Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto apr 05, 2016 9:41 pm

Senad1921 je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Kad ne radi neko ne valja, kad radi i uslika se ne valja. Ko bi od nas radio i svoj rad krio od javnosti, niko. Tako da hvala i njemu i svim nacelnicima koji su donirali koliko god, i nek se uslikaju, to znaci da ce biti prilog na televiziji, marketinski se jos malo proprati akcija, Zeljo nista lose od toga ne moze imat.

Sta radi? Sta je dobro uradio? Hajde prvo ne pricaj gluposti, drugo neka predizborne poene kupi negdje drugo, papaku rumenom nije mjesto u i oko Zelje...
Mislim da pretjeruješ
3.000 KM apsolutno isto vrijede kad ih da rumeni papak i bilo ko drugi
A politicari ce kupiti poene kad god im se ukaze prilika. Opet kazem, to im je pos'o
5. - 7. Okt 1992.

psihopata
Kontakt:

uto apr 05, 2016 9:43 pm

Kapiten je napisao/la:Jbg, raja po automatizmu pljuje politicare. Nije bitno ime, prezime, ono sto je uradio. To je lopov i et.
Neko eto i ne prati pa kaze nista ne radi.
normalno,kad su svi političari lopovi,jer da bi uopšte odlučio da se baviš plitikom moraš biti lopov,lažov i petljanac.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Hurmasica
Kontakt:

uto apr 05, 2016 9:44 pm

Neću politiku u ovu butigu.. popustite malo. Fakat šta je sa Adžemom i profi licencom? Je li on trebao braniti danas diplomski rad ili..?
Zadnja izmjena: Hurmasica, dana/u uto apr 05, 2016 9:44 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Kapiten
Kontakt:

uto apr 05, 2016 9:44 pm

psihopata je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:Jbg, raja po automatizmu pljuje politicare. Nije bitno ime, prezime, ono sto je uradio. To je lopov i et.
Neko eto i ne prati pa kaze nista ne radi.
normalno,kad su svi političari lopovi,jer da bi uopšte odlučio da se baviš plitikom moraš biti lopov,lažov i petljanac.
to je to :palacgore:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

diego1921
Kontakt:

uto apr 05, 2016 9:45 pm

Tema je fk Zeljeznicar , hebo vas politicari :zeljeznicar1:

BC1921
Kontakt:

uto apr 05, 2016 9:46 pm

exbabilon je napisao/la:
Senad1921 je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Kad ne radi neko ne valja, kad radi i uslika se ne valja. Ko bi od nas radio i svoj rad krio od javnosti, niko. Tako da hvala i njemu i svim nacelnicima koji su donirali koliko god, i nek se uslikaju, to znaci da ce biti prilog na televiziji, marketinski se jos malo proprati akcija, Zeljo nista lose od toga ne moze imat.

Sta radi? Sta je dobro uradio? Hajde prvo ne pricaj gluposti, drugo neka predizborne poene kupi negdje drugo, papaku rumenom nije mjesto u i oko Zelje...
Upali nekad vijesti i vidjet ces da su 70% pozitivnih vijesti iz njegove opcine, a znam i raje iz Novog grada koji ga hvale jer je nakon 8 godina mraka pocelo nesto da se pomice s mrtve tacke. Niko nije ni rekao da mu je mjesto u Zelji, sa svoje pozicije svakako Zelji i ne moze nista pomoci, ali ako ce dati pare hvala mu, nek se uslika i dovidjenja i prijatno. Vjerujem da je on na celu opcine Novo Sarajevo da bi i mi imali vise hajra nego ovako s Koldzom, ali sta bi bilo, kad bi bilo...

To je taj problem sto se donose zakljucci na osnovu vijesti i medija. Pocni pratiti politiku, malo rad skupstine kantona, zakone, planove za kanton i sl bice ti puno jasnije neke stvari. To sto se on slika gdje stigne je za ovcice (bez uvrede) pali samo kod bosnjaka. Ako uzmes procitas od kada postoje planovi za to, ko snosi troskove te izgradnje, bice ti mnogo jasnije. Ono za sta je on zasluzan su dvije zgrade kod doma zdravlja i obnova doma zdravlja koja traje i trajace ko izgradnja Koldzine dvorane...
Krivina Jug

FKZ1921
Kontakt:

uto apr 05, 2016 9:51 pm

E kako se znamo ponekad uhvatiti supljih tema. A toliko zapeti da to nije normalno. Jos zanimljivije je sto uglavnom ne znamo nista ili malo znamo o supljoj temi oko koje zapinjemo. Al dzaba,spremni smo za vratove se fatat.

Vrag

uto apr 05, 2016 9:52 pm

Ako cemo vec nagoniti mak na konac. Sema je digao NG, jedini nacelnik koji nesto radi. To sto ga pojedini zbog nekih privatnih stvari ne mogu to je njihov problem. Da je Koldzo kao on neke stvari oko stadiona bi puno brze isle.
Ali hajde to nije tema.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto apr 05, 2016 9:54 pm

Drina - Zeljo 0-2 Lendric x2 :ganja:

storm_raider
Kontakt:

uto apr 05, 2016 9:57 pm

Kakve su ovo teme ovdje? Izbjegavajte price o politici ovdje molim vas. Pa nemojte da se mi ovdje pecamo na ovo.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Tryg
Kontakt:

uto apr 05, 2016 9:59 pm

Moje misljenje na tu temu je da niti jednom politicaru nije mjesto tamo a posebno da se najavljuje nekim clancima i objavama kao da nam dolazi ne znam ti ko i da dadne ne znam ti sta. Po tome bi Sejo Brajlovic trebao visit tamo i da svaki dan objavimo neki clanak o njegovoj posjeti.

Pustite mi se suplje, nije mu mjesto tu a mi ga jos nakim clancima najavljujemo.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

BC1921
Kontakt:

uto apr 05, 2016 10:01 pm

Vrag je napisao/la:Ako cemo vec nagoniti mak na konac. Sema je digao NG, jedini nacelnik koji nesto radi. To sto ga pojedini zbog nekih privatnih stvari ne mogu to je njihov problem. Da je Koldzo kao on neke stvari oko stadiona bi puno brze isle.
Ali hajde to nije tema.

Tipicno pricanje supljatora je ovo tvoje. Ne znam samo kakve privatne stvari? Nisam clan ni jedne stranke, ne ovisim o Efendicu, hvala Allahu imam dobar posao, a ni ne poznajem ga licno.
Problem je kada je covjek ogranicen, npr kao ti pa uzme lupetat. Fino evo navedite sve i jedan sta je to Efendic uradio kao nacelnik, osim sto je dao bez tendera gradnju dvije zgrade na Otoci...
Lupate gluposti, citate klix i sl, pa samo ko muhe bez glave...
Sve vezano za puteve, Efendic kao nacelinik niti ima ovlasti niti on moze planirati niti izvoditi radove, to radi drugi nivo drzave... Citaj, trazi, prati... Nemoj ba da ulazimo u pricu o necemu sto ne znas. Suti glasaj i nadaj se 100 000 radnih mjesta...
Krivina Jug

BC1921
Kontakt:

uto apr 05, 2016 10:06 pm

Tryg je napisao/la:Moje misljenje na tu temu je da niti jednom politicaru nije mjesto tamo a posebno da se najavljuje nekim clancima i objavama kao da nam dolazi ne znam ti ko i da dadne ne znam ti sta. Po tome bi Sejo Brajlovic trebao visit tamo i da svaki dan objavimo neki clanak o njegovoj posjeti.

Pustite mi se suplje, nije mu mjesto tu a mi ga jos nakim clancima najavljujemo.

:palacgore:

Dzaba to objasnjavati, dok je ovaca bice i vune, sve u svemu treba mu priznati da je itekako pametan, mislim snalazi se...

Sto manje rumenih, kockastih i slicnih glava, oko naseg kluba...
Krivina Jug

Ajzea
Kontakt:

uto apr 05, 2016 10:06 pm

:kafa:

Tryg
Kontakt:

uto apr 05, 2016 10:09 pm

Miske molim te osnuj stranku uzet ces ih lopatom na izborima vjeruj mi, kad se jalija udruzi.

Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Leon_Professional
Kontakt:

uto apr 05, 2016 10:11 pm

Agencija SoftCon podržala je projekat evropske Grbavice i upaltila novčana sredstva za kupovinu pet stolica. :zeljeznicar1:

Pustite se politicara, ima se o cemu pisati a i da nema o ovome ne bi trebali supljirati. :kafa:

SWRA_1921
Kontakt:

uto apr 05, 2016 10:11 pm

super1 je napisao/la:diadora je sponzor od ljeta
Zna li se vrijednost sponzorskog? Hoce li pored znaka na drese bi i njihov lveliki reklamni ogo na prednjoj strani dresa? Nisam vidio nikad da je neka marka sponzor klubu, ili se ovdje misli upravo na dresove i nekakav kes od toga, oblacenje svih kategorije Želje i sl.

Grbavica
Kontakt:

uto apr 05, 2016 10:12 pm

Tryg je napisao/la:Miske molim te osnuj stranku uzet ces ih lopatom na izborima vjeruj mi, kad se jalija udruzi.

100 000 radnih mjesta u MEGAMIXU :mrgreen: Odem u Rajlovac poljubim kapiju MEGAMIXA i vratim se kući. :shisha:

Kome još Diadora pravi dresove. Ja majke mi konto oni se ugasili, niđe ih, a ni na njihovoj stranici nisam mogao naći.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

exbabilon
Kontakt:

uto apr 05, 2016 10:13 pm

Senad1921 je napisao/la:
Vrag je napisao/la:Ako cemo vec nagoniti mak na konac. Sema je digao NG, jedini nacelnik koji nesto radi. To sto ga pojedini zbog nekih privatnih stvari ne mogu to je njihov problem. Da je Koldzo kao on neke stvari oko stadiona bi puno brze isle.
Ali hajde to nije tema.

Tipicno pricanje supljatora je ovo tvoje. Ne znam samo kakve privatne stvari? Nisam clan ni jedne stranke, ne ovisim o Efendicu, hvala Allahu imam dobar posao, a ni ne poznajem ga licno.
Problem je kada je covjek ogranicen, npr kao ti pa uzme lupetat. Fino evo navedite sve i jedan sta je to Efendic uradio kao nacelnik, osim sto je dao bez tendera gradnju dvije zgrade na Otoci...
Lupate gluposti, citate klix i sl, pa samo ko muhe bez glave...
Sve vezano za puteve, Efendic kao nacelinik niti ima ovlasti niti on moze planirati niti izvoditi radove, to radi drugi nivo drzave... Citaj, trazi, prati... Nemoj ba da ulazimo u pricu o necemu sto ne znas. Suti glasaj i nadaj se 100 000 radnih mjesta...
A s druge strane neko iz moje porodice je upravo neko ko se pita oko puteva u Kantonu i iz prve ruke znam da se bas oko tih puteva nacelnik mora angazovati, traziti pare, nuditi projekte, a ovaj upravo to radi. Ovaj nas bi i da mu neko uradi projekat i da mu uradi posao i sve. I jos da mu se dodje na noge i radi. Glupa rasprava skroz, ali kad se ne radi, mi pljujemo sto se ne radi, kad se radi nadjemo 101 razlog da osporimo to sto se radi.

storm_raider
Kontakt:

uto apr 05, 2016 10:17 pm

Ovdje cemo zavrsiti pricu o politici. Gore sam lijepo zamolio. Lakse malo momci.

Samo Zeljo!!!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava