E vala dobit ćete i tu rakiju, pa se udesite finoMinjore je napisao/la:i ja sam. Pogotovo za marketing, ljepljenje plakata i slicno, dobrovoljac sam no.1Fatić Nermin je napisao/la:Evo i ja se takodjer javljam kao dobrovoljac. Samo nek nam obezbijede materijal, ostalo cemo mi.MU'MIN T.M. je napisao/la:Ako neko može da predloži Upravi kluba da se onaj zid na jugu ofarba u plavu boju (prije je bila varijanta plavo-žuta, zid i stepenice).
Mislim da to ne bi koštalo mnogo, a moglo bi se odraditi u sklopu ovog "šminkanja" stadiona (wc, led, krov i sl.).
Nek uprava kupi plavu boju i četke/valjke, a formaši u subotu i nedelju na stadion. Kad bi se skupilo 10+ ljudi, mogao bi se fin posao uraditi, čišćenje juga, farbanje, druženje i podizanje atmosfere za 28.02.2016.Sve to bi bilo medijski popraćeno (koliko toliko), i time bi uputili još jedan poziv svima da dođu na utakmicu.
Traba pokazati dušmanima kako se voli klub.
Ako su problem pare, evo ja halalim petobu![]()
P.S. Nakon skoro 10 i više godina, dimna će da gori na Jugu.
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Litar rakije meni i ajzeji i sumu iznad juga cemo posjeci
SeyoTM je napisao/la:Jeboga refresh...ipe napisi barem trava je zelena
Ma bolje da ga Kinezi odmah uzmu,makar ce odmah platiti..MrRiccoli je napisao/la:Evo citam Besiktas ce prodati Gomeza u Kinu i hoce Dzeku.
Sent from my C5303 using Tapatalk
I to sto kazes. Ma hajde makar je u Romu otisao pa ako ode gdje jos dobro i jesteOkolele je napisao/la:Ma bolje da ga Kinezi odmah uzmu,makar ce odmah platiti..MrRiccoli je napisao/la:Evo citam Besiktas ce prodati Gomeza u Kinu i hoce Dzeku.
Sent from my C5303 using Tapatalk
Jel pocelo drugo polHadzijalagic je napisao/la:Ipe zaspo..
Gdje treba potpisati?KrajPrice je napisao/la:Ove godine cemo igrati kao Atl Madrid, sve po 1:0.