Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

teteac8684
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 07, 2016 8:31 am

U subotu za očekivati je ovako nešto: Fejzić - Kramarić, Memija, Bogičević, Hodžurda - Zahirović, Blagojević, Bekrić, Stevanović, Stanić - Lendrić (0-2; Bekrić, Blagojević) :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

čet apr 07, 2016 8:32 am

ja bi ipak stanića na desnog beka. tu je dao najbolje partije u karijeri. a na krilu se muči, ne može iz mjesta nikoga da prođe.
gradi željo boli te *****

dell21
Kontakt:

čet apr 07, 2016 8:38 am

Jel danas i sutra uplate, jel ograničen broj mjesta ?

teteac8684
Kontakt:

čet apr 07, 2016 8:48 am

ChWilla je napisao/la:ja bi ipak stanića na desnog beka. tu je dao najbolje partije u karijeri. a na krilu se muči, ne može iz mjesta nikoga da prođe.
Možda bi tako i bolje bilo, jer Memija mi sve bolje i bolje djeluje na lijevom krilu...

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet apr 07, 2016 9:37 am

tita vam dragog, kakav je ovaj fejzic? mene sve hastra njega na golu, ipak je pitar...
100/94/37/34 - i to je to!

Hurmasica
Kontakt:

čet apr 07, 2016 9:42 am

jovanmaksimovic je napisao/la:tita vam dragog, kakav je ovaj fejzic? mene sve hastra njega na golu, ipak je pitar...
Ma nema frke, dobar je golman. Koliko galami kad je na golu čut će se do tebe gore al' hajd :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Virtu4L

čet apr 07, 2016 9:52 am

Srbin zeli da igra za Srbiju, bas cudno.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

likusa
Kontakt:

čet apr 07, 2016 9:52 am

DZM13 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Jedan je Aco! :zeljeznicar1: :palacgore:
polahko sa njim, samo da nabacim neke crtice
Spremio sam neophodne papire za dobijanje srpskog državljanstva. Jesam igrao za mladu reprezentaciju BiH, ali ako bi stigao poziv za reprezentaciju Srbije rado bih ga prihvatio! Štaviše, o tome sanjam... Znam da za ostvarenje ovog sna ne smijem da odigram nijedan meč za „A“ selekciju BiH. Sve sam rekao...", istakao je Kosorić za beogradski „Sport“, a prenose internet portali iz Srbije.
Bitno je da za ŽELJU daje 100% ostalo me ne zanima , nit bi koga od nas trebalo zanimat ..samo Željo ;) :zeljeznicar1:
Željeznicar za život cijeli !

Hurmasica
Kontakt:

čet apr 07, 2016 9:53 am

Tačno sam znao da će neki levat pokrenuti ovu priču. Te crtice nabacuj nekom drugom, nama ovdje nemoj ;) :guz:

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

zubanovic89
Kontakt:

čet apr 07, 2016 10:02 am

Na Hajrovica smo drkali kad je zabio a mjesec prije toga drvlje i kamenje na njega. Nemojte mi te price, znamo svi gdje zivimo, i kakva je situacija bila sa fudbalerima pogotovo prije par godina. Aco je pravi primjer kapitena, apsolutno mu se nema sta prigovoriti, sto se mene tice moze izgrat za Zanzibar dok god ima ovakav odnos prema Zelji.

Tryg
Kontakt:

čet apr 07, 2016 10:02 am

Odete na stranicu sport.rs ukucate u pretragu Aleksandar Kosoric i ne izbaci vam nista, ne lijepite neprovjerene clanke i izjave ovdje.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Hurmasica
Kontakt:

čet apr 07, 2016 10:04 am

zubanovic89 je napisao/la:Na Hajrovica smo drkali kad je zabio a mjesec prije toga drvlje i kamenje na njega. Nemojte mi te price, znamo svi gdje zivimo, i kakva je situacija bila sa fudbalerima pogotovo prije par godina. Aco je pravi primjer kapitena, apsolutno mu se nema sta prigovoriti, sto se mene tice moze izgrat za Zanzibar dok god ima ovakav odnos prema Zelji.
Ma iznervira me papak, ovi su mi najgori, izvuku izjave neke iz naftalina i eto kao sad bi mi trebali da promijenimo mišljenje. Eto on nabacuje neke crtice.. levat.

Stana će najvjerovatnije početi na desnom beku, Memija ostaje na krilu ;)

Okolele
Kontakt:

čet apr 07, 2016 10:09 am

E cuj samo da nabacim neke crtice hahaha :rofl: :rofl1:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

DZM13
Kontakt:

čet apr 07, 2016 10:09 am

Hurmasica je napisao/la:
zubanovic89 je napisao/la:Na Hajrovica smo drkali kad je zabio a mjesec prije toga drvlje i kamenje na njega. Nemojte mi te price, znamo svi gdje zivimo, i kakva je situacija bila sa fudbalerima pogotovo prije par godina. Aco je pravi primjer kapitena, apsolutno mu se nema sta prigovoriti, sto se mene tice moze izgrat za Zanzibar dok god ima ovakav odnos prema Zelji.
Ma iznervira me papak, ovi su mi najgori, izvuku izjave neke iz naftalina i eto kao sad bi mi trebali da promijenimo mišljenje. Eto on nabacuje neke crtice.. levat.

nemoj vrijedjati! nemas pravo, imam pravo na svoje misljenje. meni je BiH vaznija od svega, i ovaj clanak ima na ss.ba
Nihad Đedović = izdajnik, SLAVKO PETROVIC == UBLEHAS
MT33 - Prvi Bosnjak u NBA
"...ko ne slusa pjesmu, slusat ce oluju..."
https://www.youtube.com/watch?v=asm17vZaAOg - ...lijepa Azro, lijepa Azro, svud po svijetu trazim te...

LARSSONN
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet apr 07, 2016 10:12 am

DZM13 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:

nemoj vrijedjati! nemas pravo, imam pravo na svoje misljenje. meni je BiH vaznija od svega, i ovaj clanak ima na ss.ba
Nisi ti dobar.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

hardwell
Kontakt:

čet apr 07, 2016 10:13 am

I ja bih igrao za Srbiju da mogu.

I meni je Željo najveća država. Dabogda niko od naših igrača ne igrao za ovu truhlu državu, a mi izbacili Videoton u polufinalu EL aBd :)
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

DZM13
Kontakt:

čet apr 07, 2016 10:20 am

hardwell je napisao/la:I ja bih igrao za Srbiju da mogu.

I meni je Željo najveća država. Dabogda niko od naših igrača ne igrao za ovu truhlu državu, a mi izbacili Videoton u polufinalu EL aBd :)
fuj, vjerovatno si neki sa pala
Nihad Đedović = izdajnik, SLAVKO PETROVIC == UBLEHAS
MT33 - Prvi Bosnjak u NBA
"...ko ne slusa pjesmu, slusat ce oluju..."
https://www.youtube.com/watch?v=asm17vZaAOg - ...lijepa Azro, lijepa Azro, svud po svijetu trazim te...

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet apr 07, 2016 10:25 am

jel to imamo aldina medju nasim redovima... :psujem:
100/94/37/34 - i to je to!

teteac8684
Kontakt:

čet apr 07, 2016 10:27 am

Očito da imamo...ALEKSANDAR KOSORIĆ!!!

Elegant
Kontakt:

čet apr 07, 2016 10:31 am

Pustite tu pricu, okrenimo se Drini.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava