Hurmasica je napisao/la:http://ba.n1info.com/a90001/Kolumne/Emi ... icara.html
Obavezno pročitati!
bruda sve mi se pomijesalo tek sad vidim da je sutra petak haha ...ja jos u sebi lafo govorim sreca zeljo sutra igra da mi ubije dosadu ...kad corak cekaj jos danIzlija je napisao/la:Uduljilo se tebi u bolnici, prekosutra je utakmica. Danas četvrtak okano![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nešto su ti sipali u infuzijudelinjo je napisao/la:joj jesmo mi ZELJOVCI emotivni i sume nam zao![]()
![]()
delinjo je napisao/la:joj jesmo mi ZELJOVCI emotivni i sume nam zao![]()
![]()
sve se sjece iznad juga i iza zapadaHurmasica je napisao/la:Ma drveće ostaviti, šiblje vala nek su skresali. Da hoće i ono iznad pomoćnog
radim,sjecem sumuElegant je napisao/la:Super ziv si !
super1 je napisao/la:radim,sjecem sumuElegant je napisao/la:Super ziv si !![]()
Kulturna revolucija, uporedo sa novim stadionom.Tryg je napisao/la:Mene bas zanima kako ce to sada izgledati kada nekima nema dezurne pisaone iza, pa ce morati koristit wc.
Kad smo Grbavicu svi ispoštovali protiv ŠB, onda valjda možemo i ovostorm_raider je napisao/la:Kulturna revolucija, uporedo sa novim stadionom.Tryg je napisao/la:Mene bas zanima kako ce to sada izgledati kada nekima nema dezurne pisaone iza, pa ce morati koristit wc.
Biće drva za 3 zimesuper1 je napisao/la:sve se sjece iznad juga i iza zapadaHurmasica je napisao/la:Ma drveće ostaviti, šiblje vala nek su skresali. Da hoće i ono iznad pomoćnog
Au kako sad izgleda vrh.Majke mi ko druga tribina.LARSSON je napisao/la:
sa 1921.ba foruma