Možda bi tako i bolje bilo, jer Memija mi sve bolje i bolje djeluje na lijevom krilu...ChWilla je napisao/la:ja bi ipak stanića na desnog beka. tu je dao najbolje partije u karijeri. a na krilu se muči, ne može iz mjesta nikoga da prođe.
Ma nema frke, dobar je golman. Koliko galami kad je na golu čut će se do tebe gore al' hajdjovanmaksimovic je napisao/la:tita vam dragog, kakav je ovaj fejzic? mene sve hastra njega na golu, ipak je pitar...
Bitno je da za ŽELJU daje 100% ostalo me ne zanima , nit bi koga od nas trebalo zanimat ..samo ŽeljoDZM13 je napisao/la:polahko sa njim, samo da nabacim neke crticeHurmasica je napisao/la:Jedan je Aco!
Spremio sam neophodne papire za dobijanje srpskog državljanstva. Jesam igrao za mladu reprezentaciju BiH, ali ako bi stigao poziv za reprezentaciju Srbije rado bih ga prihvatio! Štaviše, o tome sanjam... Znam da za ostvarenje ovog sna ne smijem da odigram nijedan meč za „A“ selekciju BiH. Sve sam rekao...", istakao je Kosorić za beogradski „Sport“, a prenose internet portali iz Srbije.
Ma iznervira me papak, ovi su mi najgori, izvuku izjave neke iz naftalina i eto kao sad bi mi trebali da promijenimo mišljenje. Eto on nabacuje neke crtice.. levat.zubanovic89 je napisao/la:Na Hajrovica smo drkali kad je zabio a mjesec prije toga drvlje i kamenje na njega. Nemojte mi te price, znamo svi gdje zivimo, i kakva je situacija bila sa fudbalerima pogotovo prije par godina. Aco je pravi primjer kapitena, apsolutno mu se nema sta prigovoriti, sto se mene tice moze izgrat za Zanzibar dok god ima ovakav odnos prema Zelji.
nemoj vrijedjati! nemas pravo, imam pravo na svoje misljenje. meni je BiH vaznija od svega, i ovaj clanak ima na ss.baHurmasica je napisao/la:Ma iznervira me papak, ovi su mi najgori, izvuku izjave neke iz naftalina i eto kao sad bi mi trebali da promijenimo mišljenje. Eto on nabacuje neke crtice.. levat.zubanovic89 je napisao/la:Na Hajrovica smo drkali kad je zabio a mjesec prije toga drvlje i kamenje na njega. Nemojte mi te price, znamo svi gdje zivimo, i kakva je situacija bila sa fudbalerima pogotovo prije par godina. Aco je pravi primjer kapitena, apsolutno mu se nema sta prigovoriti, sto se mene tice moze izgrat za Zanzibar dok god ima ovakav odnos prema Zelji.
Stana će najvjerovatnije početi na desnom beku, Memija ostaje na krilu
Nisi ti dobar.DZM13 je napisao/la:nemoj vrijedjati! nemas pravo, imam pravo na svoje misljenje. meni je BiH vaznija od svega, i ovaj clanak ima na ss.baHurmasica je napisao/la:Ma iznervira me papak, ovi su mi najgori, izvuku izjave neke iz naftalina i eto kao sad bi mi trebali da promijenimo mišljenje. Eto on nabacuje neke crtice.. levat.zubanovic89 je napisao/la:Na Hajrovica smo drkali kad je zabio a mjesec prije toga drvlje i kamenje na njega. Nemojte mi te price, znamo svi gdje zivimo, i kakva je situacija bila sa fudbalerima pogotovo prije par godina. Aco je pravi primjer kapitena, apsolutno mu se nema sta prigovoriti, sto se mene tice moze izgrat za Zanzibar dok god ima ovakav odnos prema Zelji.
Stana će najvjerovatnije početi na desnom beku, Memija ostaje na krilu
fuj, vjerovatno si neki sa palahardwell je napisao/la:I ja bih igrao za Srbiju da mogu.
I meni je Željo najveća država. Dabogda niko od naših igrača ne igrao za ovu truhlu državu, a mi izbacili Videoton u polufinalu EL aBd