Presmjesna kazna ovo vise nema nikakvog smisla ali pisaj njih samo da mi evropu izborimo ali bit ce pravo tesko bojim se da necemo uspjetishzna je napisao/la:Gledaj ti ovih smećara iz saveza, samo dvije utakmice za Barbarića.
Reci da se šališ , pa pogledaj u kakvoj smo seriji i kako igramo. Uopšte ne sumnjam da ćemo izboriti evropu ili kroz kup ili kroz ligu.CARSONIO je napisao/la:Presmjesna kazna ovo vise nema nikakvog smisla ali pisaj njih samo da mi evropu izborimo ali bit ce pravo tesko bojim se da necemo uspjetishzna je napisao/la:Gledaj ti ovih smećara iz saveza, samo dvije utakmice za Barbarića.
I Radinović zbog dva žuta dobio dvije tekme, kao i ovi što su dobili direktan crveni karton (Barbarić, Predragović).CARSONIO je napisao/la:Presmjesna kazna ovo vise nema nikakvog smisla ali pisaj njih samo da mi evropu izborimo ali bit ce pravo tesko bojim se da necemo uspjetishzna je napisao/la:Gledaj ti ovih smećara iz saveza, samo dvije utakmice za Barbarića.
Samo sto je Higuain samaro sudiju,igrace Udinezea,svoje igrace i sve redom koji su mu se nasli na putu za svlacionicu..avlami97 je napisao/la:I Radinović zbog dva žuta dobio dvije tekme, kao i ovi što su dobili direktan crveni karton (Barbarić, Predragović).CARSONIO je napisao/la:Presmjesna kazna ovo vise nema nikakvog smisla ali pisaj njih samo da mi evropu izborimo ali bit ce pravo tesko bojim se da necemo uspjetishzna je napisao/la:Gledaj ti ovih smećara iz saveza, samo dvije utakmice za Barbarića.Higuain za drugi žuti - četiri tekme.
Ja bi sad potpisao da odigramo derbi kao prosli, znali smo biti i jaci nego sad a oni duplo slabiji pa ih nismo dobijali, i obratno.. U derbiju srce pobjedjuje.ChWilla je napisao/la:pošto je barbarić baš ono razvalio prošli derbi protiv nas, sa našom puno slabijom a njihovom puno jačom ekipom. derbi je derbi, uvijek, ali onda kokotu nisu mogli ništa, a sad im idu lendrić, bekrić i miroslav stevanović.
prije derbija svakom po ćizu brzine i satraćemo ih na sve načinecikazubo je napisao/la:Ja bi sad potpisao da odigramo derbi kao prosli, znali smo biti i jaci nego sad a oni duplo slabiji pa ih nismo dobijali, i obratno.. U derbiju srce pobjedjuje.ChWilla je napisao/la:pošto je barbarić baš ono razvalio prošli derbi protiv nas, sa našom puno slabijom a njihovom puno jačom ekipom. derbi je derbi, uvijek, ali onda kokotu nisu mogli ništa, a sad im idu lendrić, bekrić i miroslav stevanović.
a Berberović je kao brz igrač...Mada se slažem da uopšte nije bitno da li će u derbiju igrati Barbarić ili neće.Hadzijalagic je napisao/la:Barbaric je trenutno bezveze stoper, jedino sto nije los u prekidima.. Zbog njegove tromosti odbrana njanja i jeste u qrcu.. Meni se vise svidja to sto ce on ganjati Lendrica nego da umjesto njega stave, recimo, Berberovica..
Berberovic je prgav igracublehas je napisao/la:a Berberović je kao brz igrač...Mada se slažem da uopšte nije bitno da li će u derbiju igrati Barbarić ili neće.Hadzijalagic je napisao/la:Barbaric je trenutno bezveze stoper, jedino sto nije los u prekidima.. Zbog njegove tromosti odbrana njanja i jeste u qrcu.. Meni se vise svidja to sto ce on ganjati Lendrica nego da umjesto njega stave, recimo, Berberovica..
Brzi je od ovog i prgav je a ima dosta derbija u nogama.. Barbaric je u proslom derbiju bio jedan od njihovih losijih igraca a trenutno je u jos goroj formi..ublehas je napisao/la:a Berberović je kao brz igrač...Mada se slažem da uopšte nije bitno da li će u derbiju igrati Barbarić ili neće.Hadzijalagic je napisao/la:Barbaric je trenutno bezveze stoper, jedino sto nije los u prekidima.. Zbog njegove tromosti odbrana njanja i jeste u qrcu.. Meni se vise svidja to sto ce on ganjati Lendrica nego da umjesto njega stave, recimo, Berberovica..