Kako nećeš biti iznenađen, podrška kluba koji je ne tako davno bankrotirao.storm_raider je napisao/la:Svaka cast, veoma sam pozitivno iznenadjen sa ovom uplatom iz Siegena... Mali, historijski, Siegen.
Izgleda da ce i vrijeme biti kao u Mostaru, najavise kisu sutra i za vikend. Valjda nece biti pljuskovi, nego ove proljetne padavine.Plava Porodica je napisao/la:Eh da je dočekat Drinu,nešto mi se ova sedmica haos odužila.Isti rezultat ko u Mostaru i nove tri bobe.
I možda Dirk Kuyt kad bi ga doveli i dali mu platu iz LiverpoolaPlava Porodica je napisao/la:Allahu dragi ja ništa ljepše nisam vidio,ali ozbiljno.Tek na ostalim slikama sam se sjebo,i skonto,da jedino šansu kod nje ima Sinišadiego1921 je napisao/la:Lijepa je ko san,ime joj ne znamOkolele je napisao/la:
Auu ko med..Pogledaj komentare,pise ti ime
Sve je mogucestarigrad je napisao/la:Mislim da FK Zeljo ne podlijeze Zakonu o javnim nabavkama i da nismo bili u obavezi raspisati tender. Druga je stvar sto je ovako transparentnije i sto imas vise ponuda na stolu, pa se moze doci do realne, okvirne cifre za zavrsetak radova, tako da se smanjuje mogucnost da se neko ugradi u projekat.MrRiccoli je napisao/la:Ma ja ali mora prvo tender proci takav je zakonOkolele je napisao/la:Meni komsija radi dole za bagerom i kaze cim zavrse ove radove na zapadu da bi se trebali prebaciti na istok..
Sent from my C5303 using Tapatalk
ChWilla je napisao/la:neka po uzoru na braco i seka lansiraju promotivnu liniju zet i punac, to bi išlo k'o halva.
Kada bi brendirali čokolade da na njima stoji naš grb, kao što je bio slučaj sa Hajdukom, našao bih djevojku i kupovao joj čokolade svaki dan dok se ne udeblja. Onda bih je ostavio i krenuo ispočetkaLeon_Professional je napisao/la:Jucer mrtvilo na forumu, danas ne mozes procitati sve![]()
Svaka cast za ove švabeZvecevo cokolade SAMO TI od sad se samo kupuju
bili su prije 6-7 godina cak i u 2.bundesligiAjzea je napisao/la:![]()
Svaka čast navijačima ovog kluba iz pete njemačke lige.![]()