djoxxx1921 i Zeljo1921* su banovani na 24 sata. Nemojte da se ponovi!
Hvala.
@jovane, provjeravaj je li ovo tacno!Plavi orkestar je napisao/la: ↑sri avg 16, 2017 12:07 amDo sada odigrano 128 zvanicnih utakmica sa onim Tanovim klubom.Mi pobjedili 39 a anamoni 38.Nerješeno je završila 51 utakmica.Gol razlika je u našu korist 151:150.
Zar nismo izjednačeni po pobjedama?Plavi orkestar je napisao/la:Do sada odigrano 128 zvanicnih utakmica sa onim Tanovim klubom.Mi pobjedili 39 a anamoni 38.Nerješeno je završila 51 utakmica.Gol razlika je u našu korist 151:150.
Ma Zecu je sisoje nudio bruku para ali nije htio tako da sumnjam da ce se okusavat u nasoj ligiBrkoo je napisao/la: ↑sri avg 16, 2017 3:19 amPostoji li sansa da kontaktiramo Ermina Zeca? Prema transfermarketu jos nije nasao klub, a i brat mu je tu, treba pokusati ako ne nadje klub, duplo bolji igrac od Djelmica, igrac koji bi bio prevaga na terenu.
Vidio sam da ima i jedan strasan veznjak koji je slobodan, bar prema transfermarketu, Sulley Muniru, porijeklom iz Gane, 24 godine, igrao u Rumuniji za Cluj i Steauu, zabio gol i Partizanu u kvalifikacijama za ligu sampiona, vise je defanzivno orjentisan, sijece napade ko ja hljeb nozem, a zna fino i povuci loptu prema naprijed, nije drvo ala Zahirovic. Ubaciti i klauzule u ugovor i tako zastititi klub, ako npr. napravi neku glupost da mora klubu platiti milion eura, da nam se ne ponovi slucaj kao kod komsija i Ikandea, mada ovaj ne bi trebao biti fula.. https://www.youtube.com/watch?v=oZAi8hoofxY
rodrigo87 je napisao/la: ↑uto avg 15, 2017 11:28 pmPa svi hocemo pobjedu, ali po prikazanoj igri u ova cetiri kola ne vidim razlog da kazemo da cemo ih ubiti, poderati i slicno. Pogotovo sto znamo kako se derbiji igraju kod nas. Najrealnije bi bilo ocekivati X u subotu. Medjutim, na igracima je da nam bar bogdu ublaze onu bruku i sramotu iz maja.
provjeravam... ljudi ne racunaju 3 kup utakmice iz 60ih godina (dvije nase pobjede, jedna sarajeva)... sve fino pise na temi "sarajevski derbi"storm_raider je napisao/la: ↑sri avg 16, 2017 12:08 am@jovane, provjeravaj je li ovo tacno!Plavi orkestar je napisao/la: ↑sri avg 16, 2017 12:07 amDo sada odigrano 128 zvanicnih utakmica sa onim Tanovim klubom.Mi pobjedili 39 a anamoni 38.Nerješeno je završila 51 utakmica.Gol razlika je u našu korist 151:150.![]()
![]()
Ništa dok ne zavrsi svoj status u Madjarskoj i kad završi onda će razgovarati. Ne vjeruj natpisima portala.Plava Porodica je napisao/la:Šta je ba sa Đelmom? Zna li iko?