Čestitke svima i nek nam je sa srećom braćo drugovi...ja sam imao tu privilegiju da pogledam samo prvih 7 minuta..kada sam stigao kući i vidio da je bio penal za njih, srce me je steglo iako je bilo sve već gotovo par sati ranije, sve poslije sedme minute bi bilo previše za mene...
Znam da je dobar dio forumaša strahovao na početku sezone da bi se hercegovci mogli brzo odvojiti na vrhu, naročito nakon što su uzeli kone pa mi izgubili od MDK, opet je tu bio neki egal, ali smo mi osvojili bodove na nominalno laganim utakmicama, sada nakon Borca i kona-koja je pritom prva gostujuća pobjeda, može se reći da smo uspostavili balans, još u pozitvan rez. protiv ŠB, moglo bi se reći da smo odradili lavovski dio posla.
Nisam ništa pisao poslije Borca, ali jako mi je bilo drago kad sam vidio Adžemovu reakciju poslije utakmice i pozdravljanje sa svima, čisto sumnjam da je postojao neko tu noć ko je bio sretniji zbog pobjede od njega.
Jer ako se dobro sjećam u svom prvom mandatu, uz realno jako dobar skor(recimo da je imao i 4-5 uzastopnih pobjeda), Adžem nije uspio da pobjedi ni jednu od vodećih ekipa te godine. Remi sa ŠB i poraz od Zrinje na Grbavici, poraz od Borca i na kraju poraz od kona isto na Grbavici, po meni najveća pobjeda koju je tad ostvario je protvi Slobode u TZ, zbog svega što je pratilo tu utakmicu i atmosferu na tribinama, a i treba reći da smo odlično izgledali na terenu taj dan.
Evo sad u druom mandatu odmah na početku ima već pobjedu protiv uvijek neugodnog Borca na Grbavici i to nakon preokreta i sad pobjedu nad najvećim rivalom i to na gostujućem terenu i zbog toga mi je nevjerovatno drago zbog Ade, sada sigurno ima dodatnu sigurnost, samopouzdanje, a to samo nam može donijeti puno toga dobrog, prije svega mislim na još veći broj mladih igrača, jer Adžem je tu sigurno maher, a ove pobjede mu sigurno otvaraju dodatni prostor za takve manevre.
Koliko mi je drago zbog Adžema tako isto mi drago zbog Zajmovića..Većina nas je ovdje digla buku oko Krstanovića, pa kada je dogorilo do nokata, ni on nam se nije činio loš..po meni Zajmović je jako sličan igrač i neko od koga možemo imati ogromne koristi. Protiv Borca je u 90% opasnih akcija bio direktno ili indirektno uključen. U 2. min. lopta za Zeca, pa dva pokušaja glavom kada je s krila došao na Stevinu poziciju, kod prvog gola je bio na lopti, kod drugog isto tako, još jednu dobro loptu za Zeca poslije toga, nekad to izgleda nezgrapno, ali čovjek ima mekan dodir i dobru viziju, a s obzirom na dugi korak, on svakog stopera u ovoj ligi može proći pri nekoj ničijoj lopti.
Kada vidim Dženu odmah se sjetim Nuspahića koji je došao kao i Dzeno iz druge lige, Ado mu je dao odmah sansu na početku pa smo se svi čudili kakvog smo dobrog igrača dobili , šteta zbog povrede, možda bi i danas gledali Anesa kod nas...Sada imamo Dženu i on na početku pruža više nego dobre partije, s obzirom na pedigre i poziciju koju silom prilika pokriva. Od njega očekujem još više, pogodtova ako se desi da u skorije vrijeme zabije prvijenac.
Dajte izvještaj vamo

Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY