TripleZ
Zeba&Zec&Zakarić
Haj molim te objasni zasto bi Slavko Petrovic imao svoje navijace? Ili mislis da je svako ko je bio protiv njegove smjene njegov navijac? Ako tako mislis onda si se uveliko prevario. Slavko kao licnost i kao trener nicim nije nikoga zaduzio da bi imao svoje "navijace". Svima je Adzem drazi od Slavke ali raja je svjesna da Adzem ne moze ispravljati krivu drinu i da je njegovo imenovanje dan prije pocetka prvenstva cisto kozmeticki i alibi potez. Ako cemo sa Adzemom konacno uspostaviti neki dugorocniji sistem gdje ce prioritet biti forsiranje omladinaca onda svi u klubu zasluzuju strpljenje i veliku podrsku bez obzira kakvi rezultati i kvalitet igre budu. Samo, meni se cini, da smo mi vec jednom prozivili sistem u kojem smo se kleli u nasu djecu a taj sisitem je prouzrokovan prvenstveno jednim opstim kokuzlukom. Cim su legle ozbiljnije pare mi smo brutalno pregazili taj sistem forsiranja djece i okrenuli se nekim drugim sistemima.. Nadam se samo da nova epizoda sa Adom i nasom djecom nije prouzrokovana razlozima slicnim onim u proslosti jer, onako, na prvu, izgleda da se vrtimo u krug a mnogima je, svidjelo se to nama ili ne, puna kapa tog kruzenja..Plava Porodica je napisao/la: ↑pet avg 11, 2017 12:22 pmU tom je sva poenta..plus svaki mogući kiks će dobiti dobre kritike od navijača slavke petrovića, a bilo ih je bar 80% prošle subote..
Fuj.
Ne tako davno vodio nas je i Amarvobznaazna je napisao/la: ↑pet avg 11, 2017 1:25 pmNeki zaboravljaju da nas ne tako davno vodio Demir Hotic... Sta reci za togg lika
Zakaric nazalost nece igrati.
Adžem je takav da nikada javno neće reći sve o nedostacima svoje ekipe, a pogotovo neće govoriti o načinima kako da to popravi. Teško da ćete ga čuti da javno komentira bilo kojeg igrača pojedinačno, osim nekih floskula kao što su "može nam pomoći" i slično. Nema potrebe da javno to govori. To je između njega i igrača. Čak i sastav prije utakmice niko neće saznati prije igrača, ali niko. Adžem je takav i takvog ga treba prihvatiti. I ne mogu da vjerujem da je neki Slavko Petrović imao veću podršku nego istinski Željin vojnik. Za mene je to sramota.exbabilon je napisao/la: ↑pet avg 11, 2017 12:18 pmIzjava se pocne problematizirati tek onda kad na terenu stvari ne stimaju. Poslije Goska mi nije palo na pamet da trazim Adzemovu izjavu po portalima, samo sam uzivao u pobjedi. Poslije Mladosti i Viteza je druga prica, tu jedva cekas da cujes sta trener misli o utakmici, sta nije stimalo, kako misli nesto popravit. A trener se razbacuje nekim floskulama.
U subotu ce biti ista stvar. Ako solidno odigramo i pobijedimo, potrudit cu se da ne procitam Adzemovu izjavu. Svakako ga nece otjerati izjave, nego igre i rezultati.
?
Tako nekako dodje, radi se o oku.Plava Porodica je napisao/la: ↑pet avg 11, 2017 1:43 pm?
Povreda?