Postoji li kakva sansa da se on vrati?,jest da je u godinama,al bio bi to dobar marketingHurmasica je napisao/la:Bivši fudbaler našeg kluba, Sanel Jahić, odlučio je podržati projekat izgradnje evropske Grbavice te je uplatio novac za kupovinu deset stolica.
O ovome smo pricali neki dan, nije stvar stolica, jedne ili deset njih, nama kao navijacima je vazno da znamo da je on jos uvijek dio Plave porodice i da je jedan od nas. Siguran sam da nijedan bivsi igrac nije ostao neinformisan o ovom projektu i akciji, ne zive na drugoj planeti, samo je stvar osjecaja pripadnosti.Hurmasica je napisao/la:Bivši fudbaler našeg kluba, Sanel Jahić, odlučio je podržati projekat izgradnje evropske Grbavice te je uplatio novac za kupovinu deset stolica.
Hadzijalagic je napisao/la:Treba organizovati akciju, prikupiti lovu i obuci u adidas opremu sve od cicibana pa do senioraMoj izbor bi bio ovako nesto
![]()
Pusti nas da maštamovrbanjusa je napisao/la:Zaboravite te dresove na pruge. Do daljnjeg.
J.ebo im pas mater, mogu samo trojica iz jednog kluba igrati. Neće mi valjda neko iz redova Slobode ili komšija igrati.Plava Porodica je napisao/la:Oguli me lendrić na fantasyu 13,9...
baxuz87 je napisao/la:https://www.facebook.com/3za1921/photos ... =3&theater
Suština priče o stolicama. Fanzi je pravi momak.
E ono siblje sam poceo zaljevat prije gotovo 40 godina. Kolko god da je ruzno izgledalo nekako mi drago. Kad te niko nije mogao uvesti moralo se preskakat zid pa kad se dograbis prvog drveta a nisi dobio onom mocugom sto su je nosili redari ponovo se rodis.vrbanjusa je napisao/la:Evo rekoše na orgu da su posjekli šumu iznad juga.
Levatska igricaAjzea je napisao/la:J.ebo im pas mater, mogu samo trojica iz jednog kluba igrati. Neće mi valjda neko iz redova Slobode ili komšija igrati.Plava Porodica je napisao/la:Oguli me lendrić na fantasyu 13,9...
Ovo mene protresebaxuz87 je napisao/la:https://www.facebook.com/3za1921/photos ... =3&theater
Suština priče o stolicama. Fanzi je pravi momak.
Kaze izaberi klub,normala izaberem Želju kad ono samo 3 igraca Želje mogu..Jaozinho22 je napisao/la:Levatska igricaAjzea je napisao/la:J.ebo im pas mater, mogu samo trojica iz jednog kluba igrati. Neće mi valjda neko iz redova Slobode ili komšija igrati.Plava Porodica je napisao/la:Oguli me lendrić na fantasyu 13,9...![]()
Ja krenuo redom Veca,Shorty,Kosorić...,Kramarić kad ono samo 3 mogu iz jednog kluba i batalim je...
Danas sam prolazio pored, bacio pogled i vidio da to rade. Tribina sada izgleda nekako urednijevrbanjusa je napisao/la:Evo rekoše na orgu da su posjekli šumu iznad juga.