Ne znam je li od 10tog ili od 20tog.. Uglavnom ubrzoOkolele je napisao/la:Je li od ponedeljka krecu radovi na istoku..?
K'o da sam negdje vidio da se spominje 10-ti.rodrigo87 je napisao/la:Ne znam je li od 10tog ili od 20tog.. Uglavnom ubrzoOkolele je napisao/la:Je li od ponedeljka krecu radovi na istoku..?
Do 10tog je rok kada bi trebao izaci tender. E sad koliko ce to trajati mozda i dok se izabere firma koja ce raditi mada ne sumnjam da je to unigradnja i onda potpisivanje ugovora i radovi.Okolele je napisao/la:K'o da sam negdje vidio da se spominje 10-ti.rodrigo87 je napisao/la:Ne znam je li od 10tog ili od 20tog.. Uglavnom ubrzoOkolele je napisao/la:Je li od ponedeljka krecu radovi na istoku..?
MrRiccoli je napisao/la:Do 10tog je rok kada bi trebao izaci tender. E sad koliko ce to trajati mozda i dok se izabere firma koja ce raditi mada ne sumnjam da je to unigradnja i onda potpisivanje ugovora i radovi.Okolele je napisao/la:K'o da sam negdje vidio da se spominje 10-ti.rodrigo87 je napisao/la: Ne znam je li od 10tog ili od 20tog.. Uglavnom ubrzo
Sent from my C5303 using Tapatalk
Ko da sam upratio da je @KrajPrice najavio od 20-tog radove.Ne držite me za riječ.Okolele je napisao/la:K'o da sam negdje vidio da se spominje 10-ti.rodrigo87 je napisao/la:Ne znam je li od 10tog ili od 20tog.. Uglavnom ubrzoOkolele je napisao/la:Je li od ponedeljka krecu radovi na istoku..?
De prevedi ko je ovo uplatio neki naš navijač ?Okolele je napisao/la:![]()
Ma ja ali mora prvo tender proci takav je zakonOkolele je napisao/la:Meni komsija radi dole za bagerom i kaze cim zavrse ove radove na zapadu da bi se trebali prebaciti na istok..
http://www.sportfreunde-siegen.de/" onclick="window.open(this.href);return false;damirfile je napisao/la:De prevedi ko je ovo uplatio neki naš navijač ?Okolele je napisao/la:![]()