Subota 14 :30,prenoseLARSSON je napisao/la:Nego vidim da ste pisali u vezi mojetv, jel nas prenose i kad je tačna satnica i datum igranja

Subota 14 :30,prenoseLARSSON je napisao/la:Nego vidim da ste pisali u vezi mojetv, jel nas prenose i kad je tačna satnica i datum igranja
E jbg sad nije duljevicvrbanjusa je napisao/la:Eura da ne bude zabuneLARSSON je napisao/la:Ako ga hoce slobodno, 2 miliona sada, na ljeto 4Jaozinho22 je napisao/la:
Mene samo interesuju sponzorski ugovori s kafanama, zene sam batalio privremenoJaozinho22 je napisao/la:Treba @Minjoreu rezervisat odmah to jedno svadbeno odijeloAjzea je napisao/la:Granoff će nam raditi dresove, članskim karticama će navijačima Zeljezničara biti omogućeno snizenje na maturska ili pak svadbena odijela.
Zakuho i on sa Nijazom, kaže izlevatio ga za neke pare...ChWilla je napisao/la:transfermarkt kaže u gruziji. dino hamzić.
Je li fakat pitar?Kapiten je napisao/la:To Sema pitaru![]()
Sta god da je levat trci da se slika gdje god ima priliku...Rodom s mejtaša je napisao/la:Je li fakat pitar?Kapiten je napisao/la:To Sema pitaru![]()
Prije je bio aktivan po tom pitanju i znam da je bio redovan na utakmicama, ali cini mi se da je odavno "ohladio" od toga.Rodom s mejtaša je napisao/la:Je li fakat pitar?Kapiten je napisao/la:To Sema pitaru![]()
Dao je 3100 i doci ce toliko puta na Grbavicu da se slika pored bagera valjda mu fetis to.plavi kanarinac je napisao/la:Da hoce u ime opstine neku cifru blebnut, odlicno bi bilo pa nek i za partizan navija sto se mene tice ...
Ma yebi ti to, on i Džokol u istoj stranci a drastična razlika. Ovaj bar nešto radi, a ovaj "naš" uhljup samo gleda gdje će se uhljebiti.pile87 je napisao/la:Dao je 3100 i doci ce toliko puta na Grbavicu da se slika pored bagera valjda mu fetis to.plavi kanarinac je napisao/la:Da hoce u ime opstine neku cifru blebnut, odlicno bi bilo pa nek i za partizan navija sto se mene tice ...