Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub avg 19, 2017 11:40 am

Dobro, Bogi ne pliva vec se kotrlja.
Da ne bi Vece mi bi primili gol radi njegovog "plivanja". Realno falilo mu je 1 ili 2 koraka da uzme loptu, al nije jer je spor i star. Da su Kemo il Graovac bili ne bi uopce bilo one sanse, al helem nejse.

Sinane zabij veceras nek bude ludnica! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub avg 19, 2017 11:42 am

Pocela je prodaja karti u fan shopu raja konstantno dolazi zato pozurite, zapada i juga jos malo ima
Alea iacta est!

ISB87
Kontakt:

sub avg 19, 2017 11:43 am

Ma ja bih uigravao Kemu i Graovca, jer se nadam da ces nas nacitani napustit uskoro.

Treba agresivno pocet. Presingom ih ubiti prvih pola sata i probat zabit go do poluvremena. Ali ne treba se povlaciti nakon gola.
Strah me Sinise, mogao bi dobiti crveni...
MIRZA RASCIC

boja mora
Kontakt:

sub avg 19, 2017 11:44 am

Ja mislim da je loš potez da Zajmović igra u prvih 11

cikazubo
Kontakt:

sub avg 19, 2017 11:45 am

cipiripi je napisao/la:
Pocela je prodaja karti u fan shopu raja konstantno dolazi zato pozurite, zapada i juga jos malo ima
Ma neće nestati, kad je to nestalo za nas na Koševu, biće jug dobar, eventualno pomjereni za 5 redova gore, a zapada neće ni pola biti popunjeno..

patacoboy
Kontakt:

sub avg 19, 2017 11:46 am

.. jos malo pa nestalo :kafa:

ChWilla
Kontakt:

sub avg 19, 2017 11:47 am

ja ne sumnjam da će ado postaviti igru za gol, i gol više. ali veći je problem u igračima. oni su u prosjeku mentalno slabi, i onda se onima koji "znaju šta je derbi" još više noge odsjeku da nešto probaju zaista odigrati...
gradi željo boli te *****

ChWilla
Kontakt:

cikazubo je napisao/la:
cipiripi je napisao/la:
Ma neće nestati, kad je to nestalo za nas na Koševu, biće jug dobar, eventualno pomjereni za 5 redova gore, a zapada neće ni pola biti popunjeno..
al' samo su hiljadu dali zapada...
gradi željo boli te *****

cikazubo
Kontakt:

sub avg 19, 2017 11:49 am

ChWilla je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
cipiripi je napisao/la:
Ma neće nestati, 5000 karata, ostalo je prošli put stotinjak karata a da sad ne ostane..

exdomorocki
Kontakt:

sub avg 19, 2017 11:53 am

avlami97 je napisao/la:
sub avg 19, 2017 11:16 am
Od kada se vratio u ekipu, Bogi je napravio samo jednu kardinalnu gresku (TZ), koja nas je kostala gola. Kerla, Bokacini, Graovac, Kemo, Sinisa, Stanic...cijela zadnja linija je pravila dosta vise tih kardinalnih gresaka.

Bogi nam je svojim golom protiv Zete donio prolaz u drugo kolo.

Ne volim ga ni ja iz mnogo razloga, ali to su cinjenice.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Ako i golman kaze da mu je puno lakse kad je Bogi tu,onda nemamo mi tu puno sta pametovati.
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub avg 19, 2017 11:54 am

cikazubo je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
Ma neće nestati, 5000 karata, ostalo je prošli put stotinjak karata a da sad ne ostane..
Prosli put da bi kupio kartu za jug, morao si dati 20KM.

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Ivicahuljev
Kontakt:

teatrale36 je napisao/la:
sub avg 19, 2017 11:03 am
kako se registruje na stranici bh telecoma, jel ono preko broja telefona ja samo na taj nacin nasao??
Ja sam samo skinuo aplikaciju I radi moja tv

Leon_Professional
Kontakt:

sub avg 19, 2017 11:55 am

Ma kakav presing, lijepo je to i to bi valjalo, al nema se muda za presing. :D
To je u sustini dobar potez, pomjeris se malo vise prema njima, stisnes ih i ocekujes njihovu gresku. Sigurno ce biti. Barcu nisu mogli nadigrati dok nisu im visoko izasli i igrali presing, prvo Real ali koliko su oni spremni nisu uspjevali izdrzat citavo poluvrijeme, pa PSG.
Ali kad uzmes loptu moras biti brz i kontru odigrati kako treba. Bojim se da ni to ne mozemo.

Normalno da nisu oni Barca, nit smo mi Real, ali tesko je ocekivati ista drugo osim laganog trcaranja i alibi dodavanja, pa ako sta udje iz prekida dobro i jest, bitno je prije svega da ti ne primis gol.

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub avg 19, 2017 11:57 am

Što se tiče naših štopera, mislim da je nezahvalno porediti ovu trojicu prema nastupima u našem dresu. Kemo i Graovac su novopečeni štoperi, dok Bogi iza sebe ima dvije epizode kod nas. Danijel je igrao od Europe, Kemo od početka prvenstva, što je relativno mali uzorak da prosudimo ko je naš najbolji štoper prema nastupima u našem dresu. Danijel nam je donio mirnoću u obranu, što s Bogijem i Kerlom nismo imali, prije svega zbog Kerle, ali i Bogi je znao ispadati. Kemo, ako se pravilno izbrusi, bi mogao biti bolja i unapređena verzija Kerle, ali to će se postići vremenom ako bude sve išlo po planu.
Stalno se spominje da kone imaju motiv, jer im gori pod nogama. Dobro, a gdje je nama motiv? U Zenici, Tuzli, na Koševu redovno gubimo bodove, jer je, eto, domaćin imao veći motiv. Šta smo to mi jaki kao Bayern i igrom slučaja igramo u ovoj ligi, pa možemo nonšalantno izaći na teren i dobiti protivnika zbog izrazitog kvaliteta. Nama ne gori pod nogama, mi želimo pobjedu na derbiju, želimo ostati u vrhu, želimo pokazati ko je gazda u ovom gradu. To ćemo samo postići maksimalnim zalaganjem, ili u prevodu da izginemo (hehe). Osim toga, jako je bitno ono što će Adžem zamisliti i izvesti na teren, a vrijeme je da osveti onaj poraz u novembru 2014.
Idemo po sva tri boda na Koševo!
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

ISB87
Kontakt:

sub avg 19, 2017 11:58 am

Valjda smo spremni za 30 minuta presinga i 40 minuta normalne igre. Zadnjih 20 minuta se mozemo povuc i umrtvit igru ako budemo vodili 2:0 :D
Je.bes bezmudnu igru...
MIRZA RASCIC

bogi
Kontakt:

sub avg 19, 2017 11:59 am

Plava Porodica je napisao/la:
sub avg 19, 2017 11:00 am
bogi je napisao/la:
sub avg 19, 2017 10:57 am
Plava Porodica je napisao/la:
sub avg 19, 2017 9:44 am
Bogi zabija
Zabijam ja redovno :ganja:
Ne laži , fulio si protiv Zete dvije šanse, protiv borca jednu, vakat je!
večeras za moje mahalce i forumaše samo, i za ove što kažu da je Graovac bolji od mene :ganja:
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

cikazubo
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub avg 19, 2017 12:05 pm

avlami97 je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:

Prosli put da bi kupio kartu za jug, morao si dati 20KM.

Dobro eto, znači krcat jug, jer imamo 4.000 karata za prostor sa 3.000 stolica, plus 1.000 ograđenog prostora na zapad, invazija derbi euforija trese navijače :D
Šta vam je, nikad jug nismo na derbiju do kraja napunili bar što se tiče zadnjih nekoliko derbija gore, tj nakon 100.tog i one korografije "ljbav za tobom širi se ko kuga"..

Okolele
Kontakt:

sub avg 19, 2017 12:07 pm

Kakav crni Bogicevic treba ga nabiti s noge na nogu a ne da neko uz njega stasava..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ponosannavas
Kontakt:

sub avg 19, 2017 12:12 pm

arctg je napisao/la:
pet avg 18, 2017 9:00 pm
Na našim ulaznicama za jug su naznačeni ulazi "B2, B3 i B4". Znači ponavlja se situacija od pretprošle utakmice na najružnijem stadionu u zemlji, odnosno tampon zona na jugu, prema istočnoj tribini. Daju ti tribinu i skrate ti je tampon zonom. Plus su opet postavili samo jedan predulaz na kojeg moraju ući i ovi sa ulaznicama za jug i ovi sa ulaznicama za zapad, pa tek pred samim tribinama se razdvajati. 5.000 ljudi na jedan ulaz, širine jednog metra. Da ne napominjem neuslovne ulaze na samu tribinu, stepenice, kapije i toalete koje nisu u funkciji. Ako na to još dodamo četničko paljenje našeg stadiona od strane krmadi koja se predstavlja kao navijači tzv. FK Sarajevo, neka svi iz Kluba odmah podnesu neopozive ostavke ukoliko su im zauzvrat obećali i promil više od 5% na narednoj utakmici i striktne mjere osiguranja na našoj ljepotici, Grbavici. Odmah! Također, ako imaju imalo obraza, sa krmadima više nikada neće napraviti zajedničku press konferenciju niti potpisati bilo kakav "memorandum". Obratite pažnju, gospodo iz Kluba koja ovo čita. Igranjem sa ovim stvarima igrate se direktno sa ljubavlju i odanošću onih koji vas podržavaju na vašem teškom putu da od Željezničara napravite giganta!
Ne volim fakat ovakvu retoriku. Obecali su im vise od 5%. Evo svi portali au to prenijeli. I sad treba da otjeramo upravu jel tako?
Ja vjerujem da ce uprava stititi navijace nase ali ne mozes ovako na prvu govoriti. Uprava vodi i politiku
kluba kako god to ruzno zvucalo. Nikad ne znas sta uprava zeli da postigne. Koliko si mogao upratiti recimo kanton propagira derbi i evropske tekme Zelje i Sarajeva. Pricalo se i sa policijom. Nama vlast treba jer reci cu ti ovi nam nimalo nisu naklonjeni. Zabiravljas da mi gradimo stadion. Da nismo dobili jos sve dozvole. Da treba i dalje da nas paze. Vi ne znate milion stvari kako funkcionise sve ovo u ovoj fucking drzavi. I u dosta uredjenijim nije lako nekad. Nase je da odemo na tekmu. Sve sto nam bide smetalo na toj tekmi treba da kazemo, da iznesemo upravi. Ispred navijaca to trebaju uraditi vodje grupe. I zbog toga ja trubim o tom udruzenju nasem. I onda na osnovu toga ide reakcija nasa. Derbi treba graditi a ne sumljam da ce pitari adekvatnu reakciju dobiti za sve sto zaseru, ali moras shvatiti da nije sve tako jednostavno i iskljucivo kqko to ti vidis u ovom postu. I vidim da imas i ove koji to podrzavaju. Bitno je dugorocno izvuci nama bolje i sad zasad u tim stvarima ovi iz uprave imaju punu podrsku. Vrlo vrlo rijetko su kiksali i to sitne stvari oko administracije, organizacije, prava, ekonomije, politike i sl. Inace ***** bi mi vidjeli onu tribinu. Ako kiksaju prvi cu ja reci kao sto kazem za sportski dio odmah cim vidim anomaliju.

Ajzea
Kontakt:

sub avg 19, 2017 12:14 pm

Prije ces ujutru, nakon burne noci, pogoditi koliko ti je para u novcaniku ostalo nego sto ces pogoditi Adzemovih prvih jedanaest.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.

Prijava