Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto apr 05, 2016 8:39 pm

Uzet cemo Drinu bez brige, mozda se kartoni ociste.

P.S. Samo ne razmisljat o Slobodi dok ne dođe na red.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

terabajt
Kontakt:

uto apr 05, 2016 8:44 pm

Ja sam već mislima na toj utakmici bez obzira sto ima do nje jos puno :cry:

Grbavica
Kontakt:

uto apr 05, 2016 8:45 pm

Ne znam jesam li ja jedini koji misli da će u Zvorniku biti solidan teren? Nije old traford, ali neće biti ni oranica. Doduše to je i do lijepog vremena.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Elegant
Kontakt:

uto apr 05, 2016 8:47 pm

Ne moze biti gori od onog Velezovog, jos ce biti ljepo vrijeme.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto apr 05, 2016 8:47 pm

ako se neko pita gdje je statistika protiv drine, pa svega 5 utakmica je odigrano, i sve smo pobjedili... :zeljeznicar1:
100/94/37/34 - i to je to!

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto apr 05, 2016 8:49 pm

pile87 je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:To Sema pitaru 8-) :P
Je li fakat pitar?
Sta god da je levat trci da se slika gdje god ima priliku...
To mu je pos'o :)
5. - 7. Okt 1992.

plavi kanarinac
Kontakt:

Ma igračima je psiha na visokom nivou i od početka sezone kako fizički, ja mislim da ih Edis gura i psihički, tako da razmišljali ili ne...
Mi ako Bog da uzimamo glat Drinu cistimo kartone, Sloboda pada na Grbavici pa za dalje ćemo polahko...samo treba prizivati ovo isto, aminovati ce Lendric sve..
:zeljeznicar1:
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

terabajt
Kontakt:

jovanmaksimovic je napisao/la:ako se neko pita gdje je statistika protiv drine, pa svega 5 utakmica je odigrano, i sve smo pobjedili... :zeljeznicar1:
:rofl1:

Ajzea
Kontakt:

uto apr 05, 2016 9:07 pm

Drenaza stadiona u Zvorniku je fantastična........ Kad je lijepo vrijeme..

plavi kanarinac
Kontakt:

uto apr 05, 2016 9:15 pm

U Zvorniku kisa u petak, oblačno u subotu. :?
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

exbabilon
Kontakt:

uto apr 05, 2016 9:15 pm

Kad ne radi neko ne valja, kad radi i uslika se ne valja. Ko bi od nas radio i svoj rad krio od javnosti, niko. Tako da hvala i njemu i svim nacelnicima koji su donirali koliko god, i nek se uslikaju, to znaci da ce biti prilog na televiziji, marketinski se jos malo proprati akcija, Zeljo nista lose od toga ne moze imat.

Grbavica
Kontakt:

uto apr 05, 2016 9:16 pm

Ajzea je napisao/la:Drenaza stadiona u Zvorniku je fantastična........ Kad je lijepo vrijeme..

slika
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

uto apr 05, 2016 9:17 pm

političari su u pitanju, a izborna je godina. samo neka oni uplaćuju i slikaju se koliko god hoće.
gradi željo boli te *****

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto apr 05, 2016 9:19 pm

majko mila mi se uplasiti drine, kao da je real a ne ekipa koja je fakticki ispala iz lige... ja ne ocekujem deranje, ali 2 razlike za nas minimalno... uz laganu tekmu i finu atmosferu na stadionu...
100/94/37/34 - i to je to!

BC1921
Kontakt:

uto apr 05, 2016 9:24 pm

exbabilon je napisao/la:Kad ne radi neko ne valja, kad radi i uslika se ne valja. Ko bi od nas radio i svoj rad krio od javnosti, niko. Tako da hvala i njemu i svim nacelnicima koji su donirali koliko god, i nek se uslikaju, to znaci da ce biti prilog na televiziji, marketinski se jos malo proprati akcija, Zeljo nista lose od toga ne moze imat.

Sta radi? Sta je dobro uradio? Hajde prvo ne pricaj gluposti, drugo neka predizborne poene kupi negdje drugo, papaku rumenom nije mjesto u i oko Zelje...
Krivina Jug

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto apr 05, 2016 9:25 pm

Grbavica je napisao/la:Ne znam jesam li ja jedini koji misli da će u Zvorniku biti solidan teren? Nije old traford, ali neće biti ni oranica. Doduše to je i do lijepog vremena.
google kaze da ce biti kisovito tih dana, e tu smo u problemima. Dzaba tebi sav kvalitet ako ga ne mozes pokazati, morat cemo se pobiti muski i krkanski. Ali igramo u Bosni, to nam je svakodnevica, nemamo se sta zaliti :)
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

exbabilon
Kontakt:

uto apr 05, 2016 9:32 pm

Senad1921 je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Kad ne radi neko ne valja, kad radi i uslika se ne valja. Ko bi od nas radio i svoj rad krio od javnosti, niko. Tako da hvala i njemu i svim nacelnicima koji su donirali koliko god, i nek se uslikaju, to znaci da ce biti prilog na televiziji, marketinski se jos malo proprati akcija, Zeljo nista lose od toga ne moze imat.

Sta radi? Sta je dobro uradio? Hajde prvo ne pricaj gluposti, drugo neka predizborne poene kupi negdje drugo, papaku rumenom nije mjesto u i oko Zelje...
Upali nekad vijesti i vidjet ces da su 70% pozitivnih vijesti iz njegove opcine, a znam i raje iz Novog grada koji ga hvale jer je nakon 8 godina mraka pocelo nesto da se pomice s mrtve tacke. Niko nije ni rekao da mu je mjesto u Zelji, sa svoje pozicije svakako Zelji i ne moze nista pomoci, ali ako ce dati pare hvala mu, nek se uslika i dovidjenja i prijatno. Vjerujem da je on na celu opcine Novo Sarajevo da bi i mi imali vise hajra nego ovako s Koldzom, ali sta bi bilo, kad bi bilo...

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto apr 05, 2016 9:35 pm

Senad1921 je napisao/la:

Nemoj da pricas o nekom ako nisi upucen. Postujem te i sve ali ovo ti je glupost. Ziv bio

Kapiten
Kontakt:

uto apr 05, 2016 9:40 pm

Jbg, raja po automatizmu pljuje politicare. Nije bitno ime, prezime, ono sto je uradio. To je lopov i et.
Neko eto i ne prati pa kaze nista ne radi.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 6 gostiju.

Prijava