Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Zeljo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 09, 2017 11:48 am

heisenberg je napisao/la:
sri avg 09, 2017 11:36 am
Moze meni u PP ta bomba :)
+1
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

svraka
Kontakt:

sri avg 09, 2017 11:49 am

Kad se mogu godisnje uzeti?
Forza 1921!

Oda majstore!

Amidza
Kontakt:

sri avg 09, 2017 11:57 am

Meni nemoj da bi iko ista slao. Samo da javim, da se ko ne zajebe.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

droba
Kontakt:

sri avg 09, 2017 11:57 am

Ja ne zelim znati 😁😁😁😁. Volim iznenadjenja

LARSSON
Kontakt:

sri avg 09, 2017 12:02 pm

Ovo nije bomba, ovo što će biti je petarda

Plava Porodica
Kontakt:

sri avg 09, 2017 12:18 pm

LARS1921 je napisao/la:
Hoće li nam do kraja prelaznog iko doći?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

droba
Kontakt:

sri avg 09, 2017 12:19 pm

lars1921 zvani petarda

LARSSON
Kontakt:

sri avg 09, 2017 12:20 pm

Plava Porodica je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
Do kraja prelaznog došli Zajmovic,Zec,Graovac,Ramovic,Projic, vise niko nece

Plava Porodica
Kontakt:

sri avg 09, 2017 12:21 pm

LARS1921 je napisao/la:
sri avg 09, 2017 12:20 pm
Plava Porodica je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
Do kraja prelaznog došli Zajmovic,Zec,Graovac,Ramovic,Projic, vise niko nece
Samo gomilamo igrače..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

SWRA_1921
Kontakt:

sri avg 09, 2017 12:29 pm

Ponovo ovi sa djecijim upadicama... Ova ekipa nema sanse za titulu i jadno je da jos nismo doveli napadaca, a sve i jednom bih dao otkaz trenutno u klubu jer ni jedan ne zasluzuje dres Zelje...

neroazzuro
Kontakt:

sri avg 09, 2017 12:38 pm

Pa šta? Dovešćemo još kojeg i sve razvalit :D

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri avg 09, 2017 12:54 pm

Kad kažete da ovo nije ekipa za titulu, i iz našeg ugla viđenja svakako nije. Mi sami znamo najbolje koliko ova ekipa ima rupa, a najveća i najgora je ona mentalna koja se ne da lako zakrpiti. Ekipa koja je složna i koja ima srce može napraviti bar duplo više od svog realnog dometa. No, kad pogledamo i druge ekipe, niko ne tjera strah u kosti. Zrinjski ima fin broj titula u zadnjih par godina, što mu daje mir, a svakako nemaju taj pritisak kao što imamo mi vječiti. No, igrački nisu toliko dominantni. Široki djeluje najsložnije od ovih jačih, ali tek ćemo njih vidjeti ove sezone. Kod kona čini se gore stanje i kuknjava nego kod nas. Prošle sezone je Zrinjski bio suvereno prvi da bi dva kola prije kraja bio u podređenoj položaju, čak na trećoj poziciji na tabeli , ali bijahu manje loši od nas i uzeše titulu.
Sve i da ne dovedemo više nikog, imamo to što imamo i moramo se boriti svim snagama za bodove. Kad bi se, nekim čudom, ponovo rodila harmonija u našoj svlačionici, onda bi naše šanse ove sezone bile duplo veće nego prošle i bez najvažnijih igrača.
Stepenicu po stepenicu do kraja!
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

exbabilon
Kontakt:

sri avg 09, 2017 1:10 pm

Mene najvise i boli sto je konkurencija tanja nego proslih sezona. Zrinjski je igracki jedno 20% slabiji, Sarajevo je slabije sigurno nego proslih sezona, Siroki je poslozen fino, ali nema tu nekih zvucnih imena. Od ostalih, Sloboda je daleko od one Slobode koja je bila u vrhu, Radnik, Krupa, Borac i Mladost ce uzimati bodove favoritima, ali ce i gubiti bodove i sumnjam da se mogu upetljati u borbu za prvaka.

Dolazis do toga da su ti 2 provjerena igraca bila dovoljna da bar na papiru budes prvi favorit za titulu. Nije nam trebao neki veliki remont niti milionska ulaganja. Taj mali korak mi nismo napravili i tu smo gdje smo, uzdamo se u nekvalitet konkurenata, i nadamo da ce se stvoriti neka harmonija u svlacionici.

Hadzijalagic
Kontakt:

sri avg 09, 2017 1:21 pm

exbabilon je napisao/la:
Mene najvise i boli sto je konkurencija tanja nego proslih sezona. Zrinjski je igracki jedno 20% slabiji, Sarajevo je slabije sigurno nego proslih sezona, Siroki je poslozen fino, ali nema tu nekih zvucnih imena. Od ostalih, Sloboda je daleko od one Slobode koja je bila u vrhu, Radnik, Krupa, Borac i Mladost ce uzimati bodove favoritima, ali ce i gubiti bodove i sumnjam da se mogu upetljati u borbu za prvaka.

Dolazis do toga da su ti 2 provjerena igraca bila dovoljna da bar na papiru budes prvi favorit za titulu. Nije nam trebao neki veliki remont niti milionska ulaganja. Taj mali korak mi nismo napravili i tu smo gdje smo, uzdamo se u nekvalitet konkurenata, i nadamo da ce se stvoriti neka harmonija u svlacionici.
Ocito da su u upravi zakljucili da je za sve bio trener kriv i da mi imamo kvalitetnu ekipu, dovoljno dobru za ispunjavanje ciljeva, bez obzira sto su iz ekipe otisla dva ubjedljivo najbolja igraca koja su bila pola te ekipe.. Uprava je vukla poteze kao da su tako nesto zakljucili.. Drugog logicnog objasnjenja nema.. Samo malo nam je falilo..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Okolele
Kontakt:

sri avg 09, 2017 1:27 pm

Kako stvari stoje u subotu kisa..

PS:Veceras Udinese igra prijateljsku protiv Celte u 19:30
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u sri avg 09, 2017 1:37 pm, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

sajo10
Kontakt:

sri avg 09, 2017 1:36 pm

exbabilon je napisao/la:

Kako god pogledas, mi smo najgore prosli ovog ljeta. I dalje stojim pri tome da su nas napustili dva igraca koja su bila top 3 lige, eto jedan i zvanicno najbolji igrac lige. Drugi ubjedljivo najbolji strijelac... To su ogromni hendikepi. Jes i Zrinjskog napustio Mesanovic i Tomic, pa i Petrak, ali su to igraci koji se nekako mogu i nadoknaditi, to smo mi u situaciju da trebas da nadjes zamjenu (a nisi) za najboljeg igraca i najboljeg strijelca lige. To je vec yebeno. A i s druge strane doveli su Handzica pa mozda i ne osjete Mesanovicevo ne igranje. Sarajevo jest napustio Duljevic i vrlo dobar je igrac ali ako pogledas statisticki nikakv bog zna gubitak nije. Eh sad Duljevic jest uzimao uvjek po dva igraca pa je tako otvarao prostor drugima, medjutim problem pitarima je sto imaju igrace kojima treba dva puta vise prilika da zabije gol nego nasem Lendricu sto je trebalo. Suma sumarum, svi konkurenti su oslabljeni ali smo mi de facto najgore prosli...

Lendric - Zamjena Stevo (Oj Boze, pa jel ko uopste mislio da ce ovaj biti starter u Zelji?)
Stevanovic - Zamjena Zec (Nista posebno za sada, vidi se potencijal koji ga je u mladjim danima odveo u INO, ali i ne sposobnost koja ga je vratila nazad u BiH)

Otisla dva najbolja igraca, zamjene 0 bodova. A sjetite da su njih dvojica glavni krivci bili gotovo za sve golove i asistencije prosle sezone.

avlami97
Kontakt:

sri avg 09, 2017 1:37 pm

Nije samo problem svlacionica, igracki i trenerski kadar. Po meni je problem ambijent u i oko Kluba. Opravdane i neopravdane kritike na sve i svasta, a narocito pretjerivanje sa istim, sto donosi negativnu energiju. Tada sve ide nizbrdo. Da li je tako trebalo raditi, pisati, pricati, prozivati, psovati i to uglavnom od osoba koje su totalno nestrucne. Ne znam kako bi se neko od nas osjecao, da ga kritikuje osoba koja nije iz njegove branse.

I mi navijaci svojim stavovima pridonosimo losoj klimi u i oko tima, Kluba...

I da, mnogi nemaju svoj stav, nego isti formiraju citajuci, slusajuci tudji i tako upadaju u zamku mase, a misljenje mase nerijetko artikulise osoba ili vise njih koji zele ostvariti sopstveni ili cilj za trece lice/skupinu.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Zadnja izmjena: avlami97, dana/u sri avg 09, 2017 1:37 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Amidza
Kontakt:

sri avg 09, 2017 1:57 pm

Ova ekipa jednostavno nije imala karakter da uzme titulu. Ima onaj klip na YouTubeu.

Stavite na 3:20

https://youtu.be/zgkeiJSqjkc
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

ChWilla
Kontakt:

sri avg 09, 2017 2:03 pm

mi ekipu nemamo, mi imamo skup igrača. kad bi taj skup igrača bio ekipa, mi bi se i bez pojačanja mogli ravnopravno boriti za titulu. a pošto nije i dabogda da hoće i biti, trebaju još dva prava igrača da bi mogli pričati o tome. ako se to puno, puno bolje interno ne posloži, tačno će faliti lendrić i stevanović da budeš u samom vrhu.
gradi željo boli te *****

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri avg 09, 2017 2:07 pm

ChWilla je napisao/la:mi ekipu nemamo, mi imamo skup igrača. kad bi taj skup igrača bio ekipa, mi bi se i bez pojačanja mogli ravnopravno boriti za titulu. a pošto nije i dabogda da hoće i biti, trebaju još dva prava igrača da bi mogli pričati o tome. ako se to puno, puno bolje interno ne posloži, tačno će faliti lendrić i stevanović da budeš u samom vrhu.
Honorarno angazovati Ciru Blazevica da galvanizira skupinu pojedinacaslika

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.

Prijava