Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Ivicahuljev
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto avg 22, 2017 8:38 pm

BlwD je napisao/la:
uto avg 22, 2017 8:21 pm
Ivicahuljev je napisao/la:
bogi je napisao/la:
uto avg 22, 2017 7:42 pm
E čuj tanova "kaznena ekspedicija" oće da se sastavi sa Olimpikom u jedan klub, pa nije ti ovo bosna royal :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
Oklen ti ova info :placeodsmijeha: pu pu pu,nedaj boze da se ovo desi,da uniste jos jedan klub,eno I one zemske izgleda udarile na sejtansko kolo,ohladise ih albanke
Sta fali, idealna kombinacija. Olimpik nema navijace, pitari nemaju klub slika
Zajednicko im je sto su i jedni i drugi za druge lige slika
Ne
Previse su klubova oni vec unistili,oni mogu da se rasformiraju,na isti nacin kako su se formirali,a mi cemo igrati gradski derby sa olimpićem kad se vrate :placeodsmijeha:

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

uto avg 22, 2017 8:40 pm

Model1964 je napisao/la:
BlwD je napisao/la:
uto avg 22, 2017 8:35 pm
Model1964 je napisao/la: Nesto ko onaj kojot sto gonja pticu trkacicu.slika
A vidis, to je veoma zanimljivo poređenje.
Ono kad cijeli "zivot" pokusavas nesto na silu i prevaru, i na kraju uvijek naje*es slika
Nagradno pitanje
Ko je ptica trkacicaslika?
Pa ja bi najprije rekao da je prica trkacica za njih bilo koja forma uspjeha, ali eto, ne znam...

Model1964

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

uto avg 22, 2017 8:45 pm

BlwD je napisao/la:
uto avg 22, 2017 8:40 pm
Model1964 je napisao/la:
BlwD je napisao/la:
uto avg 22, 2017 8:35 pm
A vidis, to je veoma zanimljivo poređenje.
Ono kad cijeli "zivot" pokusavas nesto na silu i prevaru, i na kraju uvijek naje*es slika
Nagradno pitanje
Ko je ptica trkacicaslika?
Pa ja bi najprije rekao da je prica trkacica za njih bilo koja forma uspjeha, ali eto, ne znam...
Ta nedostizna ptica smo mi😀
Od postanka nas probaju unistiti.
Mi se izvucemo a oni puse.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

SanMan
Kontakt:
Status: Online

Re: FK Željezničar

uto avg 22, 2017 8:53 pm

Znam da je "daleko" ali ja bi ovim iz saveza predložio da gostujućim navijačima na našoj Grbavici daju dio Istoka prema Jugu (približno 700 + mali tampon), nisu to pitari. Na Jugu će svakako biti ono "obični" tj. najeftinija mjesta a cijeli Sjever našim navijačima i da grmi.
Možda nije najbolji prijedlog ali moramo se uključiti u ovu "problematiku" jer ovi iz saveza sumnjam da su bili ne tekmi sem kad je đaba u VIP loži.

ellaxaz
Kontakt:

uto avg 22, 2017 8:54 pm

:lol: :lol: :lol:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Brkoo
Kontakt:

uto avg 22, 2017 8:56 pm

:klanjase2: :placeodsmijeha:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

uto avg 22, 2017 9:10 pm

Ova Rujevica ima tribinu ista skoro kao istok kod nas. Ovaj "sjever" im je manji nego nas, "jug" im jedno tri cetiri reda za gostujuce navijace kafez napravljen. Eh ne znam kakva je ova s koje snimaju.
Ali kad bi mi Jug napravili Grbavica bi bila za ovo Wembly.

Samo podloga im je fantazija.
Ako se ne varam kostalo ih je 8 miliona kuna.
Kad bi nam savez i Uefa odradili ovakav teren uz izgradjen jug, Grbavica bi bila jedan od ljepsih stadiona u regionu.

pile87
Kontakt:

uto avg 22, 2017 9:19 pm

ponosannavas je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la:
uto avg 22, 2017 4:42 pm
Ma slažem se s tim što ti pricas, nisam te ni shvatio pogresno.
Nadam se da su nasi svjesni velicine ovog problema. Treba nekad na pressu postaviti to pitanje da se vidi dokle se došlo s razvojem o.p.
Nisam ni mislio da si me krivo shvatio nego eto onako pričamo. Skrećem pažnju na ovo. Evo sjećam se prije nekoliko godina u kadetskoj repki su bili Amir, Gojak, Ćutahija, Kemo i Duraković iz 97 godišta i Amar je htio da potpiše ugovore sa njima. Oni su još uvijek tu igraju ozbiljan fudbal sem Durakovića kojeg su povrede uništile. Ćutahija je malo pao ali eno brani premijer ligu za VItez. Za koju ogdinu se možda vrati kod nas, a znamo da ga je uništila zajebancija. TU su još uvijek među boljima bili Palić i Ćubara i evo ovaj u KRupi, a drugi standardan u BOsni visočkoj. Vidilo se to prije pet godina ko će biti igrač i ti su i bili u repki. Žera i Mujaga su bili isto stalno u repki i oni nam i jesu najbolji iz 98. Hajdarevića su zaobilazili u repki ali smo ga mi spominjali stalno,.Kasnije smo nafatali Džindu i Hrvanovića, a onaj mali iz Veleža je propo izgleda.Otišao negdje vani. Hoću da kažem može biti da se jedan ili dvojica ne zovnu u repku i to kad imaš njih nekoliko pa jednog preskoči da ne budu svi iz Želje, ali samo Mujić, to je vrlo vrlo loše. Vidjeli smo isto tako na ono turniru u Bijeljini da se generalno bolje nosimo sa ovim ekipama iz regiona, ali to je vjerovatno poslejdica boljeg rada. Možda i dovođenja nekih boljih igrača iz kantona tj ovih igrača srednje kvalitete koje smo nafatali, ali hoću da kažem da od 20 reprezentativaca mi moramo imati 5 minimum ako idemo u tom smjeru. TO je ono najbolje što mi možemo dovesti. Iz Hrvatske ne možemo još ko DInamo iz Bosne.
Svi ti pozivi u repku idu preko nekih ljudi neki daju pare da igraju neki igraju preko stele a najmanji broj je onih koji su zaslužili poziv. Tako da ti pozivi u repku ništa ne znače.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

damirfile
Kontakt:

uto avg 22, 2017 9:35 pm

Rijeka na bht i na ftv a nas zeljo kad je igro evropu ????

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto avg 22, 2017 9:38 pm

damirfile je napisao/la:
uto avg 22, 2017 9:35 pm
Rijeka na bht i na ftv a nas zeljo kad je igro evropu ????
U junu i julu.

damirfile
Kontakt:

Morali su opet platiti sto prenose.

omladina1921zeljina
Kontakt:

uto avg 22, 2017 9:42 pm

Što se tiče repke i poziva u nju (pravednih, nepravednih, štele ili ne), pogledajte koliko je Kjosevski branio u mladoj reprezentaciji, koliko u juniorskoj, i prije toga. Nikad nije dobio pravu šansu, uvijek su bili prije njega neki drugi golmani.
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

zubanovic89
Kontakt:

uto avg 22, 2017 9:44 pm

damirfile je napisao/la:
Pa platili su ligu prvaka, play off im dodje gratis. Mi da smo prosli u play off, prenosili bi i nas. Do Play off-a klubovi sami dogovaraju, poslije te UEFA uzme pod svoje.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto avg 22, 2017 9:45 pm

omladina1921zeljina je napisao/la:
uto avg 22, 2017 9:42 pm
Što se tiče repke i poziva u nju (pravednih, nepravednih, štele ili ne), pogledajte koliko je Kjosevski branio u mladoj reprezentaciji, koliko u juniorskoj, i prije toga. Nikad nije dobio pravu šansu, uvijek su bili prije njega neki drugi golmani.
Najjači SD na svijetu. Čestitam na najboljem avataru.
Željezničar ante portas !

kvalitet
Kontakt:

uto avg 22, 2017 9:46 pm

damirfile je napisao/la:
Svake godine kupuju prava na utakmice Lige prvaka (otkad je OBN ušao, imaju termin utorkom bez finala LP). I kad kupuju taj cijeli paket (jedna utakmica utorkom, mogu birati koju žele), u tom paketu je i PO. Tako da ništa dodatno nisu platili za ovu utakmicu/e. Kad bi naš Željo ili bilo koji drugi klub iz BiH ušao u LP ili EL, vjerovatno bi uvijek prenosili. Za pretkola klubovi prodaju svoja TV prava posebno, a to smo mi uradili sa Sport Klubom.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Model1964

uto avg 22, 2017 9:47 pm

Zna se da je Brdaric alkos. Sada utrpani pisu i da je derpe😆
Cirkuz😨
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Kapiten
Kontakt:

uto avg 22, 2017 9:55 pm

pa eto, taman je on za torpedere
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

BlueSide
Kontakt:

uto avg 22, 2017 10:00 pm

pile87 je napisao/la:
uto avg 22, 2017 9:19 pm
ponosannavas je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la:
uto avg 22, 2017 4:42 pm
Ma slažem se s tim što ti pricas, nisam te ni shvatio pogresno.
Nadam se da su nasi svjesni velicine ovog problema. Treba nekad na pressu postaviti to pitanje da se vidi dokle se došlo s razvojem o.p.
Nisam ni mislio da si me krivo shvatio nego eto onako pričamo. Skrećem pažnju na ovo. Evo sjećam se prije nekoliko godina u kadetskoj repki su bili Amir, Gojak, Ćutahija, Kemo i Duraković iz 97 godišta i Amar je htio da potpiše ugovore sa njima. Oni su još uvijek tu igraju ozbiljan fudbal sem Durakovića kojeg su povrede uništile. Ćutahija je malo pao ali eno brani premijer ligu za VItez. Za koju ogdinu se možda vrati kod nas, a znamo da ga je uništila zajebancija. TU su još uvijek među boljima bili Palić i Ćubara i evo ovaj u KRupi, a drugi standardan u BOsni visočkoj. Vidilo se to prije pet godina ko će biti igrač i ti su i bili u repki. Žera i Mujaga su bili isto stalno u repki i oni nam i jesu najbolji iz 98. Hajdarevića su zaobilazili u repki ali smo ga mi spominjali stalno,.Kasnije smo nafatali Džindu i Hrvanovića, a onaj mali iz Veleža je propo izgleda.Otišao negdje vani. Hoću da kažem može biti da se jedan ili dvojica ne zovnu u repku i to kad imaš njih nekoliko pa jednog preskoči da ne budu svi iz Želje, ali samo Mujić, to je vrlo vrlo loše. Vidjeli smo isto tako na ono turniru u Bijeljini da se generalno bolje nosimo sa ovim ekipama iz regiona, ali to je vjerovatno poslejdica boljeg rada. Možda i dovođenja nekih boljih igrača iz kantona tj ovih igrača srednje kvalitete koje smo nafatali, ali hoću da kažem da od 20 reprezentativaca mi moramo imati 5 minimum ako idemo u tom smjeru. TO je ono najbolje što mi možemo dovesti. Iz Hrvatske ne možemo još ko DInamo iz Bosne.
Svi ti pozivi u repku idu preko nekih ljudi neki daju pare da igraju neki igraju preko stele a najmanji broj je onih koji su zaslužili poziv. Tako da ti pozivi u repku ništa ne znače.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
U pravu si 100% licno znam slucaj da je momku (rodjak) iako je bio jedan od najboljih kadeta Želje trebalo 5 milja da zaigra za kadetsku repku, doduse to je bilo prije 7-8 god ali vjerujem da je i sad situacija slicna. Dobiju šansu i neki koji je zasluzuju ali mali broj
" Ako u Želji neces teziti ka izvrsnosti onda ne trebas biti u Želji "
S.M

damirfile
Kontakt:

uto avg 22, 2017 10:02 pm

kvalitet je napisao/la:
uto avg 22, 2017 9:46 pm
damirfile je napisao/la:
Svake godine kupuju prava na utakmice Lige prvaka (otkad je OBN ušao, imaju termin utorkom bez finala LP). I kad kupuju taj cijeli paket (jedna utakmica utorkom, mogu birati koju žele), u tom paketu je i PO. Tako da ništa dodatno nisu platili za ovu utakmicu/e. Kad bi naš Željo ili bilo koji drugi klub iz BiH ušao u LP ili EL, vjerovatno bi uvijek prenosili. Za pretkola klubovi prodaju svoja TV prava posebno, a to smo mi uradili sa Sport Klubom.
Hvala na objašnjenju.

Ivicahuljev
Kontakt:

uto avg 22, 2017 10:05 pm

Model1964 je napisao/la:
uto avg 22, 2017 9:47 pm
Zna se da je Brdaric alkos. Sada utrpani pisu i da je derpe😆
Cirkuz😨
Sad mi je jasno sto ga Sabrina gura,bice ih da paradu organizuju :placeodsmijeha:
Medjutim,sad mi je I onaj Ilievski sumnjiv :shock:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava