Uzet cemo Drinu bez brige, mozda se kartoni ociste.
P.S. Samo ne razmisljat o Slobodi dok ne dođe na red.
To mu je pos'opile87 je napisao/la:Sta god da je levat trci da se slika gdje god ima priliku...Rodom s mejtaša je napisao/la:Je li fakat pitar?Kapiten je napisao/la:To Sema pitaru![]()
jovanmaksimovic je napisao/la:ako se neko pita gdje je statistika protiv drine, pa svega 5 utakmica je odigrano, i sve smo pobjedili...
Ajzea je napisao/la:Drenaza stadiona u Zvorniku je fantastična........ Kad je lijepo vrijeme..
exbabilon je napisao/la:Kad ne radi neko ne valja, kad radi i uslika se ne valja. Ko bi od nas radio i svoj rad krio od javnosti, niko. Tako da hvala i njemu i svim nacelnicima koji su donirali koliko god, i nek se uslikaju, to znaci da ce biti prilog na televiziji, marketinski se jos malo proprati akcija, Zeljo nista lose od toga ne moze imat.
google kaze da ce biti kisovito tih dana, e tu smo u problemima. Dzaba tebi sav kvalitet ako ga ne mozes pokazati, morat cemo se pobiti muski i krkanski. Ali igramo u Bosni, to nam je svakodnevica, nemamo se sta zalitiGrbavica je napisao/la:Ne znam jesam li ja jedini koji misli da će u Zvorniku biti solidan teren? Nije old traford, ali neće biti ni oranica. Doduše to je i do lijepog vremena.
Upali nekad vijesti i vidjet ces da su 70% pozitivnih vijesti iz njegove opcine, a znam i raje iz Novog grada koji ga hvale jer je nakon 8 godina mraka pocelo nesto da se pomice s mrtve tacke. Niko nije ni rekao da mu je mjesto u Zelji, sa svoje pozicije svakako Zelji i ne moze nista pomoci, ali ako ce dati pare hvala mu, nek se uslika i dovidjenja i prijatno. Vjerujem da je on na celu opcine Novo Sarajevo da bi i mi imali vise hajra nego ovako s Koldzom, ali sta bi bilo, kad bi bilo...Senad1921 je napisao/la:exbabilon je napisao/la:Kad ne radi neko ne valja, kad radi i uslika se ne valja. Ko bi od nas radio i svoj rad krio od javnosti, niko. Tako da hvala i njemu i svim nacelnicima koji su donirali koliko god, i nek se uslikaju, to znaci da ce biti prilog na televiziji, marketinski se jos malo proprati akcija, Zeljo nista lose od toga ne moze imat.
Sta radi? Sta je dobro uradio? Hajde prvo ne pricaj gluposti, drugo neka predizborne poene kupi negdje drugo, papaku rumenom nije mjesto u i oko Zelje...
Nemoj da pricas o nekom ako nisi upucen. Postujem te i sve ali ovo ti je glupost. Ziv bioSenad1921 je napisao/la:exbabilon je napisao/la:Kad ne radi neko ne valja, kad radi i uslika se ne valja. Ko bi od nas radio i svoj rad krio od javnosti, niko. Tako da hvala i njemu i svim nacelnicima koji su donirali koliko god, i nek se uslikaju, to znaci da ce biti prilog na televiziji, marketinski se jos malo proprati akcija, Zeljo nista lose od toga ne moze imat.
Sta radi? Sta je dobro uradio? Hajde prvo ne pricaj gluposti, drugo neka predizborne poene kupi negdje drugo, papaku rumenom nije mjesto u i oko Zelje...