onda ti nisi gledo tekmu ? momak se trudio borio se ko lav na terenu trudio se duljevic los ovaj hajrovic sebican , Al BoskeePlavo - Bijeli je napisao/la:Ara slab pravo
osim onog driblinga nista nije uradio osim sto je peljao i gubio lopte
Leon_Professional je napisao/la:Golmani : Vedran Kjosevski, Irfan Fejzic, Emir Cutahija, Aldin Ceman
Štoperi : Aco, Bogicevic, Hodza, Osmankovic, Durakovic
Bekovi : Sinisa, Memija, Šehic, Husic, Kramaric, Stanic
Veznjaci : Enis, Zaha, Dino, Šecerovic, Ugljesa, Dado, Blagojevic, Tuce, Javi, Žeric, Dženis
Krila : Miroslav, Mirza, Midzic
Napadaci : Nedo, Djerma, Lendra, Pozder, Mujaga.
Dolazimo do broja 34 igraca zajedno s golmanima. Kostic je rekao da ce raditi sa 24 igraca i jos 3 golmana, to je 27 igraca. Sto znaci da mora otici najmanje 7 igraca racunajuci i tog 4. golmana, a da niko ne dodje.![]()
Sad tek vidim da ima jos mnogo posla da se sredi tim za sljedecu sezonu. Ja ocekujem 18 igraca koji ce moci konkurisati za 1. postavu, a ovo ostalo da budu nasi mladi igraci koje cemo s vremena na vrijeme ubacivati u igru.
Sretno Kosticu, nije ti lahko.
P.S. Memisevic rece da mu je drag Zeljo, ali ostaje u Radniku.
Mirso ide li Subic,nemoj da te kunem !!mirsadmekic je napisao/la:onda ti nisi gledo tekmu ? momak se trudio borio se ko lav na terenu trudio se duljevic los ovaj hajrovic sebican , Al BoskeePlavo - Bijeli je napisao/la:Ara slab pravo
osim onog driblinga nista nije uradio osim sto je peljao i gubio loptetrazi ga nagotomo po japanu jos haha
Miske ce ga zavrsit koda gledam ako ga dovede najace bi on bio pojacanjediego1921 je napisao/la:Mirso ide li Subic,nemoj da te kunem !!mirsadmekic je napisao/la:onda ti nisi gledo tekmu ? momak se trudio borio se ko lav na terenu trudio se duljevic los ovaj hajrovic sebican , Al BoskeePlavo - Bijeli je napisao/la:Ara slab pravo
osim onog driblinga nista nije uradio osim sto je peljao i gubio loptetrazi ga nagotomo po japanu jos haha
![]()
Lijepo je cuti da tako rade njih dvojica, zanimljiv je svakako period ispred nas, dok ocekujemo dodatna pojacanja i pripreme.Model1964 je napisao/la:Leon_Professional je napisao/la:Golmani : Vedran Kjosevski, Irfan Fejzic, Emir Cutahija, Aldin Ceman
Štoperi : Aco, Bogicevic, Hodza, Osmankovic, Durakovic
Bekovi : Sinisa, Memija, Šehic, Husic, Kramaric, Stanic
Veznjaci : Enis, Zaha, Dino, Šecerovic, Ugljesa, Dado, Blagojevic, Tuce, Javi, Žeric, Dženis
Krila : Miroslav, Mirza, Midzic
Napadaci : Nedo, Djerma, Lendra, Pozder, Mujaga.
Dolazimo do broja 34 igraca zajedno s golmanima. Kostic je rekao da ce raditi sa 24 igraca i jos 3 golmana, to je 27 igraca. Sto znaci da mora otici najmanje 7 igraca racunajuci i tog 4. golmana, a da niko ne dodje.![]()
Sad tek vidim da ima jos mnogo posla da se sredi tim za sljedecu sezonu. Ja ocekujem 18 igraca koji ce moci konkurisati za 1. postavu, a ovo ostalo da budu nasi mladi igraci koje cemo s vremena na vrijeme ubacivati u igru.
Sretno Kosticu, nije ti lahko.
P.S. Memisevic rece da mu je drag Zeljo, ali ostaje u Radniku.
24 igrača če odabrati i oni če u svakom trenutku konkurirati za prvih 11. . Ostali + mladi igrači če biti drugi tim i za njih če biti šef Lešnik. Svako svojim radom ide u prvi ili drugi tim. Recimo da Stana ne radi dobro....ode, a mali Šehić, primjera radi, u prvi tim.
Takav sistem rada ima čojkod kako je trener, pa sumnjam da če nešto sad mjenjati.
Neka njega Miske oplodi pa da je iz tunguzije samo neka ginee za zelju neka srce na teren ostavi , sta vi ga nebi volili , vama da dodje nez ko nevalja , nekima nije valjo celo blagoje pisalo se svasta pa sad celo je skoro glavni nam igracshzna je napisao/la:Daleko bio Subić, obični četo.
Nije on iso i ratovo sa dvije godine, a ako ima pozitivno misljenje o tome, zaboli me iskreno, jer je strasan igrac a vjerujem da nakon nekog provedenog vremena ovdje , ima da promijeni razmisljanje, ni prvi ni zadnjishzna je napisao/la:Daleko bio Subić, obični četo.
daleko mu kuca od moje bila...irfo je napisao/la:Nije on iso i ratovo sa dvije godine, a ako ima pozitivno misljenje o tome, zaboli me iskreno, jer je strasan igrac a vjerujem da nakon nekog provedenog vremena ovdje , ima da promijeni razmisljanje, ni prvi ni zadnjishzna je napisao/la:Daleko bio Subić, obični četo.
On je Miroslav Stevanović, Mićo, Boske. Bas je ruzno procitat taj opis Miće gore, suzdrzat se makar tokom Ramazana..LARS1921 je napisao/la:https://video-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t43 ... e=575708A2
Bog, Allah, Isus
što se ostalih tiče, treba bit realan onaj Bekić odigrao vrh, Duljevic da manje pegla loptu,
zamisli on lijevo, Boske desno, a gore Lendrić i Pozder , cim dodje protivnik na grabavicu pitanje ce bit sa kolko u mrezi bi bilo punjenja , bio bi idelan za nas , po meni ako njega uprava ne dovede onda nez koga ce fktPlavo - Bijeli je napisao/la:daleko mu kuca od moje bila...irfo je napisao/la:Nije on iso i ratovo sa dvije godine, a ako ima pozitivno misljenje o tome, zaboli me iskreno, jer je strasan igrac a vjerujem da nakon nekog provedenog vremena ovdje , ima da promijeni razmisljanje, ni prvi ni zadnjishzna je napisao/la:Daleko bio Subić, obični četo.
sram te bilo kad tako pises
Ocigledno imamo razlicita gledanja na zivot, upozno sam milion ljudi koji su bili nacionalisti i poslije promijenili misljenje, Subic ako jeste nacionalist( a nemamo nikakvih dokaza da jeste) vjerovatno nije se susreo sa drugom stranom medalje, zato kazem svima treba pruzit sansu, i on ce nakon nekog vremena ovdje da promijeni misljenje i da zavoli i sarajevo i bosnu i bosnjake , to vam garantujemPlavo - Bijeli je napisao/la:daleko mu kuca od moje bila...irfo je napisao/la:Nije on iso i ratovo sa dvije godine, a ako ima pozitivno misljenje o tome, zaboli me iskreno, jer je strasan igrac a vjerujem da nakon nekog provedenog vremena ovdje , ima da promijeni razmisljanje, ni prvi ni zadnjishzna je napisao/la:Daleko bio Subić, obični četo.
sram te bilo kad tako pises
Daj dokaz da je šovinista.shzna je napisao/la:Nije on nacionalista, on je šovinista a postoji ogromna razlika. Naravno da u svom klubu neću da gledam balavca koji podržava nekog ko je palio ovaj naš stadion za kojeg MI izdvojismo tolike pare da se počne izgradnja, renoviranje.
Neka, hvala. Gledat ću Hadzovića na beku, neće mi biti problem.
ama drug ako uprava nedovede subica , bojim se da nismo u stanju vise bum ime uzetsofronije je napisao/la:Daj dokaz da je šovinista.shzna je napisao/la:Nije on nacionalista, on je šovinista a postoji ogromna razlika. Naravno da u svom klubu neću da gledam balavca koji podržava nekog ko je palio ovaj naš stadion za kojeg MI izdvojismo tolike pare da se počne izgradnja, renoviranje.
Neka, hvala. Gledat ću Hadzovića na beku, neće mi biti problem.