Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

kontranogama
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 06, 2016 2:22 am

Ja nazalost mislim da dolazak nekog veceg sponzora je uslovljen nasim plasmanom u evropu i prolaskom bar tri kola.Mislim pri tom ne da neko da 300 milja km nego malo vecu svotu. Ne znam ja sta se u klubu radi po tom pitanju cisto onako logicno razmisljam. Mozda je dovoljno i da dobijemo neki poznati tim i jos da napravimo dobar rezultat jer na takvoj utakmici su prisutni razni poslovni ljudi iz svijeta sporta i da saznaju da za recimo 500 milja eura ( sto su u principu u svijetu fudbala nikakve pare) mogu imati sponzorstvo na duze vrijeme ili par godina. Cisto nako sjedim i kontam.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Plavi orkestar
Kontakt:

sri apr 06, 2016 3:12 am

kontranogama je napisao/la:Ja nazalost mislim da dolazak nekog veceg sponzora je uslovljen nasim plasmanom u evropu i prolaskom bar tri kola.Mislim pri tom ne da neko da 300 milja km nego malo vecu svotu. Ne znam ja sta se u klubu radi po tom pitanju cisto onako logicno razmisljam. Mozda je dovoljno i da dobijemo neki poznati tim i jos da napravimo dobar rezultat jer na takvoj utakmici su prisutni razni poslovni ljudi iz svijeta sporta i da saznaju da za recimo 500 milja eura ( sto su u principu u svijetu fudbala nikakve pare) mogu imati sponzorstvo na duze vrijeme ili par godina. Cisto nako sjedim i kontam.
Ma nije to uslovljeno nikakvim prolaskom u neko kolo.Po Evropi drugoligaši,treceligaši imaju jake sponzore a niko od njih ne igra nikakva pretkola.Da bi dobio iole nekoga ko ce uloziti potrebno je puno više od prolaska u neko kolo.Realno je da smo mi mala drzava sa malim trzištem i odmah zbog toga pada interes sponzora,slijedece je da i ono sponzora što bi ulozilo kad dodje i vidi situaciju pobjegne glavom bez obzira,netransparentno,neuredjeno,lopovluk na sve strane i mnogo toga još.Ovo što sad radi Zeljina uprava je preduslov da privuce ljude koji bi ulozili novac a to je POSTENO I TRANSPARENTNO.Ovakvim radom doci ce i rezultati i samim tim i veci interes sponzora.Za kratko vrijeme,sa ovakvim nacinom rada,ogroman napredak se vidi u svim segmentima kluba.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

ChWilla
Kontakt:

sri apr 06, 2016 8:44 am

ma uslovljeno je brojem ljudi koji će vidjeti reklamu. gdje su evropska takmičenja ipak prilično bitan činilac...ali obzirom da i dalje nije realno da prođemo u grupu, još je važnija posjeta, članstvo i popraćenost kluba na sve druge načine ostatak godine. jer za nas evropska takmičenja i dalje traju nekoliko sedmica.
gradi željo boli te *****

vrbanjusa
Kontakt:

sri apr 06, 2016 9:06 am

Jako dobar potez preuzimanje brige o karijerama Blagojevića i Memije od strane kluba. Nadam se da ćemo imati nekog sposobnog da to isprati do kraja. Također se nadam da oni nisu jedini koje će klub pruzeti u zastupanju.
Ovdje se otvara mjesto za jednog sposobnog sportskog menadžera koji bi u budućnosti mogao donijeti mnogo novca klubu.
Informacije iz kluba kažu da nam se nudi puno jako dobrih igrača i da će se pažljivo birati pojačanja u narednom periodu i da se već počelo sa radom na pojačanjima. Imena ne znam ali vjerujem da ćemo ljetni prelazni rok iskoristiti na najbolji mogući način.
21 10 4

Petrović Slavko

dell21
Kontakt:

sri apr 06, 2016 9:11 am

Nadam se da ćemo dobro odraditi narednu utakmicu što se kartona tiče da bar još 2 igrača očistimo pred derbi pa da kone izmacimo iz evrope ove godine :kafa: .

cikazubo
Kontakt:
Status: Online

sri apr 06, 2016 9:16 am

dell21 je napisao/la:Nadam se da ćemo dobro odraditi narednu utakmicu što se kartona tiče da bar još 2 igrača očistimo pred derbi pa da kone izmacimo iz evrope ove godine :kafa: .
To bi bio bas merak, potopit ih na kosevu i ostavit ih bez evrope, realno i zasluzili su s obzirom na proslu sezonu..

terabajt
Kontakt:

sri apr 06, 2016 9:21 am

Mogli bi se u naredna 2 kola (Radnik,Vitez) izjednačit sa njima pred derbi ili ih čak prestići i onda plač na koševu , j.ebo titulu :rofl:

tm8782
Kontakt:

sri apr 06, 2016 9:27 am

Nemojte donositi sud o sportskoj opremi prije nego što je vidite. Sve ama baš sve je u rukama ljudi u upravi. Konci se cvrsto drze, što je najbitnije. Kolega Vrbanjusa je već u gornjem postu rekao i dio vezan za igracki kadar. Imali smo dogovorenog jednog strašnog igrača, naši su na vrijeme uvidjeli neke stvari, i da ne bi bili u situaciji da nam sumljivi ljudi budu oko kluba odustali su od istog. Polako ali sigurno idemo prema naprijed.

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Velahalve
Kontakt:

sri apr 06, 2016 9:39 am

Pisali smo svi prije par mjeseci da želimo opet plavo-bijele dresove na pruge, i uopšte ne sumnjam da će biti takvi. :zeljeznicar1:

Hadzijalagic
Kontakt:

sri apr 06, 2016 9:57 am

Treba organizovati akciju, prikupiti lovu i obuci u adidas opremu sve od cicibana pa do seniora :mrgreen: Moj izbor bi bio ovako nesto 8-)
slika
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Velahalve
Kontakt:

sri apr 06, 2016 10:05 am

Hadzijalagic je napisao/la:Treba organizovati akciju, prikupiti lovu i obuci u adidas opremu sve od cicibana pa do seniora :mrgreen: Moj izbor bi bio ovako nesto 8-)
slika
Ovako nešto nek napravi Diadora i to je to, ja smatram da moramo igrati u dresovima na pruge, i glupost mi je što se to promjenilo, pa zamislite sad kad Zvezda ili Partizan ne bi igrali u njihovim standardnim dresovima. :zeljeznicar1:

cikazubo
Kontakt:
Status: Online

sri apr 06, 2016 10:20 am

A dobro nije da je sad u nasoj striktnoj tradiciji dres na pruge ( kao zvezdi i partizanu ), igrali smo u raznim varijantama, od svijetlo plavih, do teget, pa plavo-bijeli itd.. Svakako da preferiram ove plave sa bijelim prugama al da plava bude dominantna boja svakako.

Анарки
Acta, non verba
Kontakt:

sri apr 06, 2016 10:37 am

viewtopic.php?f=7&t=193" onclick="window.open(this.href);return false;

Hadzijalagic
Kontakt:

sri apr 06, 2016 10:59 am

cikazubo je napisao/la:A dobro nije da je sad u nasoj striktnoj tradiciji dres na pruge ( kao zvezdi i partizanu ), igrali smo u raznim varijantama, od svijetlo plavih, do teget, pa plavo-bijeli itd.. Svakako da preferiram ove plave sa bijelim prugama al da plava bude dominantna boja svakako.
Ja ovakve dresove kao sto je ovaj gore iscekujem ko novi stadion :) Na svadbe bi u njemu isao :mrgreen:
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

sz21
Kontakt:

sri apr 06, 2016 11:08 am

e ljudi mozda nije nesto al eto izasla nasa premijer liga bih fantasy
http://premijerliga.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jednom Zeljeznicaar, uvijek Zeljeznicar to je tako. I.O

dres_na_pruge
Kontakt:

sri apr 06, 2016 11:57 am

:zeljeznicar1:

teteac8684
Kontakt:

sri apr 06, 2016 12:08 pm

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

diego1921
Kontakt:

sri apr 06, 2016 12:11 pm

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Ajzea
Kontakt:

sri apr 06, 2016 12:14 pm

Ne boj se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje !

Sretan rođendan voljeni grade !

Model1964

sri apr 06, 2016 12:20 pm

Ajzea je napisao/la:Ne boj se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje !

Sretan rođendan voljeni grade !
Tebi bi bilo bolje da okačiš sliku novog dersa :D . Ova djeca su dodijala i bogu i narodu peglajuči kakav će dred biti.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava