što se tiča fudbalskih kvaliteta sve ok, ali zbog onog intenziteta mu ***** sestru.
ako je doveden da "da ruke" onda uredu.
Panjevi prijatelju nego sta,je..ni Vitez jedva uzmes kuci autogolomBHDragons je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:14 pmPanj a nije odigrao ni jednu utakmicu u našem dresu? Dajte sačekajte par utakmica pa sudite onda. Govorili ste i za Projića isto pa je za sad među najboljima u timuSWRA_1921 je napisao/la:Bolje da su iz kluba meni dali tih cca. 40, 50 milja za jednu godinu da se fino obezbijedim, pocastim, nego ovom panju i na kraju ce otici a vec imamo panjeve u vidu Nikolica, Zajmovica, Beganovica i jos potpisali danas sa Mujagicem... Presmijesno...
Kakve veze ima Kajkut s utakmicom protiv Viteza?Ivicahuljev je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:16 pmPanjevi prijatelju nego sta,je..ni Vitez jedva uzmes kuci autogolomBHDragons je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:14 pmPanj a nije odigrao ni jednu utakmicu u našem dresu? Dajte sačekajte par utakmica pa sudite onda. Govorili ste i za Projića isto pa je za sad među najboljima u timuSWRA_1921 je napisao/la:Bolje da su iz kluba meni dali tih cca. 40, 50 milja za jednu godinu da se fino obezbijedim, pocastim, nego ovom panju i na kraju ce otici a vec imamo panjeve u vidu Nikolica, Zajmovica, Beganovica i jos potpisali danas sa Mujagicem... Presmijesno...
Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:19 pmNe znam stvarno ima li smisla ovo vise. Kako vas nije sramota, nikakve ideje, nikakve strategije. Vi sto ste sportskom segmentu dali sve i sve od njega ocekujete podrzavao sam do sad, ali ovim i vi pokazujete da ste pogubljeni.
2 napadaca 70 godina skoro jebote. I vi kojima je ovo sasvim normalna stvar zapitajte se malo.
Pa ugovor mu je samo na godinu. Šta fali veteranima? Juventus razvaljuje sa veteranima. Dani Alves 34, Mandžo 31, Higuain 30, Chielini 33, Buffon 39, Bonucci 30, Marchisio 31, Khedira 30, Barzagli 36, Benatia 30.Ivicahuljev je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:13 pmBar cemo za godinu dvije imati jaku ekipu veteranaprvi tim dodje kao svojevrstan filter
Reci ce ti se sve samo na kraju sezoneKLIS je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:19 pmKakve veze ima Kajkut s utakmicom protiv Viteza?Ivicahuljev je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:16 pmPanjevi prijatelju nego sta,je..ni Vitez jedva uzmes kuci autogolom
To je toheisenberg je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:24 pmNa trzistu je jako malo slobodnih napadaca, Kajkut je bio logican izbor i u nekom mixu mladih i iskusnih igraca, dobro ce to izgledati. Kajkut ce biti nas najbolji strijelac ove sezone, ja prognoziram 16 golova
Sent from my iPhone using Tapatalk