Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Okolele
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 06, 2016 8:02 pm

Uposlenici kompanije MDG International podržali su projekat evropske Grbavice i uplatili novčana sredstva u iznosu od 510 KM.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

shzna
Kontakt:

sri apr 06, 2016 8:10 pm

Gledaj ti ovih smećara iz saveza, samo dvije utakmice za Barbarića.
1987

LARSSONN
Kontakt:

sri apr 06, 2016 8:10 pm

Satraše se pitari da objasne da se stolice mogu uzeti za cenera preko ejeba i alibaba

CARSONIO
Kontakt:

sri apr 06, 2016 8:17 pm

shzna je napisao/la:Gledaj ti ovih smećara iz saveza, samo dvije utakmice za Barbarića.
Presmjesna kazna ovo vise nema nikakvog smisla ali pisaj njih samo da mi evropu izborimo ali bit ce pravo tesko bojim se da necemo uspjeti

ChWilla
Kontakt:

sri apr 06, 2016 8:20 pm

pošto je barbarić baš ono razvalio prošli derbi protiv nas, sa našom puno slabijom a njihovom puno jačom ekipom. derbi je derbi, uvijek, ali onda kokotu nisu mogli ništa, a sad im idu lendrić, bekrić i miroslav stevanović.
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u sri apr 06, 2016 8:21 pm, ukupno mijenjano 1 put.
gradi željo boli te *****

terabajt
Kontakt:

sri apr 06, 2016 8:20 pm

CARSONIO je napisao/la:
shzna je napisao/la:Gledaj ti ovih smećara iz saveza, samo dvije utakmice za Barbarića.
Presmjesna kazna ovo vise nema nikakvog smisla ali pisaj njih samo da mi evropu izborimo ali bit ce pravo tesko bojim se da necemo uspjeti
Reci da se šališ , pa pogledaj u kakvoj smo seriji i kako igramo. Uopšte ne sumnjam da ćemo izboriti evropu ili kroz kup ili kroz ligu.

avlami97
Kontakt:

sri apr 06, 2016 8:22 pm

CARSONIO je napisao/la:
I Radinović zbog dva žuta dobio dvije tekme, kao i ovi što su dobili direktan crveni karton (Barbarić, Predragović). :mrgreen: Higuain za drugi žuti - četiri tekme. :mrgreen:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Hadzijalagic
Kontakt:

sri apr 06, 2016 8:23 pm

Barbaric je trenutno bezveze stoper, jedino sto nije los u prekidima.. Zbog njegove tromosti odbrana njanja i jeste u qrcu.. Meni se vise svidja to sto ce on ganjati Lendrica nego da umjesto njega stave, recimo, Berberovica..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Ajzea
Kontakt:

sri apr 06, 2016 8:24 pm

Pametan Radinović, čuva noge. :kafa:

Barbarić je prosječan igrač, ništa više od toga. Mozda bih volio da dobije utakmicu više zabrane, samo iz razloga jer je dobar kod prekida.

Okolele
Kontakt:

sri apr 06, 2016 8:25 pm

avlami97 je napisao/la:
CARSONIO je napisao/la:
I Radinović zbog dva žuta dobio dvije tekme, kao i ovi što su dobili direktan crveni karton (Barbarić, Predragović). :mrgreen: Higuain za drugi žuti - četiri tekme. :mrgreen:
Samo sto je Higuain samaro sudiju,igrace Udinezea,svoje igrace i sve redom koji su mu se nasli na putu za svlacionicu.. :rofl:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

cikazubo
Kontakt:

sri apr 06, 2016 8:28 pm

ChWilla je napisao/la:pošto je barbarić baš ono razvalio prošli derbi protiv nas, sa našom puno slabijom a njihovom puno jačom ekipom. derbi je derbi, uvijek, ali onda kokotu nisu mogli ništa, a sad im idu lendrić, bekrić i miroslav stevanović.
Ja bi sad potpisao da odigramo derbi kao prosli, znali smo biti i jaci nego sad a oni duplo slabiji pa ih nismo dobijali, i obratno.. U derbiju srce pobjedjuje.

ChWilla
Kontakt:

sri apr 06, 2016 8:31 pm

ja ne sumnjam u to, sa sabljom na klupi i ipak solidnim brojem igrača koji hajmo reći - znaju šta je derbi.
gradi željo boli te *****

Grbavica
Kontakt:

sri apr 06, 2016 8:31 pm

cikazubo je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:pošto je barbarić baš ono razvalio prošli derbi protiv nas, sa našom puno slabijom a njihovom puno jačom ekipom. derbi je derbi, uvijek, ali onda kokotu nisu mogli ništa, a sad im idu lendrić, bekrić i miroslav stevanović.
Ja bi sad potpisao da odigramo derbi kao prosli, znali smo biti i jaci nego sad a oni duplo slabiji pa ih nismo dobijali, i obratno.. U derbiju srce pobjedjuje.
prije derbija svakom po ćizu brzine i satraćemo ih na sve načine :shisha:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ublehas
Kontakt:

sri apr 06, 2016 8:35 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Barbaric je trenutno bezveze stoper, jedino sto nije los u prekidima.. Zbog njegove tromosti odbrana njanja i jeste u qrcu.. Meni se vise svidja to sto ce on ganjati Lendrica nego da umjesto njega stave, recimo, Berberovica..
a Berberović je kao brz igrač...Mada se slažem da uopšte nije bitno da li će u derbiju igrati Barbarić ili neće.

rodrigo87
Kontakt:

sri apr 06, 2016 8:38 pm

ublehas je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Barbaric je trenutno bezveze stoper, jedino sto nije los u prekidima.. Zbog njegove tromosti odbrana njanja i jeste u qrcu.. Meni se vise svidja to sto ce on ganjati Lendrica nego da umjesto njega stave, recimo, Berberovica..
a Berberović je kao brz igrač...Mada se slažem da uopšte nije bitno da li će u derbiju igrati Barbarić ili neće.
Berberovic je prgav igrac

Hadzijalagic
Kontakt:

sri apr 06, 2016 8:38 pm

ublehas je napisao/la:
Brzi je od ovog i prgav je a ima dosta derbija u nogama.. Barbaric je u proslom derbiju bio jedan od njihovih losijih igraca a trenutno je u jos goroj formi..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Okolele
Kontakt:

sri apr 06, 2016 8:39 pm

Ma ko god da im igra Lendra killer ce ih razmontirati..

Elegant
Kontakt:

sri apr 06, 2016 8:40 pm

Volio bih da se Tiago oporavi do derbija !

Da je nama izdrzati do debija, zdravi igraci, ciscenje kartona protiv Drine, a onda Sloboda - Travnik - Sloboda, ako kup prođemo niko nas do kraja nece zaustaviti.

Derbi sa konama je za plasman u europu preko lige, protiv Zrinsko samo potvrditi !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Leon_Professional
Kontakt:

sri apr 06, 2016 8:45 pm

Ne treba o derbiju jos razmisljati, ima do toga jos vaznih utakmica. A najmanje sto treba je pricati kako cemo ih razmontirati ili sta slicno. Odlika pametnih i mudrih ljudi je da uce iz tudjih gresaka, a svi znamo sta su oni pricali pred prosli derbi i sta im se desilo. Polako samo, bez euforije. Do derbija imamo 4 tekme koje nisu ni po cemu manje bitne od derbija, a prva od njih je Drina i treba gledati samo u tom pravcu. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Model1964

sri apr 06, 2016 8:46 pm

Jopet eurorija MI CEMO RAZVALIT, MI OVO MI ONO :DD:
Da odradimo Drinu pa onda.....
Ima do tepsija jos
Zao mi one sume iza juga. Kao sto rekose poceli smo je navodnjavat prije 40 godina i jos je ziva :DD: .
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 7 gostiju.

Prijava