Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Kapiten
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto apr 05, 2016 5:04 pm

Bogdanovicu na ljeto istice ugovor ?
Nadam se da ce se produziti i s njim uskoro.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Plava Porodica
Kontakt:

uto apr 05, 2016 5:12 pm

Blagoje produžio..bravo upravo! :palacgore:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

salle86
Kontakt:

uto apr 05, 2016 5:13 pm

Na liniji novog modela poslovanja, Fudbalski klub Željezničar je osim potpisivanja novog ugovora ujedno postao i zastupnik Jovana Blagojevića te je u potpunosti preuzeo odgovornost za njegovu buduću karijeru. Prema istom principu, Klub je preuzeo odgovornost i za karijeru Kerima Memije.
:pljesak:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

LARSSONN
Kontakt:

uto apr 05, 2016 5:19 pm

Stevanovic asistent danas

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

diego1921
Kontakt:

uto apr 05, 2016 5:46 pm

Nadam se da ce se Lendricu aktivirati ovo plus 1,i dobro bi bilo kad bi i Miroslav pristao da mu se produzi do ljeta 2018 :shisha:

Ajzea
Kontakt:

uto apr 05, 2016 5:52 pm

Odlični potezi uprave, i ne znam da li me više raduje produzenje ugovora Jovana ili pak potpuno preuzimanje odgovornosti i kontrole nad karijerom njega i Memije. Ma nije ni vazno šta me više raduje, neka je došlo u kompletu.

Ja bih ovog trenutka aktivirao klauzulu iz Ivanog ugovora, te radio sve na produzenju ugovora sa Miroslavom, bar još na godinu dana. Iz utakmice u utakmicu postaje jedan od najvaznijih prvotimaca, iako sam bio skeptičan po pitanju njega, naročito nakon utakmice protiv Širokog gdje je, istini za volju, bio jedan od najgorih na terenu.

delinjo
Kontakt:

uto apr 05, 2016 5:57 pm

Jaozinho22 je napisao/la:@delinjo brate brz oporavak....imal kakvih sestrica po toj bolnici ? :ganja:
Ljepota gledat ovaj TVSA čitavo jutro se vrti obavijest "NAVIJAČI GRADE EVROPSKU GRBAVICU,DO SAD SKUPLJENO 120.000 KM"
hvala brate....joj ima jedna opasna brate svane mi kad dodje infuziju da prikljuci haha...ali udala se sa 22 ...kad prije ni razbolio se nisam kako trega hehe ona se udala :D :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

delinjo
Kontakt:

uto apr 05, 2016 5:58 pm

[quote="omladina1921zeljina"]@delinjo bebe brz oporavak želim![/quotehv

hvala bruda
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Brkoo
Kontakt:

uto apr 05, 2016 5:59 pm

Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

delinjo
Kontakt:

uto apr 05, 2016 6:03 pm

dell21 je napisao/la:Brz oporavak želim.
hvla brate

@jaozinho22 ma bruda slazem ser sa tobom...ako imas dusmana i zelis mu lose posalji ga na kosevo i nek navija za divove...i ne mozes mu vise zla napraviti haha

storme propustam Travnik opravdano ...nadam se da je derbi moj ....i naravno poslat cu starog protiv Travnika da se ne osjeti izostanak D: :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

delinjo
Kontakt:

uto apr 05, 2016 6:06 pm

tm8782 je napisao/la:delinjo brz oporavak i bjezi odozgo. Niceg dobrog gore nema, a pogotovo pogled isl. ;)

Bio sam posao pisati o nekim igracima i o njihovim uplatama i onda skontam da neki nisu vrijedni ni spomena.
Iskreno i ne zelim od takvih da uplate.
Zatvorimo raspravu o njima.
hvala ...dobar pogled iz hale brateee gledam na lavor hahahah

jest mi drago sto je Jovan produzio...bravo upravo :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

delinjo
Kontakt:

uto apr 05, 2016 6:10 pm

irfo je napisao/la:Treba postat zastupinik sve ove omladine, kolko su nam djece do sad unistili kojekakvi agenti sa nekim obecanjima i na kraju nikakvu karijeru momci ne ostvare
upravo to ...menadjeri i te gluposrti unistavaju igrace...zamisli da ovako imamo kontrolu nad svakim igracem pa gdje bi nam kraj bio...odmah bi menadjerima zatvorili vrata...predobra stvar je ovo .---...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto apr 05, 2016 6:17 pm

Po prvo, boccaccio sve najbolje sensei naš i delinjo brzo nam se vrati tamo gdje pripadas! :D
Drugo, nisam bio od tekme s Olimpicom. Jako dobra utakmica za nas. Je*iga svima se desava taj los momenat u igri, pa i nama. Mozda je dobro da se na ovo navikavamo bez kazne, to je dobro psihicki za ekipu. Na Edisu je da to unaprijedi na treninzima, sto je jako tezak posao, skoro nemoguc. Pisalo se i prije o tome, a i nakon Olimpica. Neki su pobornici teze da dominiramo, a neki da mnogo grijesimo, ali nekako pobjeđujemo. Ova ekipa se uigrava, niko od nas nije realno mislio da cemo imati stopostotan skor. Nakon utakmice sa ŠB bio sam mišljenja da je dobro da smo pobijedili (zasluzeno), ali da ima jos dosta rada na ekipi sto samo vrijeme moze popraviti. Evo danas sam jos pri toj tezi. Iz utakmice u utakmicu se popravljamo, sto me raduje, a jos vise me raduje cinjenica da smo sve dobili. A opet, i prije pocetka polusezone sam tvrdio da ce se ova ekipa prekaliti na zvanicnim utakmicama, prijateljske ne mogu puno pomoci. Zato sabura braco i sestre, sve ide svojim tokom, samo lagano.
Trece, @kontranogama to je moj prijedlog/zelja. Nazalost ne posjedujem kafic da bih to mogao ostvariti, ali nadam se da je realizacija nekako moguca :)
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

DZM13
Kontakt:

uto apr 05, 2016 6:23 pm

Je li istina sto citam na onom tamo forumu, da ce nam new balance biti novi sponzor opreme ? Taman da se pocastim nekim njihovim tenama :)
Nihad Đedović = izdajnik, SLAVKO PETROVIC == UBLEHAS
MT33 - Prvi Bosnjak u NBA
"...ko ne slusa pjesmu, slusat ce oluju..."
https://www.youtube.com/watch?v=asm17vZaAOg - ...lijepa Azro, lijepa Azro, svud po svijetu trazim te...

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto apr 05, 2016 6:28 pm

DZM13 je napisao/la:Je li istina sto citam na onom tamo forumu, da ce nam new balance biti novi sponzor opreme ? Taman da se pocastim nekim njihovim tenama :)
Dezinformacija

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Elegant
Kontakt:

uto apr 05, 2016 6:30 pm

Svasta se pise i lupet uglavanom.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ajzea
Kontakt:

uto apr 05, 2016 6:32 pm

Granoff će nam raditi dresove, članskim karticama će navijačima Zeljezničara biti omogućeno snizenje na maturska ili pak svadbena odijela.

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto apr 05, 2016 6:43 pm

Ajzea je napisao/la:Granoff će nam raditi dresove, članskim karticama će navijačima Zeljezničara biti omogućeno snizenje na maturska ili pak svadbena odijela.
Osvojit ćemo titulu, jer u našoj ligi trofej ne osvajaju momci u dresovima, vec gospoda u odijelima
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Leon_Professional
Kontakt:

uto apr 05, 2016 6:46 pm

Bravo upravo :pljesak: Treba gledati u tom pravcu da se ovi bolji igraci ne pustaju za djabe, ili da se malo produze ugovori ili da se prodaju prije isteka ugovora. Ovim prvenstveno mislim na Miroslava, Zahu, Lendrica. Nisam siguran do kad ima ugovor Sinisa, ali isto tako paklen igrac koji se moze fino prodat! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto apr 05, 2016 6:51 pm

Leon_Professional je napisao/la:Bravo upravo :pljesak: Treba gledati u tom pravcu da se ovi bolji igraci ne pustaju za djabe, ili da se malo produze ugovori ili da se prodaju prije isteka ugovora. Ovim prvenstveno mislim na Miroslava, Zahu, Lendrica. Nisam siguran do kad ima ugovor Sinisa, ali isto tako paklen igrac koji se moze fino prodat! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Sinisa je potpisao na 2 godine

Sent from my C5303 using Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

Prijava