Baš tako, burno će da budebistrikboy je napisao/la:Neka pripreme aparate!

Sent from my thl T6S using Tapatalk
Baš tako, burno će da budebistrikboy je napisao/la:Neka pripreme aparate!
Zavisi, ako se radi nova drenaža a mora se raditi, to je ipak jako dug proces...ISB87 je napisao/la:Pa mislim da ne treba dugo da se promijeni teren ili grijesim?
Doduse.. a sta je siroki uradio sa terena? Mozda onda tako nesto?
E to za široki ne znam fktISB87 je napisao/la:Doduse.. a sta je siroki uradio sa terena? Mozda onda tako nesto?
Došla firma iz Srbije, Bella Flora čini mi se. Nije bila nikakva rekonstrukcija nego čisto "osvježavanje terena" koliko ja znam. Dakle čepiranje, dosijavanje itd. Radili su to i u Banja Luci kao i u Mostaru.
Kako su ga uzdizali na pocetku sezone. Valentin babo bio jer je kao davao ugovore po ucinku, to svaka Evropska ekipa daje. Bravo Valentine ima para, al tako se to radi, igraci su odbili jer hoce fiksna primanja bez da se trude za ucinak.Model1964 je napisao/la: ↑pon avg 21, 2017 10:08 pmI sponzorPlava Porodica je napisao/la: ↑pon avg 21, 2017 10:00 pmBrat naš..Model1964 je napisao/la: ↑pon avg 21, 2017 9:57 pmKomeNdija se nastavlja![]()
Husref trener- ubiše legendu na stadionu
Zijo intelektuale-naj ti gluplji trener od kako se igra nogomet na planeti. Od škole ima samo kecelju
.
Bradric. teški alkoszato nije mogao prismrditi pravim ekipama.
Samo naprijed Valentine![]()
![]()
![]()
Protiv Belgije je posljednja domaća utakmica repke, osim ako se odemo u baraž, onda ima još 1Leon_Professional je napisao/la: ↑pon avg 21, 2017 10:57 pmMa nece se odmah teren raditi jer treba igrati protiv Belgije. Mozda osvjeze malo.
Poslije ako odluce nastaviti igrat na Grbavici nek u buducnosti rade na zimskoj pauzi, jer opet poslije Belgije moraju igrati za mjesec a ne vjerujem da sve to mogu odraditi.
Bas je za mustuluka ako bude
Upravu si, al eto mozda i baraz bude.LARS1921 je napisao/la: ↑pon avg 21, 2017 10:59 pmProtiv Belgije je posljednja domaća utakmica repke, osim ako se odemo u baraž, onda ima još 1Leon_Professional je napisao/la: ↑pon avg 21, 2017 10:57 pmMa nece se odmah teren raditi jer treba igrati protiv Belgije. Mozda osvjeze malo.
Poslije ako odluce nastaviti igrat na Grbavici nek u buducnosti rade na zimskoj pauzi, jer opet poslije Belgije moraju igrati za mjesec a ne vjerujem da sve to mogu odraditi.
Nadam se da nije upao u nemilost trenera..Steta bi bilo nakon prosle sezone kad se vec adaptirao na klub,ligu i igru da ga sad pocne ostavljati na klupi..George Orwell je napisao/la: ↑pon avg 21, 2017 11:12 pmŠta je sa Amirom? Gledam večeras u pobjedi Konyaspora, nema ga ni na klupi?