+ 3 koja sinoć nisu igrala tj. Zakarić Projić Graovacneroazzuro je napisao/la: ↑ned avg 13, 2017 12:31 pmZnaci, da sumiramo, Zajmovic, Zec, Kajkut, i Ramovic (bar sto se sinosnje tekme tice) ipak dobri potezi "Cenana" odnosno onoga sto isti pretstavlja?
Dobro Bogi znamo da ti je drago..
da ne dođe do zabune, nije Bogičević iza nicka
Koliko ih je u ovoj sedmici napisalo na drustvenim mrezama "Cenane odlazi yebemo ti majku i tebi i kajkutu" covjek bi rekao da nas ispod 7000 ne smije biti protiv BOJCA.Charlie Sheen je napisao/la: ↑ned avg 13, 2017 12:21 pmKo god nije bio sinoc a mogao je neka ga je sramota,hocemo da se pitamo za sve a na stadionu saka jada...
Ne vrijedi ti se sad vaditi..
Charlie Sheen je napisao/la: ↑ned avg 13, 2017 12:21 pmKo god nije bio sinoc a mogao je neka ga je sramota,hocemo da se pitamo za sve a na stadionu saka jada...
Fkt ne bi da solim pamet Ćenan ovaj onaj. Realno gledajući Ćenan sam od sebe nije dovodio igrače, nije sam odlučivao. Ako jeste sve sam radio bez dogovora sa SŠ i upravom onda respekt. Vjerujem da nije sam od sebe to radio, kažem vjerujem. Moje mišljenje. Ne branim Ćenana branim samo klub, a ako ljudi rade dobar posao onda branim i njih. Kad budu štetili klubu, a da se uvjerim u to, onda nek gospodin Misimović prvi ide. Atak na bilo koga u klubu je direktni atak na ljude u klubu, a Boga mi i sam klub. Jer opet kažem ako rade kako treba neka ih, a ako ne rade Allahimanet. Jednostavno je.bogi je napisao/la:+ 3 koja sinoć nisu igrala tj. Zakarić Projić Graovacneroazzuro je napisao/la: ↑ned avg 13, 2017 12:31 pmZnaci, da sumiramo, Zajmovic, Zec, Kajkut, i Ramovic (bar sto se sinosnje tekme tice) ipak dobri potezi "Cenana" odnosno onoga sto isti pretstavlja?
Nisi ga valjda testirao?Leon_Professional je napisao/la: ↑ned avg 13, 2017 12:22 pmProjic je onako bas sportski gradjen i spreman bas.![]()
Jebeno sam sinoć odigrao, odoh na bazene s Zebom gledati mlade pičiće kako se sunčaju, onda ću na jednu kavu i dobru knjigu sa svojom sadašnjom djevojkom
Hahahaha, evo jos me drzi.
Ma nama treba veća skauting grana inače u klubu da dovodimo baš stručnjake za ta čuda, a ne sam Ćenan da radi u toj skauting službi..tm8782 je napisao/la: ↑ned avg 13, 2017 12:38 pmFkt ne bi da solim pamet Ćenan ovaj onaj. Realno gledajući Ćenan sam od sebe nije dovodio igrače, nije sam odlučivao. Ako jeste sve sam radio bez dogovora sa SŠ i upravom onda respekt. Vjerujem da nije sam od sebe to radio, kažem vjerujem. Moje mišljenje. Ne branim Ćenana branim samo klub, a ako ljudi rade dobar posao onda branim i njih. Kad budu štetili klubu, a da se uvjerim u to, onda nek gospodin Misimović prvi ide. Atak na bilo koga u klubu je direktni atak na ljude u klubu, a Boga mi i sam klub. Jer opet kažem ako rade kako treba neka ih, a ako ne rade Allahimanet. Jednostavno je.bogi je napisao/la:+ 3 koja sinoć nisu igrala tj. Zakarić Projić Graovacneroazzuro je napisao/la: ↑ned avg 13, 2017 12:31 pmZnaci, da sumiramo, Zajmovic, Zec, Kajkut, i Ramovic (bar sto se sinosnje tekme tice) ipak dobri potezi "Cenana" odnosno onoga sto isti pretstavlja?
Sent from my thl T6S using Tapatalk
U svakom slučaju, ne vidim razloga da se Čenan tjera i da mu nekoliko stotina navijača psuje. Ako je sam birao pojačanja, a nije, svaka mu čast jer je većinom potrefio. Ako je neko drugi birao pojačanja, a on samo dogovarao uslove s njima, opet nema razloga da ga se tjera.tm8782 je napisao/la: ↑ned avg 13, 2017 12:38 pmFkt ne bi da solim pamet Ćenan ovaj onaj. Realno gledajući Ćenan sam od sebe nije dovodio igrače, nije sam odlučivao. Ako jeste sve sam radio bez dogovora sa SŠ i upravom onda respekt. Vjerujem da nije sam od sebe to radio, kažem vjerujem. Moje mišljenje. Ne branim Ćenana branim samo klub, a ako ljudi rade dobar posao onda branim i njih. Kad budu štetili klubu, a da se uvjerim u to, onda nek gospodin Misimović prvi ide. Atak na bilo koga u klubu je direktni atak na ljude u klubu, a Boga mi i sam klub. Jer opet kažem ako rade kako treba neka ih, a ako ne rade Allahimanet. Jednostavno je.bogi je napisao/la:+ 3 koja sinoć nisu igrala tj. Zakarić Projić Graovacneroazzuro je napisao/la: ↑ned avg 13, 2017 12:31 pmZnaci, da sumiramo, Zajmovic, Zec, Kajkut, i Ramovic (bar sto se sinosnje tekme tice) ipak dobri potezi "Cenana" odnosno onoga sto isti pretstavlja?
Apsolutno se slažem!bogi je napisao/la:Ma nama treba veća skauting grana inače u klubu da dovodimo baš stručnjake za ta čuda, a ne sam Ćenan da radi u toj skauting službi..tm8782 je napisao/la: ↑ned avg 13, 2017 12:38 pmFkt ne bi da solim pamet Ćenan ovaj onaj. Realno gledajući Ćenan sam od sebe nije dovodio igrače, nije sam odlučivao. Ako jeste sve sam radio bez dogovora sa SŠ i upravom onda respekt. Vjerujem da nije sam od sebe to radio, kažem vjerujem. Moje mišljenje. Ne branim Ćenana branim samo klub, a ako ljudi rade dobar posao onda branim i njih. Kad budu štetili klubu, a da se uvjerim u to, onda nek gospodin Misimović prvi ide. Atak na bilo koga u klubu je direktni atak na ljude u klubu, a Boga mi i sam klub. Jer opet kažem ako rade kako treba neka ih, a ako ne rade Allahimanet. Jednostavno je.bogi je napisao/la: + 3 koja sinoć nisu igrala tj. Zakarić Projić Graovac
Jao jao jaše i ne popušta hahahahahMinjore je napisao/la:Celavi samurai opet u akcijiSpoiler:
A nisam ipak, nego s istoka se fino vidistorm_raider je napisao/la: ↑ned avg 13, 2017 12:39 pmNisi ga valjda testirao?Leon_Professional je napisao/la: ↑ned avg 13, 2017 12:22 pmProjic je onako bas sportski gradjen i spreman bas.![]()
![]()