Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 07, 2016 3:21 pm

mislim ne može se ipak tako površno gledati na to. da nisi uzeo milion za bajića i za amira, ne bi gledao miroslava. i što su zlobnici vrlo brzi da kažu, a jeste istina - doveo si desetoricu da dvojica upale k'o miroslav i lendrić...a sve to košta.
gradi željo boli te *****

Simply Blue
Kontakt:

uto jun 07, 2016 3:22 pm

Ma ne trebaju nam danas nikakve detonacije, uživamo u ovoj po meni sjajnoj predstavi naše reprezentacije. Naročito jer smo sigurno dobili novog/starog člana repke, naročito veseli jer znamo kolika su nam rak-rana te bočne/krilne pozicije.
Ovakav Boske legitimno može da konkuriše za prvi tim na obe krilne pozicije s obzirom na konkurenciju.
Kako je već neko napisao uz svi se nadamo Kostićev potpis na našoj igri, Boske će biti samo bolji, a Liga 12 je odlična izazov.
Što se tiče transfera, mislim da su već kod njegovog dolaska obe strane mislile o tome, na jednoj strani imaš platu-njegove performanse , a na drugoj samim tim rehabilitaciju njegove reprez. karijere a realno gdje bi to bilo lakše u ovom trenutko nego u Želji.
Ruka ruku mije, i ne vjerujem da će Boske otići a da dobit ne bude obostrana.

Šteta, zbog Arine loše reakcije na kraju, da je ono zabio, dojam bi bi skoro idealan.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Whisperer

uto jun 07, 2016 3:25 pm

Plavo - Bijeli je napisao/la:Ara slab pravo

osim onog driblinga nista nije uradio osim sto je peljao i gubio lopte
onda ti nisi gledo tekmu ? momak se trudio borio se ko lav na terenu trudio se duljevic los ovaj hajrovic sebican , Al Boskee :klanjase2: trazi ga nagotomo po japanu jos haha
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Model1964

Leon_Professional je napisao/la:Golmani : Vedran Kjosevski, Irfan Fejzic, Emir Cutahija, Aldin Ceman

Štoperi : Aco, Bogicevic, Hodza, Osmankovic, Durakovic

Bekovi : Sinisa, Memija, Šehic, Husic, Kramaric, Stanic

Veznjaci : Enis, Zaha, Dino, Šecerovic, Ugljesa, Dado, Blagojevic, Tuce, Javi, Žeric, Dženis

Krila : Miroslav, Mirza, Midzic

Napadaci : Nedo, Djerma, Lendra, Pozder, Mujaga.

Dolazimo do broja 34 igraca zajedno s golmanima. Kostic je rekao da ce raditi sa 24 igraca i jos 3 golmana, to je 27 igraca. Sto znaci da mora otici najmanje 7 igraca racunajuci i tog 4. golmana, a da niko ne dodje. :cigara:

Sad tek vidim da ima jos mnogo posla da se sredi tim za sljedecu sezonu. Ja ocekujem 18 igraca koji ce moci konkurisati za 1. postavu, a ovo ostalo da budu nasi mladi igraci koje cemo s vremena na vrijeme ubacivati u igru.

Sretno Kosticu, nije ti lahko.

P.S. Memisevic rece da mu je drag Zeljo, ali ostaje u Radniku.

24 igrača če odabrati i oni če u svakom trenutku konkurirati za prvih 11. . Ostali + mladi igrači če biti drugi tim i za njih če biti šef Lešnik. Svako svojim radom ide u prvi ili drugi tim. Recimo da Stana ne radi dobro....ode :) , a mali Šehić, primjera radi, u prvi tim.
Takav sistem rada ima čojk :) od kako je trener, pa sumnjam da če nešto sad mjenjati.
Zadnja izmjena: Model1964, dana/u uto jun 07, 2016 3:27 pm, ukupno mijenjano 1 put.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

diego1921
Kontakt:

mirsadmekic je napisao/la:

onda ti nisi gledo tekmu ? momak se trudio borio se ko lav na terenu trudio se duljevic los ovaj hajrovic sebican , Al Boskee :klanjase2: trazi ga nagotomo po japanu jos haha
Mirso ide li Subic,nemoj da te kunem !! :zeljeznicar1: :ganja:

ChWilla
Kontakt:

uto jun 07, 2016 3:26 pm

realno ni kod koga na svijetu više od 24 igrača ne konkuriše za prvi tim u datom trenutku.
gradi željo boli te *****

Whisperer

uto jun 07, 2016 3:35 pm

diego1921 je napisao/la:
mirsadmekic je napisao/la:

Mirso ide li Subic,nemoj da te kunem !! :zeljeznicar1: :ganja:
Miske ce ga zavrsit koda gledam ako ga dovede najace bi on bio pojacanje
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

shzna
Kontakt:

uto jun 07, 2016 3:37 pm

Daleko bio Subić, obični četo.
1987

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto jun 07, 2016 3:38 pm

Model1964 je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Golmani : Vedran Kjosevski, Irfan Fejzic, Emir Cutahija, Aldin Ceman

Štoperi : Aco, Bogicevic, Hodza, Osmankovic, Durakovic

Bekovi : Sinisa, Memija, Šehic, Husic, Kramaric, Stanic

Veznjaci : Enis, Zaha, Dino, Šecerovic, Ugljesa, Dado, Blagojevic, Tuce, Javi, Žeric, Dženis

Krila : Miroslav, Mirza, Midzic

Napadaci : Nedo, Djerma, Lendra, Pozder, Mujaga.

Dolazimo do broja 34 igraca zajedno s golmanima. Kostic je rekao da ce raditi sa 24 igraca i jos 3 golmana, to je 27 igraca. Sto znaci da mora otici najmanje 7 igraca racunajuci i tog 4. golmana, a da niko ne dodje. :cigara:

Sad tek vidim da ima jos mnogo posla da se sredi tim za sljedecu sezonu. Ja ocekujem 18 igraca koji ce moci konkurisati za 1. postavu, a ovo ostalo da budu nasi mladi igraci koje cemo s vremena na vrijeme ubacivati u igru.

Sretno Kosticu, nije ti lahko.

P.S. Memisevic rece da mu je drag Zeljo, ali ostaje u Radniku.

24 igrača če odabrati i oni če u svakom trenutku konkurirati za prvih 11. . Ostali + mladi igrači če biti drugi tim i za njih če biti šef Lešnik. Svako svojim radom ide u prvi ili drugi tim. Recimo da Stana ne radi dobro....ode :) , a mali Šehić, primjera radi, u prvi tim.
Takav sistem rada ima čojk :) od kako je trener, pa sumnjam da če nešto sad mjenjati.
Lijepo je cuti da tako rade njih dvojica, zanimljiv je svakako period ispred nas, dok ocekujemo dodatna pojacanja i pripreme.
A to za Subica, sto ga kao neko ne bi volio vidjeti iz nekih razloga koji su van domena sporta je meni van svake pameti. Boli me briga ko je i sta je, ako ce dobro igrati i donijeti nesto novo u Zeljeznicaru, ja sam za to da dodje, ali ja ne znam otkud vam ta informacija, sanse skoro pa da i nema za takvo nesto.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Whisperer

uto jun 07, 2016 3:42 pm

shzna je napisao/la:Daleko bio Subić, obični četo.
Neka njega Miske oplodi pa da je iz tunguzije samo neka ginee za zelju neka srce na teren ostavi , sta vi ga nebi volili , vama da dodje nez ko nevalja , nekima nije valjo celo blagoje pisalo se svasta pa sad celo je skoro glavni nam igrac

irfo

uto jun 07, 2016 3:43 pm

Nije on iso i ratovo sa dvije godine, a ako ima pozitivno misljenje o tome, zaboli me iskreno, jer je strasan igrac a vjerujem da nakon nekog provedenog vremena ovdje , ima da promijeni razmisljanje, ni prvi ni zadnji :zeljeznicar1:

sergejevic

uto jun 07, 2016 3:45 pm

Ne znam ChWilla, ali kako si ti napisao meni djeluje kao da trebamo svi slaviti sto smo prodali Bajica i Amira. Prvi je najbolji strijelac ekipe koja je zavrsila na 3. mjestu u Turskoj, recimo ispred jedne Galate, i sve to u prvoj sezoni. Amir takodjer u zadnje vrijeme poceo igrati konstantno nakon sto je prosao period adaptacije i igrao je kada su izbacili Besiktas iz kupa cijelu utakmicu. Ja bih vise volio da njih gledam nego taj milion sto smo dobili. Trebamo se truditi da zadrzimo takve igrace u ekipi sto duze. Ovako smo pare ulozili u Stevanovca i Zahirovica, prvi je odlican,a mogao je biti kao ovaj drugi do sada. Onda si bacio te pare, a nemas dva dobra igraca. Ako se vec pokazao onda usmjeri pare od Djermanovica i Pozdera da mu podebljas ugovor, tako i za Lendrica i ostale koji se pokazu. Bolje imati pet sest dobrih igraca i pored njih gurati djecu, nego nabacati svega pa sta ti prodje, a i to sto ubodes onda prodati za sicu da im izadjes u susret. Sta si onda dobio?

Sta ako mu dodje ponuda da zaradi?
Ne znam kako je to nas problem. Naravno da treba izaci momcima u susret, ali ako zadrzis Lendrica i Stevanovica, pocnu i ovdje bolje zaradjivati, pored toga vide da su konkurentniji u Evropi onda i nece bjezati glavom bez obzira. Postoje klubovi i ponude koje se ne odbijaju i u takvim uslovima pustiti momke, a ovako nesto turska liga, osim ovih najboljih, grcka, pa nesto slovacka, ceska, kazahstan ne dolazi u obzir. Kada tako postavis stvari onda niko nece gledati da mu budes zadnja opcija, a pored toga ces imati dobru ekipu i moci ces nesto traziti u Evropi. Ovako, kao da smo Karitas, svima nesto izlazis u susret. Potpisao si ugovor, imas prava i obaveze, naplacujes naknadu za igranje ovdje i nigdje ne vidim problem. Isto kao da njima dolaze ponude od Reala i Barselone pa eto pusti ih da idu, gdje ces im to zabraniti.

Plavo - Bijeli

uto jun 07, 2016 3:47 pm

irfo je napisao/la:
Nije on iso i ratovo sa dvije godine, a ako ima pozitivno misljenje o tome, zaboli me iskreno, jer je strasan igrac a vjerujem da nakon nekog provedenog vremena ovdje , ima da promijeni razmisljanje, ni prvi ni zadnji :zeljeznicar1:
daleko mu kuca od moje bila...

sram te bilo kad tako pises
BOG BOSNA I BOSNJACI

cikazubo
Kontakt:

uto jun 07, 2016 3:49 pm

LARS1921 je napisao/la:https://video-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t43 ... e=575708A2
Bog, Allah, Isus

što se ostalih tiče, treba bit realan onaj Bekić odigrao vrh, Duljevic da manje pegla loptu,
On je Miroslav Stevanović, Mićo, Boske. Bas je ruzno procitat taj opis Miće gore, suzdrzat se makar tokom Ramazana..

Whisperer

uto jun 07, 2016 3:50 pm

Plavo - Bijeli je napisao/la:
irfo je napisao/la:

zamisli on lijevo, Boske desno, a gore Lendrić i Pozder , cim dodje protivnik na grabavicu pitanje ce bit sa kolko u mrezi bi bilo punjenja , bio bi idelan za nas , po meni ako njega uprava ne dovede onda nez koga ce fkt :(

irfo

uto jun 07, 2016 3:50 pm

Plavo - Bijeli je napisao/la:
irfo je napisao/la:

Ocigledno imamo razlicita gledanja na zivot, upozno sam milion ljudi koji su bili nacionalisti i poslije promijenili misljenje, Subic ako jeste nacionalist( a nemamo nikakvih dokaza da jeste) vjerovatno nije se susreo sa drugom stranom medalje, zato kazem svima treba pruzit sansu, i on ce nakon nekog vremena ovdje da promijeni misljenje i da zavoli i sarajevo i bosnu i bosnjake , to vam garantujem

shzna
Kontakt:

uto jun 07, 2016 3:58 pm

Nije on nacionalista, on je šovinista a postoji ogromna razlika. Naravno da u svom klubu neću da gledam balavca koji podržava nekog ko je palio ovaj naš stadion za kojeg MI izdvojismo tolike pare da se počne izgradnja, renoviranje.

Neka, hvala. Gledat ću Hadzovića na beku, neće mi biti problem.
1987

sofronije
Kontakt:

uto jun 07, 2016 3:59 pm

shzna je napisao/la:Nije on nacionalista, on je šovinista a postoji ogromna razlika. Naravno da u svom klubu neću da gledam balavca koji podržava nekog ko je palio ovaj naš stadion za kojeg MI izdvojismo tolike pare da se počne izgradnja, renoviranje.

Daj dokaz da je šovinista.
:zeljeznicar1:

Hadzijalagic
Kontakt:

uto jun 07, 2016 4:00 pm

A sta je Subic konkretno rekao i uradio pa ga se proziva nacionalistom? Ima li neka izjava ili kao po obicaju volimo lupetati?
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Whisperer

uto jun 07, 2016 4:01 pm

sofronije je napisao/la:
shzna je napisao/la:Nije on nacionalista, on je šovinista a postoji ogromna razlika. Naravno da u svom klubu neću da gledam balavca koji podržava nekog ko je palio ovaj naš stadion za kojeg MI izdvojismo tolike pare da se počne izgradnja, renoviranje.

Daj dokaz da je šovinista.
ama drug ako uprava nedovede subica , bojim se da nismo u stanju vise bum ime uzet

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.

Prijava