Ajzea je napisao/la:Granoff će nam raditi dresove, članskim karticama će navijačima Zeljezničara biti omogućeno snizenje na maturska ili pak svadbena odijela.

Ajzea je napisao/la:Granoff će nam raditi dresove, članskim karticama će navijačima Zeljezničara biti omogućeno snizenje na maturska ili pak svadbena odijela.
E bilo bi malo kad bi igrao samo godinu, a ako vise bude igrao onda bi valjalo ugovor produziti s njimMrRiccoli je napisao/la:Sinisa je potpisao na 2 godineLeon_Professional je napisao/la:Bravo upravoTreba gledati u tom pravcu da se ovi bolji igraci ne pustaju za djabe, ili da se malo produze ugovori ili da se prodaju prije isteka ugovora. Ovim prvenstveno mislim na Miroslava, Zahu, Lendrica. Nisam siguran do kad ima ugovor Sinisa, ali isto tako paklen igrac koji se moze fino prodat!
![]()
Sent from my C5303 using Tapatalk
steta, volio bih da nam sponzor budeneko jako ime :=)tm8782 je napisao/la:DezinformacijaDZM13 je napisao/la:Je li istina sto citam na onom tamo forumu, da ce nam new balance biti novi sponzor opreme ? Taman da se pocastim nekim njihovim tenama
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Treba @Minjoreu rezervisat odmah to jedno svadbeno odijeloAjzea je napisao/la:Granoff će nam raditi dresove, članskim karticama će navijačima Zeljezničara biti omogućeno snizenje na maturska ili pak svadbena odijela.
Edis Mulalić i Bakir Šerbo od danas imaju profi licencu
storm_raider je napisao/la:Onaj D.D. je banovan, nece se od ovog foruma cirkus praviti. Ni on, ni svako slican.
na bubicu, zabrana izlaska na ispit godinu dana.AsharaK je napisao/la:Šta je sa Adžemom, ufatili ga da prepisuje?
bar ima muda da to koristi, ja nemamHurmasica je napisao/la:na bubicu, zabrana izlaska na ispit godinu dana.AsharaK je napisao/la:Šta je sa Adžemom, ufatili ga da prepisuje?
Meni jedan haver rece da Blagojevic na ljeto vjerovatno ide u Belgiju.. Ima li istine u tome?
Hadzijalagic je napisao/la:Meni jedan haver rece da Blagojevic na ljeto vjerovatno ide u Belgiju.. Ima li istine u tome?
Ako ga hoce slobodno, 2 miliona sada, na ljeto 4Jaozinho22 je napisao/la:Hadzijalagic je napisao/la:Meni jedan haver rece da Blagojevic na ljeto vjerovatno ide u Belgiju.. Ima li istine u tome?
Eura da ne bude zabuneLARSSON je napisao/la:Ako ga hoce slobodno, 2 miliona sada, na ljeto 4Jaozinho22 je napisao/la:Hadzijalagic je napisao/la: Meni jedan haver rece da Blagojevic na ljeto vjerovatno ide u Belgiju.. Ima li istine u tome?
Ja sumnjam,ne znam sto bi onda potpisivao novi ugovor,imao je ugovor do ljeta 2017..Iskreno se nadam da ce ova ekipa ostati na okupu bar sljedecu sezonu ,da uzmemo titulu,pa onda nek se neki prodaju za dobre pareHadzijalagic je napisao/la:Meni jedan haver rece da Blagojevic na ljeto vjerovatno ide u Belgiju.. Ima li istine u tome?
Može i funti necemo se ljutitivrbanjusa je napisao/la:Eura da ne bude zabuneLARSSON je napisao/la:Ako ga hoce slobodno, 2 miliona sada, na ljeto 4Jaozinho22 je napisao/la: