Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Okolele
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 07, 2016 12:14 am

Henrik sve najbolje.. :zeljeznicar1:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Whisperer

uto jun 07, 2016 12:16 am

LARS1921 je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Sretan rodjendan Larsoneeee hvala ti za klipoveeee
Samo zato? :(
Henryk larsonee sretan rodjendan sve najbolje da ti miskee ispuni zelju rodjendasku dovede zakarica :rofl: :rofl: a moze i subica
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

sofronije
Kontakt:

uto jun 07, 2016 12:16 am

I Dado kad bi malo slijedio Miroslava po profesionalizmu , mogao bi štošta
:zeljeznicar1:

diego1921
Kontakt:

uto jun 07, 2016 12:17 am

mirsadmekic je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Sretan rodjendan Larsoneeee hvala ti za klipoveeee
Henryk larsonee sretan rodjendan sve najbolje da ti miskee ispuni zelju rodjendasku dovede zakarica :rofl: :rofl: a moze i subica
Batice sta je s Dzidicem ? Nece valjda i on vani kao Memisevic ? :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

uto jun 07, 2016 12:18 am

mirsadmekic je napisao/la: Henryk larsonee sretan rodjendan sve najbolje da ti miskee ispuni zelju rodjendasku dovede zakarica :rofl: :rofl: a moze i subica
ne laje pas zbog sela :ganja: hvala mirso, i leon i okolele :D

Whisperer

uto jun 07, 2016 12:24 am

diego1921 je napisao/la:
mirsadmekic je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
Batice sta je s Dzidicem ? Nece valjda i on vani kao Memisevic ? :zeljeznicar1:
jahic je bolji od obojice realno
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Ajzea
Kontakt:

uto jun 07, 2016 12:25 am

Mirso, prilozi fotografiju neke :ne: kao dokaz ili ti necemo povjerovati.

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto jun 07, 2016 12:28 am

Larssone silo moderatorska sretan rođendan i sve najjače :titula:
P.S. Nadam se da ne znaš gdje su Banovići :)
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

LARSSON
Kontakt:

uto jun 07, 2016 12:31 am

Eisenbahner1921 je napisao/la:Larssone silo moderatorska sretan rođendan i sve najjače :titula:
P.S. Nadam se da ne znaš gdje su Banovići :)
Hvala :D Ne znam :P

http://www.transfermarkt.ba/detailsuche ... he/3821610" target="_blank

evo krilcadi, ovaj jovanovic nije los

godrina
Kontakt:

uto jun 07, 2016 12:34 am

e onda sam ja lud, al meni je bezveze uzimat te igrace od 33 godine, izadjes u evropu i sta onda ? sa njim protiv one budale iz standarda ono krilo sto je ubilo memiju na hadisonu
nadam se da nisam u pravu ako dodje

larss kralju sve najbolje, sretan zdrav uz brdo brz.. sa puno streamova i klipova za raju :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

delinjo
Kontakt:

uto jun 07, 2016 12:43 am

godrina je napisao/la:e onda sam ja lud, al meni je bezveze uzimat te igrace od 33 godine, izadjes u evropu i sta onda ? sa njim protiv one budale iz standarda ono krilo sto je ubilo memiju na hadisonu

larss kralju sve najbolje, sretan zdrav uz brdo brz.. sa puno streamova i klipova za raju :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
hahahha a fino ti to zboris...tj mudro ....i ima logike....ali iskusan igrac nauci da se postavlja pravilno....posebno iskusni stoperi su zlata vrijedni....gledaj samo sto Juve ima najbolju odbranu....sve su tu iskusni igraci koji su tu dugo vremena....sumnjam da bi Ronaldo probijao Chelinija bas kao npr sto probija mladje stopere Granade i Malage :D :D .....

Larsone sretan i ovdje brateee....i nema na cemu sto sam odradio za tebe maturu :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Jaozinho22

uto jun 07, 2016 12:43 am

LARS nek je sretan :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

tm8782
Kontakt:

uto jun 07, 2016 12:44 am

Larse sretno punoljetstvo. Sve najbolje od srca!!! Da si nam ziv i zdrav puno godina. Svaku sljedecu godinu slavio minimalno jedan trofej sa najdrazim timom. :D

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto jun 07, 2016 12:45 am

Nek je sretan Larssone
slika
イビチャ・オシム

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto jun 07, 2016 12:46 am

storm_raider je napisao/la:Nazalost, Bogicevic nije bas toliko dobar.
Ja bi se njemu zahvalio zajedno sa jos par igraca i rasteretio budzet

Sent from my C5303 using Tapatalk

LARSSON
Kontakt:

uto jun 07, 2016 12:47 am

tm8782 je napisao/la:Larse sretno punoljetstvo. Sve najbolje od srca!!! Da si nam ziv i zdrav puno godina. Svaku sljedecu godinu slavio minimalno jedan trofej sa najdrazim timom. :D

A šta će želji ostat ? haha :rofl:

hvala svim :D

godrina
Kontakt:

uto jun 07, 2016 12:48 am

delinjo je napisao/la:
godrina je napisao/la:e onda sam ja lud, al meni je bezveze uzimat te igrace od 33 godine, izadjes u evropu i sta onda ? sa njim protiv one budale iz standarda ono krilo sto je ubilo memiju na hadisonu

hahahha a fino ti to zboris...tj mudro ....i ima logike....ali iskusan igrac nauci da se postavlja pravilno....posebno iskusni stoperi su zlata vrijedni....gledaj samo sto Juve ima najbolju odbranu....sve su tu iskusni igraci koji su tu dugo vremena....sumnjam da bi Ronaldo probijao Chelinija bas kao npr sto probija mladje stopere Granade i Malage :D :D .....

Larsone sretan i ovdje brateee....i nema na cemu sto sam odradio za tebe maturu :ganja:
Iskusan je i barbaric pa sta mu je radio tiago, iskusan je aco neka dodje neko ok mladji da od njega uci...nije da ja pljujem po tom covjeku samo iskazujem neko svoje vidjenje i zelje
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Vrag

uto jun 07, 2016 12:48 am

Ma sto se tice odbrane meni je najvise krivo sto nismo Sanicanin doveli kada smo mogli.

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto jun 07, 2016 12:49 am

LARS1921 je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Larse sretno punoljetstvo. Sve najbolje od srca!!! Da si nam ziv i zdrav puno godina. Svaku sljedecu godinu slavio minimalno jedan trofej sa najdrazim timom. :D

A šta će želji ostat ? haha :rofl:

hvala svim :D
Pa vidi larson kod nas normalnih navijaca rang timova je sljedeci: 1. Zeljo, 2. Zeljo, 3. Zeljo ... pa tek onda ostali... slika

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

exbabilon
Kontakt:

uto jun 07, 2016 12:50 am

A bas danas sam pisao o tome.
Zeba sa 33 je izabran za najboljeg igraca lige, prosjecan tim Slobode je vodio cijelu sezonu, Wagner bio najbolji igrac lige do prije 2 godine (sad mu je 38), Benko(32) ove sezone vadio pitare da ne bi bili 7-8...poenta, stvar je klase, ili znas ili ne znas. Ovi s 20 su nam kao mladi i puni snage, a vise na nargilama i skapaju poslije pola sata utakmice. U nasoj ligi su Dzidic i Jahic klasa, i bit ce jos 2-3 godine sigurno.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 18 gostiju.

Prijava