Hajde za rođendan baci jednu bombu u inbox da zaginem

izlija,joaz,godrina, plava hvala

Po tebi svako punoljestvo slavi brate mojtm8782 je napisao/la:Larse sretno punoljetstvo. Sve najbolje od srca!!! Da si nam ziv i zdrav puno godina. Svaku sljedecu godinu slavio minimalno jedan trofej sa najdrazim timom.
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Jaozinho22 je napisao/la:Po tebi svako punoljestvo slavi brate mojtm8782 je napisao/la:Larse sretno punoljetstvo. Sve najbolje od srca!!! Da si nam ziv i zdrav puno godina. Svaku sljedecu godinu slavio minimalno jedan trofej sa najdrazim timom.
valjda jeste...rekao je da od danas pocinje raditidiego1921 je napisao/la:Hajde bacite kakav Boom,sevap vam je !!![]()
Jel stigao Milos danas,niko nista ne spominje !
HvalaMrRiccoli je napisao/la:Larsone sretan rodjendan i sve najbolje... Ja ocekujem odlazak jos bar 6 igraca pored ova 4 koja su otisla i ocekujem dolazak jos trojice, e sad sve je do Kostica
Sent from my C5303 using Tapatalk
Sa Amarom je bio onaj dan kada je bila presica.LARS1921 je napisao/la:HvalaMrRiccoli je napisao/la:Larsone sretan rodjendan i sve najbolje... Ja ocekujem odlazak jos bar 6 igraca pored ova 4 koja su otisla i ocekujem dolazak jos trojice, e sad sve je do Kostica
Sent from my C5303 using Tapatalk
imaš emisija na obnu
https://www.youtube.com/watch?v=HZYsrgGqtNo" target="_blank
samo me zbuni sto u avazovom sportu kazu da se vidio sa amarom prije nego se vratio u sloveniju, kako sam ja skontao
Ma ja imam osjecaj da ce mnogj mu.da ostaviti na terenu...LARS1921 je napisao/la:Onda je sve jasno![]()
Idemo Miloše da ostavimo kosti na terenu
Ma ja imam osjecaj da ce mnogj mu.da ostaviti na terenu...LARS1921 je napisao/la:Onda je sve jasno![]()
Brate daj Boze da bude tako kako ti kazes ! Dosta je vise zvijedzica koje se setkaju po terenu i koja se raspravljaju ko ce izvesti slobodan udarac!!tm8782 je napisao/la:Ma ja imam osjecaj da ce mnogj mu.da ostaviti na terenu...LARS1921 je napisao/la:Onda je sve jasno![]()
Apsolutno se slazem. Sad ce tek da bude mjerilo ovih 20ak dana. Jako me zanima kako ce se situacija odvijati...diego1921 je napisao/la:Brate daj Boze da bude tako kako ti kazes ! Dosta je vise zvijedzica koje se setkaju po terenu i koja se raspravljaju ko ce izvesti slobodan udarac!!tm8782 je napisao/la:Ma ja imam osjecaj da ce mnogj mu.da ostaviti na terenu...LARS1921 je napisao/la:Onda je sve jasno![]()