Da ne bi Vece mi bi primili gol radi njegovog "plivanja". Realno falilo mu je 1 ili 2 koraka da uzme loptu, al nije jer je spor i star. Da su Kemo il Graovac bili ne bi uopce bilo one sanse, al helem nejse.
Sinane zabij veceras nek bude ludnica!

al' samo su hiljadu dali zapada...
Ma neće nestati, 5000 karata, ostalo je prošli put stotinjak karata a da sad ne ostane..
avlami97 je napisao/la: ↑sub avg 19, 2017 11:16 amOd kada se vratio u ekipu, Bogi je napravio samo jednu kardinalnu gresku (TZ), koja nas je kostala gola. Kerla, Bokacini, Graovac, Kemo, Sinisa, Stanic...cijela zadnja linija je pravila dosta vise tih kardinalnih gresaka.
Bogi nam je svojim golom protiv Zete donio prolaz u drugo kolo.
Ne volim ga ni ja iz mnogo razloga, ali to su cinjenice.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Prosli put da bi kupio kartu za jug, morao si dati 20KM.cikazubo je napisao/la:Ma neće nestati, 5000 karata, ostalo je prošli put stotinjak karata a da sad ne ostane..
Ja sam samo skinuo aplikaciju I radi moja tvteatrale36 je napisao/la: ↑sub avg 19, 2017 11:03 amkako se registruje na stranici bh telecoma, jel ono preko broja telefona ja samo na taj nacin nasao??
večeras za moje mahalce i forumaše samo, i za ove što kažu da je Graovac bolji od menePlava Porodica je napisao/la: ↑sub avg 19, 2017 11:00 amNe laži , fulio si protiv Zete dvije šanse, protiv borca jednu, vakat je!
Dobro eto, znači krcat jug, jer imamo 4.000 karata za prostor sa 3.000 stolica, plus 1.000 ograđenog prostora na zapad, invazija derbi euforija trese navijače
Ne volim fakat ovakvu retoriku. Obecali su im vise od 5%. Evo svi portali au to prenijeli. I sad treba da otjeramo upravu jel tako?arctg je napisao/la: ↑pet avg 18, 2017 9:00 pmNa našim ulaznicama za jug su naznačeni ulazi "B2, B3 i B4". Znači ponavlja se situacija od pretprošle utakmice na najružnijem stadionu u zemlji, odnosno tampon zona na jugu, prema istočnoj tribini. Daju ti tribinu i skrate ti je tampon zonom. Plus su opet postavili samo jedan predulaz na kojeg moraju ući i ovi sa ulaznicama za jug i ovi sa ulaznicama za zapad, pa tek pred samim tribinama se razdvajati. 5.000 ljudi na jedan ulaz, širine jednog metra. Da ne napominjem neuslovne ulaze na samu tribinu, stepenice, kapije i toalete koje nisu u funkciji. Ako na to još dodamo četničko paljenje našeg stadiona od strane krmadi koja se predstavlja kao navijači tzv. FK Sarajevo, neka svi iz Kluba odmah podnesu neopozive ostavke ukoliko su im zauzvrat obećali i promil više od 5% na narednoj utakmici i striktne mjere osiguranja na našoj ljepotici, Grbavici. Odmah! Također, ako imaju imalo obraza, sa krmadima više nikada neće napraviti zajedničku press konferenciju niti potpisati bilo kakav "memorandum". Obratite pažnju, gospodo iz Kluba koja ovo čita. Igranjem sa ovim stvarima igrate se direktno sa ljubavlju i odanošću onih koji vas podržavaju na vašem teškom putu da od Željezničara napravite giganta!