas Faćo, kondicioni... ljeto, august... pred sezonu nakon prozivke... Dolazi Munja, pozdravi se s Faćom, nosi original Jabulani loptu, dobili valjda, pokazuje je prema nama i govori:
"To, to, momci, samo trčite, pošto lopte nećete vidjeti zadugo" i onaj njegov bolesni osmijeh.

Kako mi se urezao u pamćenje ko najcrnji dušmanin :D
Gdje je sad Munja, jel jos u klubu, ili je penzionisan ?

Jaozinho22

čet apr 07, 2016 9:48 pm

Zola u nedjelju u punom trenaznom procesu,pozz za forum doktore ;)
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Tryg
Kontakt:

čet apr 07, 2016 9:49 pm

Jos imam traume od njeg, mada nisam ja mislio na tog munju, nego znam i ja jednog munju koji bas radi na Grbavici sa bagerom pa sam zato rekao. A Zeljin munja mi je ubio volju za treniranjem, tad sam ja mislim mogao trcati od Grbavice do Hrasnice.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

ChWilla
Kontakt:

čet apr 07, 2016 9:50 pm

zola na treningu a forum doktori na aparatima :rofl:
gradi željo boli te *****

Kapiten
Kontakt:

čet apr 07, 2016 9:51 pm

Je li Tiago spreman ? Za Đermu su pisali da bi mogao biti spreman za Zvornik ?
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

cikazubo
Kontakt:

čet apr 07, 2016 9:53 pm

Tryg je napisao/la:Jos imam traume od njeg, mada nisam ja mislio na tog munju, nego znam i ja jednog munju koji bas radi na Grbavici sa bagerom pa sam zato rekao. A Zeljin munja mi je ubio volju za treniranjem, tad sam ja mislim mogao trcati od Grbavice do Hrasnice.
Mene je Munja jer na utakmici nisam centrirao lijevom vec uradio neki glupi laznjak kaznio tako da sam 7 dana dok drugi normalno treniraju bio sam na betonskom i samo dodavao od zid lijevom, nikad necu zaboravit samo naleti 2-3 puta proviri jel radim i drekne se UNUTRSNJIM DIJELOM STOPALA !! :rofl1:

Ajzea
Kontakt:

čet apr 07, 2016 9:54 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Zola u nedjelju u punom trenaznom procesu,pozz za forum doktore ;)
Jesi kvarnjak. :ganja:

edit
"Liječe se minimalno sedam dana, a simptomi mogu ostati prisutni i do dvije sedmice."

Fasovo je ranije gnojnu anginu a ovo je napisano prije pet dana, opet nisam pogriješio. :kafa: :rofl:
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u čet apr 07, 2016 9:59 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

omladina1921zeljina
Kontakt:

čet apr 07, 2016 9:58 pm

cikazubo je napisao/la:
Tryg je napisao/la:Jos imam traume od njeg, mada nisam ja mislio na tog munju, nego znam i ja jednog munju koji bas radi na Grbavici sa bagerom pa sam zato rekao. A Zeljin munja mi je ubio volju za treniranjem, tad sam ja mislim mogao trcati od Grbavice do Hrasnice.
Mene je Munja jer na utakmici nisam centrirao lijevom vec uradio neki glupi laznjak kaznio tako da sam 7 dana dok drugi normalno treniraju bio sam na betonskom i samo dodavao od zid lijevom, nikad necu zaboravit samo naleti 2-3 puta proviri jel radim i drekne se UNUTRSNJIM DIJELOM STOPALA !! :rofl1:
Ne znam ti reći da li je još u omladinskom, može bit i da je penzionisan. Sjećam se, došao novi momak na trening, on komentariše:"Evo još jednog platiše..." :mrgreen:

Edit: a mjesečno petoba jarane...
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

Grbavica
Kontakt:

čet apr 07, 2016 9:59 pm

Brkoo je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:neka po uzoru na braco i seka lansiraju promotivnu liniju zet i punac, to bi išlo k'o halva.
:rofl1: :rofl1:
Kakav si ti kvarnjak ponekad :shisha:

hardwell je napisao/la:

a daaaaaaj :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

cikazubo
Kontakt:

čet apr 07, 2016 10:12 pm

omladina1921zeljina je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
Ne znam ti reći da li je još u omladinskom, može bit i da je penzionisan. Sjećam se, došao novi momak na trening, on komentariše:"Evo još jednog platiše..." :mrgreen:

Edit: a mjesečno petoba jarane...
Kad se sjetim tad uslova za treniranje, imao sam priliku s Bajom i Arom u pionirima i kadetima igrati, prateca generacija bio, Ara u pionirima savladao skarice na betonskom, bilo je jos bar 2-3 igraca tog kalibra u toj generaciji, bas talentovane djece, a kad skontas na sljaci i na betonu treniras, tad je Željo bio katastrofa, od roditelja trazili po 50 KM za nove lopte, po 300 KM za neku bezveznu opremu itd.. Danas su uslovi u omladinskom ala Ajax u odnosu na prije 8-9 godina..

Plava Porodica
Kontakt:

čet apr 07, 2016 10:14 pm

Ja nikad nisam trenirao,moj je trening vazda bio glasnih žica na Jugu, i u kafani,ali tu sam među najboljim :mrgreen:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava