Jok brate nego smo spali na to da gledamo kako nam ruse i pale nas dom debili sa kobilje glave. Nema hvala, bolje ovako.za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑pon avg 14, 2017 10:35 amne znam,
kada vidim sta je od derbija ostalo dodje mi da zaplacem.
nije vise vazno "ko je poceo rat". vazno je ko ima pameti i muda da ga zaustavi.
niko ne bi bio ponosniji od mene ukoliko bi to napravio moj Zeljo.
ne mogu se pomiriti sa tim da zbog par stotina ljudi pisamo po prici koja postoji toliko godina i o kojoj se nasiroko pricaju lijepe price. derbi je simbol ovog grada koji moramo njegovati jer prica o derbiju nije prica o fudbalu. to je prica o nama samima...
ako smo spali na to da jedni druge guramo u kaveze, onda je vakat da se smotaju kablovi i gasi svjetlo.
Ma to je najveci problem te tampon zone na Sjeveru, ma jedan red policije staviti pa nek neko stisne da baci ili otkine stolicu,ovako oni da sto manje rade , naprave tampon i uvijek belaj.Charlie Sheen je napisao/la: ↑pon avg 14, 2017 10:54 amRusenje i paljenje se moze lahko sprijeciti,skines stolice i zdravo a i kamere imaju.Meni je veci problem te tampon zone policije gdje se znacajno smanjuje broj nasih navijaca.
To je ta draz, kad ih mlatnemo pa nas ko nekad 10-15000 pjeva a sad adioPlava Porodica je napisao/la: ↑pon avg 14, 2017 10:57 amVjerujte mi da se po prvi put nakon desetak godina dobrano razmišljam da li ići ili ne.. Meni je postala najodvratnija utakmica. Nije mi je ni ogadila kiša, ni pretresi po sat vremena u gužvi ispred tribine, ni onaj beton bez stolica, ni provokacije maloumnih glava sa istoka, ogadio mi je fudbal, ako se tako uopšte može nazvati. Ogadilo mi se odigraj dva pasa pa pravi faul, ogadilo mi se čuvaj šupak pa ako gore šta uđe dobro i jeste..
A opet sa druge strane pomisliš šta ako dobijemo a nisam bio tu da im gledam face dok izlaze sa stadiona, dok mi slavimo.
Kad napravis kavez sa 5% nece trebati tolike tampon zone..Charlie Sheen je napisao/la: ↑pon avg 14, 2017 10:54 amRusenje i paljenje se moze lahko sprijeciti,skines stolice i zdravo a i kamere imaju.Meni je veci problem te tampon zone policije gdje se znacajno smanjuje broj nasih navijaca.
"Ko je poceo rat?"za_zivot_cijeli je napisao/la:ne znam,
kada vidim sta je od derbija ostalo dodje mi da zaplacem.
nije vise vazno "ko je poceo rat". vazno je ko ima pameti i muda da ga zaustavi.
niko ne bi bio ponosniji od mene ukoliko bi to napravio moj Zeljo.
ne mogu se pomiriti sa tim da zbog par stotina ljudi pisamo po prici koja postoji toliko godina i o kojoj se nasiroko pricaju lijepe price. derbi je simbol ovog grada koji moramo njegovati jer prica o derbiju nije prica o fudbalu. to je prica o nama samima...
ako smo spali na to da jedni druge guramo u kaveze, onda je vakat da se smotaju kablovi i gasi svjetlo.
Bravo. Odlično napisano.SirAlexFerguson je napisao/la: ↑pon avg 14, 2017 9:15 amVjerujem da će nadolaziti ova ekipa sve više i više. Ova pobjeda mi je toliko slatka jer smo pobjedili bez najboljeg igrača i solidnog beka. Uz to smo dobili Zaimovića koji je pokazao da može napredovati.
Ono što me boli to je posjeta, ovo je sve zbog naše negative. Kreni ako hoćeš od foruma pa dalje, sve se to širi kao virus. Kao sa druge strane i euforija. Moramo naći sredinu. Moramo se znati nositi i sa "lošim danom" i sa porazom i sa pobjedom na guzove u 90.oj i sa dominantnom pobjedom. Sve treba da shvatamo realno. To je fudbal danas nije lahko igrati lopte ni u mahali sa mlađim klincima. Svi danas igraju lopte. Niko u ligi nema Grbavicu i manijake zato taj adut moramo iskoristiti ako MI (navijači) nešto hocemo, a hocemo titulu. Ako se ova posjeta nastavi, niko od nas nema pravo traziti nista od kluba, jer mi nismo mnogo dali klubu.
Sramota je da protiv Borca bude mizerna posjeta. Moramo MI nešto uraditi povodom toga, jer ovdje nije ni do koga nego do nas.
Saši čestitam na prvijencu, nadam se da će opravdati očekivanja a to je 10-15 golova.
Treba nači desnog beka do zime, imamo vremena. Volio bih da se negdje te negdje pruzi sansa i nekom omladincu na desnom beku da vidimo šta imamo za budučnost.
Ako bi igdje volio močnog igrača to je u sredini. Uzet ću primjer Jajala kada je u komšija igrao. Uz takvog igrača svi napreduju. To treba Žeri, Sinanu, Hrvanoviću, Zecu itd. Da ih neko rastereti i da im bude primjer. Dobar primjer je Nemanja Matić koji je došao u United. Digao je cijeli vezni red na noge, spojio odbrnau sa napadom i rasteretio Pogbu. Ko je gledao utakmicu protiv West Hama zna o cemu govorim.
Sto se krila tiče, vidjeti sa Crnovom moze li ako ne može dogovoriti raskid.
Đelmić je jako zahvalan igrač i kada je spreman može pomoći i na lijevom i na desnom krilu. I u ovako "šarenom" sastavu dobro bi došao.
Trenutno imamo Sašu, Stevu i Zaimovića za napadača. Dzenisa ne racunam i srce me boli zbog njega jer je srcan igrac i da je htio raditi više mogao je sad u najmanju ruku biti u Turskoj.
Treba razmisljati koga dovesti u spica da li na zimu da li na ljeto. Al da bude kvalitet.
Moja podrška neće izostati i kad ne ide sve kako treba ja jos jače navijam i to se nece promjeniti nikad. Volim te Željo!
Djelmic bi nam vise nego dobro dosao, duga je sezona (povrede, kartoni). Evo par kola se igralo, i mi vec krpimo. Sto se tice zadnjeg veznog, ja sam to i ranije pisao. Svako je mogao viditi da je ona kombinacija Blagojevic i Radinovic smijesno ili neprirodno izgledala, jer ni jedan nije pravi zadnji vezni, i u tome je problem. Da nepricamo ostale gluposti Radinovica.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon avg 14, 2017 11:01 amBravo. Odlično napisano.SirAlexFerguson je napisao/la: ↑pon avg 14, 2017 9:15 amVjerujem da će nadolaziti ova ekipa sve više i više. Ova pobjeda mi je toliko slatka jer smo pobjedili bez najboljeg igrača i solidnog beka. Uz to smo dobili Zaimovića koji je pokazao da može napredovati.
Ono što me boli to je posjeta, ovo je sve zbog naše negative. Kreni ako hoćeš od foruma pa dalje, sve se to širi kao virus. Kao sa druge strane i euforija. Moramo naći sredinu. Moramo se znati nositi i sa "lošim danom" i sa porazom i sa pobjedom na guzove u 90.oj i sa dominantnom pobjedom. Sve treba da shvatamo realno. To je fudbal danas nije lahko igrati lopte ni u mahali sa mlađim klincima. Svi danas igraju lopte. Niko u ligi nema Grbavicu i manijake zato taj adut moramo iskoristiti ako MI (navijači) nešto hocemo, a hocemo titulu. Ako se ova posjeta nastavi, niko od nas nema pravo traziti nista od kluba, jer mi nismo mnogo dali klubu.
Sramota je da protiv Borca bude mizerna posjeta. Moramo MI nešto uraditi povodom toga, jer ovdje nije ni do koga nego do nas.
Saši čestitam na prvijencu, nadam se da će opravdati očekivanja a to je 10-15 golova.
Treba nači desnog beka do zime, imamo vremena. Volio bih da se negdje te negdje pruzi sansa i nekom omladincu na desnom beku da vidimo šta imamo za budučnost.
Ako bi igdje volio močnog igrača to je u sredini. Uzet ću primjer Jajala kada je u komšija igrao. Uz takvog igrača svi napreduju. To treba Žeri, Sinanu, Hrvanoviću, Zecu itd. Da ih neko rastereti i da im bude primjer. Dobar primjer je Nemanja Matić koji je došao u United. Digao je cijeli vezni red na noge, spojio odbrnau sa napadom i rasteretio Pogbu. Ko je gledao utakmicu protiv West Hama zna o cemu govorim.
Sto se krila tiče, vidjeti sa Crnovom moze li ako ne može dogovoriti raskid.
Đelmić je jako zahvalan igrač i kada je spreman može pomoći i na lijevom i na desnom krilu. I u ovako "šarenom" sastavu dobro bi došao.
Trenutno imamo Sašu, Stevu i Zaimovića za napadača. Dzenisa ne racunam i srce me boli zbog njega jer je srcan igrac i da je htio raditi više mogao je sad u najmanju ruku biti u Turskoj.
Treba razmisljati koga dovesti u spica da li na zimu da li na ljeto. Al da bude kvalitet.
Moja podrška neće izostati i kad ne ide sve kako treba ja jos jače navijam i to se nece promjeniti nikad. Volim te Željo!
Treba nam bek, krilo (Đelmić, bolja opcija ne može), te veznjak kakvog si opisao. Gledajući juče Junajted po prvi put sam vidio šta je falilo sve ovo vrijeme..falio je neki Matić. Ali, najgore je što je takvih igrača danas jako malo uopšte u svijetu, a kamoli za naše tržište i još za džabaluka.