Henryk larsonee sretan rodjendan sve najbolje da ti miskee ispuni zelju rodjendasku dovede zakaricaLARS1921 je napisao/la:Samo zato?Minjore je napisao/la:Sretan rodjendan Larsoneeee hvala ti za klipoveeee
Batice sta je s Dzidicem ? Nece valjda i on vani kao Memisevic ?mirsadmekic je napisao/la:Henryk larsonee sretan rodjendan sve najbolje da ti miskee ispuni zelju rodjendasku dovede zakaricaLARS1921 je napisao/la:Samo zato?Minjore je napisao/la:Sretan rodjendan Larsoneeee hvala ti za klipoveeee![]()
a moze i subica
ne laje pas zbog selamirsadmekic je napisao/la: Henryk larsonee sretan rodjendan sve najbolje da ti miskee ispuni zelju rodjendasku dovede zakarica![]()
a moze i subica
jahic je bolji od obojice realnodiego1921 je napisao/la:Batice sta je s Dzidicem ? Nece valjda i on vani kao Memisevic ?mirsadmekic je napisao/la:Henryk larsonee sretan rodjendan sve najbolje da ti miskee ispuni zelju rodjendasku dovede zakaricaLARS1921 je napisao/la:
Samo zato?![]()
a moze i subica
HvalaEisenbahner1921 je napisao/la:Larssone silo moderatorska sretan rođendan i sve najjače![]()
P.S. Nadam se da ne znaš gdje su Banovići
hahahha a fino ti to zboris...tj mudro ....i ima logike....ali iskusan igrac nauci da se postavlja pravilno....posebno iskusni stoperi su zlata vrijedni....gledaj samo sto Juve ima najbolju odbranu....sve su tu iskusni igraci koji su tu dugo vremena....sumnjam da bi Ronaldo probijao Chelinija bas kao npr sto probija mladje stopere Granade i Malagegodrina je napisao/la:e onda sam ja lud, al meni je bezveze uzimat te igrace od 33 godine, izadjes u evropu i sta onda ? sa njim protiv one budale iz standarda ono krilo sto je ubilo memiju na hadisonu
nadam se da nisam u pravu ako dodje
larss kralju sve najbolje, sretan zdrav uz brdo brz.. sa puno streamova i klipova za raju![]()
![]()
![]()
Ja bi se njemu zahvalio zajedno sa jos par igraca i rasteretio budzetstorm_raider je napisao/la:Nazalost, Bogicevic nije bas toliko dobar.
A šta će želji ostat ? hahatm8782 je napisao/la:Larse sretno punoljetstvo. Sve najbolje od srca!!! Da si nam ziv i zdrav puno godina. Svaku sljedecu godinu slavio minimalno jedan trofej sa najdrazim timom.
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Iskusan je i barbaric pa sta mu je radio tiago, iskusan je aco neka dodje neko ok mladji da od njega uci...nije da ja pljujem po tom covjeku samo iskazujem neko svoje vidjenje i zeljedelinjo je napisao/la:hahahha a fino ti to zboris...tj mudro ....i ima logike....ali iskusan igrac nauci da se postavlja pravilno....posebno iskusni stoperi su zlata vrijedni....gledaj samo sto Juve ima najbolju odbranu....sve su tu iskusni igraci koji su tu dugo vremena....sumnjam da bi Ronaldo probijao Chelinija bas kao npr sto probija mladje stopere Granade i Malagegodrina je napisao/la:e onda sam ja lud, al meni je bezveze uzimat te igrace od 33 godine, izadjes u evropu i sta onda ? sa njim protiv one budale iz standarda ono krilo sto je ubilo memiju na hadisonu
nadam se da nisam u pravu ako dodje
larss kralju sve najbolje, sretan zdrav uz brdo brz.. sa puno streamova i klipova za raju![]()
![]()
![]()
![]()
.....
Larsone sretan i ovdje brateee....i nema na cemu sto sam odradio za tebe maturu
Pa vidi larson kod nas normalnih navijaca rang timova je sljedeci: 1. Zeljo, 2. Zeljo, 3. Zeljo ... pa tek onda ostali...LARS1921 je napisao/la:A šta će želji ostat ? hahatm8782 je napisao/la:Larse sretno punoljetstvo. Sve najbolje od srca!!! Da si nam ziv i zdrav puno godina. Svaku sljedecu godinu slavio minimalno jedan trofej sa najdrazim timom.
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk![]()
hvala svim