Pregledaš par puta intervju kostića, onda izvjestaj protiv sirokog, sarajeva x2, hor na grbavici, onda malo prosle sezone i repeatnikson je napisao/la:Hajde Zeljo pocniiiii. Daj prozivku daj nestoooo....ludim....
Pratio sam malo tog momka i volio bi da dođe. Mislim da bi uz dva iskusna stopera trebali imati i dva koja dolaze. Osmanković i još jedan. ŠTo da ne Jovičić. DObar skroz. Bogičević u stručni štab i da zaigra ako se svi povrijedež'21 je napisao/la:Na Grbavici u posljednjoj utakmici je bio odličan. Baš sam ga zapazio, a mislim da u slučaju dolaska Đidića nema mjesta u Želji ako će se već šansa dati Osmankoviću jer onda imaš iskusne Kosorića, Bogičevića i novog stopera plus Kemu mladog. Jedino da imamo pet stopera, a ne znam zašto će nam, ali eto.Model1964 je napisao/la:Danas pričao sa čačom A. Jovičića iz rudara Prijedor. Kaže mali ima Želju da zaigra u Želji. Pola Prijedora navija za Želju, pa i on.
Vidio sam da ga D.N. poziva u repku.
Ako je dobar mogli bi reagovati je mu je 20 tek godina.
Vi što pratite mlade BH selekcije imali šta u njemu, jel materijal za Želju?
Slikaj clanke, jel to oslobodjenje i avaz?CARSONIO je napisao/la:Evo Kostic najavljuje da cemo igrati sa dva napaca napokon![]()
![]()
![]()
Memisevic kaze da mu je Zeljo drag![]()
![]()
OSLOBODENJE INTERVJU SA KOSTICEMLARS1921 je napisao/la:Slikaj clanke, jel to oslobodjenje i avaz?CARSONIO je napisao/la:Evo Kostic najavljuje da cemo igrati sa dva napaca napokon![]()
![]()
![]()
![]()
Daj slikaj taj Kostićev intervju - hebo Memiševića...CARSONIO je napisao/la:OSLOBODENJE INTERVJU SA KOSTICEMLARS1921 je napisao/la:Slikaj clanke, jel to oslobodjenje i avaz?CARSONIO je napisao/la:Evo Kostic najavljuje da cemo igrati sa dva napaca napokon![]()
![]()
![]()
![]()
MEMISEVIC SPORT
U Oslobodjenju citam da cemo igrati sa dva spica. Kostic kaze da mu treba napadaca pogotovo krilni. Rekao je da ce biti i odlazaka i da ce raditi sa 24 igraca te tri golmana.LARS1921 je napisao/la:I Memisevica ti uslikaj, nema veze, sto bi mirso reko, sto ide u inostranstvo
CARSONIO je napisao/la:U Oslobodjenju citam da cemo igrati sa dva spica. Kostic kaze da mu treba napadaca pogotovo krilni. Rekao je da ce biti i odlazaka i da ce raditi sa 24 igraca te tri golmana.LARS1921 je napisao/la:I Memisevica ti uslikaj, nema veze, sto bi mirso reko, sto ide u inostranstvo
Ja Vam to ne znam jedva sam se registrovao na ovaj forum
Jedino tako i moze. Sumnjam da cemo imati pet stopera.ponosannavas je napisao/la:Pratio sam malo tog momka i volio bi da dođe. Mislim da bi uz dva iskusna stopera trebali imati i dva koja dolaze. Osmanković i još jedan. ŠTo da ne Jovičić. DObar skroz. Bogičević u stručni štab i da zaigra ako se svi povrijedež'21 je napisao/la:Na Grbavici u posljednjoj utakmici je bio odličan. Baš sam ga zapazio, a mislim da u slučaju dolaska Đidića nema mjesta u Želji ako će se već šansa dati Osmankoviću jer onda imaš iskusne Kosorića, Bogičevića i novog stopera plus Kemu mladog. Jedino da imamo pet stopera, a ne znam zašto će nam, ali eto.Model1964 je napisao/la:Danas pričao sa čačom A. Jovičića iz rudara Prijedor. Kaže mali ima Želju da zaigra u Želji. Pola Prijedora navija za Želju, pa i on.
Vidio sam da ga D.N. poziva u repku.
Ako je dobar mogli bi reagovati je mu je 20 tek godina.
Vi što pratite mlade BH selekcije imali šta u njemu, jel materijal za Želju?
Hajd mi posalji link za FM bgt. Rekose tebi da se obratim, da si ti glavni za to.Leon_Professional je napisao/la:Golmani : Vedran Kjosevski, Irfan Fejzic, Emir Cutahija, Aldin Ceman
Štoperi : Aco, Bogicevic, Hodza, Osmankovic, Durakovic
Bekovi : Sinisa, Memija, Šehic, Husic, Kramaric, Stanic
Veznjaci : Enis, Zaha, Dino, Šecerovic, Ugljesa, Dado, Blagojevic, Tuce, Javi, Žeric, Dženis
Krila : Miroslav, Mirza, Midzic
Napadaci : Nedo, Djerma, Lendra, Pozder, Mujaga.
Dolazimo do broja 34 igraca zajedno s golmanima. Kostic je rekao da ce raditi sa 24 igraca i jos 3 golmana, to je 27 igraca. Sto znaci da mora otici najmanje 7 igraca racunajuci i tog 4. golmana, a da niko ne dodje.![]()
Sad tek vidim da ima jos mnogo posla da se sredi tim za sljedecu sezonu. Ja ocekujem 18 igraca koji ce moci konkurisati za 1. postavu, a ovo ostalo da budu nasi mladi igraci koje cemo s vremena na vrijeme ubacivati u igru.
Sretno Kosticu, nije ti lahko.
P.S. Memisevic rece da mu je drag Zeljo, ali ostaje u Radniku.
Šehić povrijeđen, neće igrati sigurno. Duraković čisto sumnjam, Hodža navodno hoće da ide, sa Nedom se ne planira ugovor produžavati, Ćutahija se tek oporavio od povrede (ili možda još nije ne znam)...Leon_Professional je napisao/la:Golmani : Vedran Kjosevski, Irfan Fejzic, Emir Cutahija, Aldin Ceman
Štoperi : Aco, Bogicevic, Hodza, Osmankovic, Durakovic
Bekovi : Sinisa, Memija, Šehic, Husic, Kramaric, Stanic
Veznjaci : Enis, Zaha, Dino, Šecerovic, Ugljesa, Dado, Blagojevic, Tuce, Javi, Žeric, Dženis
Krila : Miroslav, Mirza, Midzic
Napadaci : Nedo, Djerma, Lendra, Pozder, Mujaga.
Dolazimo do broja 34 igraca zajedno s golmanima. Kostic je rekao da ce raditi sa 24 igraca i jos 3 golmana, to je 27 igraca. Sto znaci da mora otici najmanje 7 igraca racunajuci i tog 4. golmana, a da niko ne dodje.![]()
Sad tek vidim da ima jos mnogo posla da se sredi tim za sljedecu sezonu. Ja ocekujem 18 igraca koji ce moci konkurisati za 1. postavu, a ovo ostalo da budu nasi mladi igraci koje cemo s vremena na vrijeme ubacivati u igru.
Sretno Kosticu, nije ti lahko.
P.S. Memisevic rece da mu je drag Zeljo, ali ostaje u Radniku.
Ne racunaj juniore u to... isto tako si mogao navesti sve omladince i doci ces do 60+ igracaLeon_Professional je napisao/la: