Koliko je kvaltetan biJo prenos

Kakva je ovo mistrija oko Danijela? So nije igro?
Koliko je kvaltetan biJo prenos
Nije mu sada ista uloga, tada je bio klasicni rezervista, kada bi ulazio igrao maksimalno 15 minuta, imao dobar ucinak, par puta nas spasio golom. Uloga mu bila kao Žiruu u Arsenalu, a sada kada je starter to malo drugacije izgleda. Zato treba i sacekati sa Kajkutom, da se ne razocaramo, mada mislim da je malo drugacija situacija u pitanju, jer je Kajkut igrao u klubovima kao starter, cak eto i nedavno protiv Maribora. Nikolicu, s obzirom na trenutno stanje gdje je izgubio na kvaliteti u dosta polja zbog godina, najvise odgovara upravo to, kada napadamo svim silama i udje zadnjih deset minuta, nerijetko je tako dao gol ili asistirao. Neka se bori za svoje mjesto, tu su sada Kajkut, Beganovic, Zajmovic, pa mozda uskoro i Mujagic, Subo. Nista bolje od dobre konkurencije. Mada ja razumijem da su napadacu potrebne utakmice u kontinuitetu i da je on presjedio jednu dobru sezonu na klupi kod nas, i prije toga jos jednu u Zrinjskom, ali i vidi se da ne moze vise i da nije za prve postave.Edis Mulalic 1921 je napisao/la: ↑ned avg 13, 2017 2:35 pmSvaka cast svima na pobjedi. Zna li neko koliko mi nismo pobijedili nekoga, a da okrenemo rezultat ili je toga bilo jako malo u zadnjih nekoliko godina, plus je ovo Borac. Zaimovic me pozitivno iznenadio, uopste nije los, spor, trom i sve ono kakvim sam ga zamisljao. On ili Kajkut pocinju derbi vjerovatno. Ovaj Nikolic enigma vjecita, kad je Lendric bio tu sto god je odigrao bio je solidan u najmanju ruku i davao golove, a sad nikakav, stvarno cudno![]()
Ma hajde sto su neki preko toga pisali. Ali sc.sport stavi sliku na kojoj se jasno vidi sta pise i opet prepisu sa ostalih portala netacno.
Nesto ne vidim da ima puno Sinanovih slika. Nemam materijalaLeon_Professional je napisao/la: ↑ned avg 13, 2017 2:11 pmDaj napravi kakvu i za SinanaBlwD je napisao/la: ↑ned avg 13, 2017 1:59 pm
http://i.imgur.com/1H6APtG.png
Steta sto su avatari 100x100, bolje se ovako vidi :
![]()
![]()
Na lobotomiji i gej populacija ima svoje mjesto. Leon se izborio.
Oko koje minute je ono tačno bilo, i postavim gif