Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 07, 2016 10:33 am

DZM13 je napisao/la:
hardwell je napisao/la:I ja bih igrao za Srbiju da mogu.

I meni je Željo najveća država. Dabogda niko od naših igrača ne igrao za ovu truhlu državu, a mi izbacili Videoton u polufinalu EL aBd :)
fuj, vjerovatno si neki sa pala
Ono sto si napisao nema neke veze sa nama, momak je cestitao Dan Grada. Neka igra za koju god moze ili hoce drzavu, dok god za Zelju daje sve. Sve dok budemo brojali krvna zrnca i slicno razmisljali, nece ovdje biti nekog napretka. Onda recimo i Njemci treba da zamjeraju jednom Nuri Sahinu sto igra za Tursku? Na zapadu je to radikalno razmisljanje, a i na ovom forumu je. Nema bas nekog smisla. Aco je nas kapiten i srcem igra za Zelju. Navijaci to prepoznaju i priznaju. Sta i da je decko sa Pala? Izbjegavaj ovu pricu, barem na ovom forumu.

@ostali, nema potrebe da prijavljujete taj njegov post iz razloga sto takva razmisljanja mozemo cuti (srecom veoma pojedinacno) i na tribinama i na ulici. Pocevsi od tribina trebamo reagovati na radikalno razmisljanje.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

cikazubo
Kontakt:

čet apr 07, 2016 10:35 am

Nek sutra kad osvojimo kup iznese srpsku zastavu na proslavi, meni ce opet bit najdrazi poslijerati kapiten, sportista od glave do pete, i covjek prije svega. Igranje za repku uopste nije ogledalo patriotizma, pa djeca u kosarci osvoje evropsko i dobiju kineske tablete od drzave, pa im sad odbiju pripreme pred svjetsko, i onda se cudis sto odose u Hrvatsku i Srbiju, uslovi, paznja, mogucnot razvoja. Kod nas se u sportskim savezima debelo gleda politika, zato me i boli q realno za ove repke dok god je sve po nacionalnom kljucu..
Drzava Željo :zeljeznicar1:

hardwell
Kontakt:

čet apr 07, 2016 10:36 am

DZM13 je napisao/la:

I meni je Željo najveća država. Dabogda niko od naših igrača ne igrao za ovu truhlu državu, a mi izbacili Videoton u polufinalu EL aBd :)
Da, Sikiraš s Pala
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

LARSSONN
Kontakt:

čet apr 07, 2016 10:36 am

Kompanija Zvečevo odlučila je podržati projekat izgradnje evropske Grbavice te je uplatila novčana sredstva za kupovinu 100 stolica.

cikazubo
Kontakt:

čet apr 07, 2016 10:38 am

LARSSON je napisao/la:Kompanija Zvečevo odlučila je podržati projekat izgradnje evropske Grbavice te je uplatila novčana sredstva za kupovinu 100 stolica.
Kako bi im legao onaj logo estetski na nas dres, jer je Zvecevo 1921 :ganja:

storm_raider
Kontakt:

čet apr 07, 2016 10:39 am

Nedavno mi se neko javio na PP, zamolivsi me da proslijedim nekome iz kluba da omoguce uplate preko PayPal-a.

Evo ga i to je sredjeno:

http://fkzeljeznicar.ba/evropska-grbavica/" onclick="window.open(this.href);return false;

hardwell
Kontakt:

čet apr 07, 2016 10:40 am

cikazubo je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:Kompanija Zvečevo odlučila je podržati projekat izgradnje evropske Grbavice te je uplatila novčana sredstva za kupovinu 100 stolica.
Kako bi im legao onaj logo estetski na nas dres, jer je Zvecevo 1921 :ganja:
I onda reklama na TV, Tiago Faria jede Mikado i govori "Ja san Tiago i jedem OK Mikado čokoladu"
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

salemprolic
Kontakt:

čet apr 07, 2016 10:42 am

Sve dok ne izjavi da je krmetina bolja od janjetine, oprosteno mu je :mrgreen:
Aco je nas kapiten, ljudina, i za nas klub gine ko malo ko u nasoj historiji. Stvarno nema potrebe za bilo kakvom raspravom oko njega i ovog teksta.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Jaozinho22

čet apr 07, 2016 10:48 am

Samo da ne bude kiša i moći će se igrat i onoj kaljugi zvanoj stadion, usput jesu li naši ratnici otišli za Zvornik ili ima danas trening na BAZI?
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Okolele
Kontakt:

čet apr 07, 2016 10:50 am

Al ga zveknu Zvečevo uh.. :pljesak:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

DZM13
Kontakt:

čet apr 07, 2016 10:50 am

storm_raider je napisao/la:
DZM13 je napisao/la:

Ono sto si napisao nema neke veze sa nama, momak je cestitao Dan Grada. Neka igra za koju god moze ili hoce drzavu, dok god za Zelju daje sve. Sve dok budemo brojali krvna zrnca i slicno razmisljali, nece ovdje biti nekog napretka. Onda recimo i Njemci treba da zamjeraju jednom Nuri Sahinu sto igra za Tursku? Na zapadu je to radikalno razmisljanje, a i na ovom forumu je. Nema bas nekog smisla. Aco je nas kapiten i srcem igra za Zelju. Navijaci to prepoznaju i priznaju. Sta i da je decko sa Pala? Izbjegavaj ovu pricu, barem na ovom forumu.

@ostali, nema potrebe da prijavljujete taj njegov post iz razloga sto takva razmisljanja mozemo cuti (srecom veoma pojedinacno) i na tribinama i na ulici. Pocevsi od tribina trebamo reagovati na radikalno razmisljanje.
pa samo sam stavio da se ne predstavlja turbo patriotom, ni ti sam sta ruzno rekao ni ti sam kritikovao njegov odnos prema zelji
Nihad Đedović = izdajnik, SLAVKO PETROVIC == UBLEHAS
MT33 - Prvi Bosnjak u NBA
"...ko ne slusa pjesmu, slusat ce oluju..."
https://www.youtube.com/watch?v=asm17vZaAOg - ...lijepa Azro, lijepa Azro, svud po svijetu trazim te...

storm_raider
Kontakt:

čet apr 07, 2016 10:57 am

DZM13 je napisao/la: pa samo sam stavio da se ne predstavlja turbo patriotom, ni ti sam sta ruzno rekao ni ti sam kritikovao njegov odnos prema zelji
Ja ne vidim neko prestavljanje "turbo" patriotom. Momak je kao kapiten cestitao Dan Grada, na kraju krajeva rodjen je u ovom gradu i njegov je koliko je i moj i tvoj, a i red je.

@Larsone, hoce li biti kakav prenos iz Zvornika? Ako ne prenosi moja tv, javi se da ti platim povratnu kartu da uspostavis stream.

dell21
Kontakt:

čet apr 07, 2016 10:57 am

Bojim se terena u Zvorniku ako bude kiša, jako teško igramo na lošem terenu vidjelo se to u mostaru.
Nadam se da neće biti nekih velikih pljuskova.

Hadzijalagic
Kontakt:

čet apr 07, 2016 10:59 am

Jel' u pola tri trening?
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Okolele
Kontakt:

čet apr 07, 2016 11:01 am

Javljaju kisu sutra i prekosutra..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

MATORI
Kontakt:

čet apr 07, 2016 11:02 am

Za ovoga "DZM13"
Ma pokušaš ti da objasniš svaki put te svoje nakaradne konstatacije ali brate dosadan si - i provaljen.
- Ili si turbo nacionalista
- Ili si pitić provokator
- Ili si Aldin
- Ilii si iskompleksiran pa se pokušavaš nesto "khurchiti"
- ILI SI SVE TO
Oladi malo - ili ako ti je draže "OHLADI"

dell21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet apr 07, 2016 11:16 am

arelinho je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ne bi trebalo, morala bi biti pod reflektorima. vjerovatno pola 7.
Ne možemo igrati noćne utakmice više jer policija nešto sere. Tako da će sa Slobodom biti u 16 ili u 17.
To ako je istina je baš bezz bar 1000 ljudi će manje biti zbog tog termina.

Elegant
Kontakt:

čet apr 07, 2016 11:19 am

Sta je problem sa noćnim terminom i policijom?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

plavi kanarinac
Kontakt:

čet apr 07, 2016 11:23 am

Vidjeh sad samo ono zbunje sijeku iza Juga a ne sijeku drvece ono, hoce to nekad kasnije ili?

U koliko je trening danas, zna li iko?
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet apr 07, 2016 11:26 am

Zna li neko sta je sa Rastoderom zvanim Bananamen iz Slovenije. Jedno vrijeme se je motao oko naseg Kluba, da li bi se on mogao kako ukljuciti u nasu akciju za obnovu Doline cupova, jer je finanasijski dosta jak?
Alea iacta est!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 10 gostiju.

Prijava