Bogdanovicu na ljeto istice ugovor ?
Nadam se da ce se produziti i s njim uskoro.
Na liniji novog modela poslovanja, Fudbalski klub Željezničar je osim potpisivanja novog ugovora ujedno postao i zastupnik Jovana Blagojevića te je u potpunosti preuzeo odgovornost za njegovu buduću karijeru. Prema istom principu, Klub je preuzeo odgovornost i za karijeru Kerima Memije.
hvala brate....joj ima jedna opasna brate svane mi kad dodje infuziju da prikljuci haha...ali udala se sa 22 ...kad prije ni razbolio se nisam kako trega hehe ona se udalaJaozinho22 je napisao/la:@delinjo brate brz oporavak....imal kakvih sestrica po toj bolnici ?![]()
Ljepota gledat ovaj TVSA čitavo jutro se vrti obavijest "NAVIJAČI GRADE EVROPSKU GRBAVICU,DO SAD SKUPLJENO 120.000 KM"
hvla bratedell21 je napisao/la:Brz oporavak želim.
hvala ...dobar pogled iz hale brateee gledam na lavor hahahahtm8782 je napisao/la:delinjo brz oporavak i bjezi odozgo. Niceg dobrog gore nema, a pogotovo pogled isl.
Bio sam posao pisati o nekim igracima i o njihovim uplatama i onda skontam da neki nisu vrijedni ni spomena.
Iskreno i ne zelim od takvih da uplate.
Zatvorimo raspravu o njima.
upravo to ...menadjeri i te gluposrti unistavaju igrace...zamisli da ovako imamo kontrolu nad svakim igracem pa gdje bi nam kraj bio...odmah bi menadjerima zatvorili vrata...predobra stvar je ovo .---...irfo je napisao/la:Treba postat zastupinik sve ove omladine, kolko su nam djece do sad unistili kojekakvi agenti sa nekim obecanjima i na kraju nikakvu karijeru momci ne ostvare
DezinformacijaDZM13 je napisao/la:Je li istina sto citam na onom tamo forumu, da ce nam new balance biti novi sponzor opreme ? Taman da se pocastim nekim njihovim tenama
Osvojit ćemo titulu, jer u našoj ligi trofej ne osvajaju momci u dresovima, vec gospoda u odijelimaAjzea je napisao/la:Granoff će nam raditi dresove, članskim karticama će navijačima Zeljezničara biti omogućeno snizenje na maturska ili pak svadbena odijela.
Sinisa je potpisao na 2 godineLeon_Professional je napisao/la:Bravo upravoTreba gledati u tom pravcu da se ovi bolji igraci ne pustaju za djabe, ili da se malo produze ugovori ili da se prodaju prije isteka ugovora. Ovim prvenstveno mislim na Miroslava, Zahu, Lendrica. Nisam siguran do kad ima ugovor Sinisa, ali isto tako paklen igrac koji se moze fino prodat!
![]()