Ono sto si napisao nema neke veze sa nama, momak je cestitao Dan Grada. Neka igra za koju god moze ili hoce drzavu, dok god za Zelju daje sve. Sve dok budemo brojali krvna zrnca i slicno razmisljali, nece ovdje biti nekog napretka. Onda recimo i Njemci treba da zamjeraju jednom Nuri Sahinu sto igra za Tursku? Na zapadu je to radikalno razmisljanje, a i na ovom forumu je. Nema bas nekog smisla. Aco je nas kapiten i srcem igra za Zelju. Navijaci to prepoznaju i priznaju. Sta i da je decko sa Pala? Izbjegavaj ovu pricu, barem na ovom forumu.DZM13 je napisao/la:fuj, vjerovatno si neki sa palahardwell je napisao/la:I ja bih igrao za Srbiju da mogu.
I meni je Željo najveća država. Dabogda niko od naših igrača ne igrao za ovu truhlu državu, a mi izbacili Videoton u polufinalu EL aBd
@ostali, nema potrebe da prijavljujete taj njegov post iz razloga sto takva razmisljanja mozemo cuti (srecom veoma pojedinacno) i na tribinama i na ulici. Pocevsi od tribina trebamo reagovati na radikalno razmisljanje.