a kad nije onda nećemo

Sta će mu oko,nogomet igra a ne okometteatrale36 je napisao/la: ↑pet avg 11, 2017 1:49 pmTako nekako dodje, radi se o oku.
11plavih'92 je napisao/la: ↑pet avg 11, 2017 2:25 pmHebote, znao sam da je star ali ovoliko.....Omar500 je napisao/la: ↑pet avg 11, 2017 2:02 pmTema 'Riznice sjecanja - arhivi forumasa' je sada je sada bogatija za fantasticnu kolekciju forumasa @gavrana. Obavezno bacite pogled, jer tu cete naci sve od sezonskih karata, clanskih iskaznica, postera, zastava, ulaznica, knjiga i cega sve ne. Ludilo
viewtopic.php?f=70&t=400&p=244928#p244928
Slobodno se aktivirajte i ostali, a mozete se i meni obratiti u PP ako zelite da za vas objavim fotografije.![]()
...oslo ono oko kojim nisanigavran je napisao/la:Sta će mu oko,nogomet igra a ne okomet
Ima još,u pravu si za muzeja dosta.SanMan je napisao/la: ↑pet avg 11, 2017 6:56 pm@gavranOmar500 je napisao/la: ↑pet avg 11, 2017 2:02 pmTema 'Riznice sjecanja - arhivi forumasa' je sada je sada bogatija za fantasticnu kolekciju forumasa @gavrana. Obavezno bacite pogled, jer tu cete naci sve od sezonskih karata, clanskih iskaznica, postera, zastava, ulaznica, knjiga i cega sve ne. Ludilo
viewtopic.php?f=70&t=400&p=244928#p244928
Slobodno se aktivirajte i ostali, a mozete se i meni obratiti u PP ako zelite da za vas objavim fotografije.
veliko poštovanje
uprava imate kustosa muzeja FK Željezničar
Kupicemo mu navodecu loptu
U juniorima je on tu cesce igrao nego na spicu. Tog nekog krilnog napadaca, slicno sto je i Baja igrao u juniorima..ChWilla je napisao/la:krilo od 190. kostićevski
Evo sta je igrao kroz karijeru i njegov ucinak na tim pozicijama. ( vjerovatno ovi stariji mecevi nisu uneseni jer fali jedno 50-ak meceva )