+1
+1
Hoće li nam do kraja prelaznog iko doći?
Do kraja prelaznog došli Zajmovic,Zec,Graovac,Ramovic,Projic, vise niko nece
Samo gomilamo igrače..LARS1921 je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 12:20 pmDo kraja prelaznog došli Zajmovic,Zec,Graovac,Ramovic,Projic, vise niko nece
Ocito da su u upravi zakljucili da je za sve bio trener kriv i da mi imamo kvalitetnu ekipu, dovoljno dobru za ispunjavanje ciljeva, bez obzira sto su iz ekipe otisla dva ubjedljivo najbolja igraca koja su bila pola te ekipe.. Uprava je vukla poteze kao da su tako nesto zakljucili.. Drugog logicnog objasnjenja nema.. Samo malo nam je falilo..exbabilon je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 1:10 pmMene najvise i boli sto je konkurencija tanja nego proslih sezona. Zrinjski je igracki jedno 20% slabiji, Sarajevo je slabije sigurno nego proslih sezona, Siroki je poslozen fino, ali nema tu nekih zvucnih imena. Od ostalih, Sloboda je daleko od one Slobode koja je bila u vrhu, Radnik, Krupa, Borac i Mladost ce uzimati bodove favoritima, ali ce i gubiti bodove i sumnjam da se mogu upetljati u borbu za prvaka.
Dolazis do toga da su ti 2 provjerena igraca bila dovoljna da bar na papiru budes prvi favorit za titulu. Nije nam trebao neki veliki remont niti milionska ulaganja. Taj mali korak mi nismo napravili i tu smo gdje smo, uzdamo se u nekvalitet konkurenata, i nadamo da ce se stvoriti neka harmonija u svlacionici.
Kako god pogledas, mi smo najgore prosli ovog ljeta. I dalje stojim pri tome da su nas napustili dva igraca koja su bila top 3 lige, eto jedan i zvanicno najbolji igrac lige. Drugi ubjedljivo najbolji strijelac... To su ogromni hendikepi. Jes i Zrinjskog napustio Mesanovic i Tomic, pa i Petrak, ali su to igraci koji se nekako mogu i nadoknaditi, to smo mi u situaciju da trebas da nadjes zamjenu (a nisi) za najboljeg igraca i najboljeg strijelca lige. To je vec yebeno. A i s druge strane doveli su Handzica pa mozda i ne osjete Mesanovicevo ne igranje. Sarajevo jest napustio Duljevic i vrlo dobar je igrac ali ako pogledas statisticki nikakv bog zna gubitak nije. Eh sad Duljevic jest uzimao uvjek po dva igraca pa je tako otvarao prostor drugima, medjutim problem pitarima je sto imaju igrace kojima treba dva puta vise prilika da zabije gol nego nasem Lendricu sto je trebalo. Suma sumarum, svi konkurenti su oslabljeni ali smo mi de facto najgore prosli...exbabilon je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 1:10 pmMene najvise i boli sto je konkurencija tanja nego proslih sezona. Zrinjski je igracki jedno 20% slabiji, Sarajevo je slabije sigurno nego proslih sezona, Siroki je poslozen fino, ali nema tu nekih zvucnih imena. Od ostalih, Sloboda je daleko od one Slobode koja je bila u vrhu, Radnik, Krupa, Borac i Mladost ce uzimati bodove favoritima, ali ce i gubiti bodove i sumnjam da se mogu upetljati u borbu za prvaka.
Dolazis do toga da su ti 2 provjerena igraca bila dovoljna da bar na papiru budes prvi favorit za titulu. Nije nam trebao neki veliki remont niti milionska ulaganja. Taj mali korak mi nismo napravili i tu smo gdje smo, uzdamo se u nekvalitet konkurenata, i nadamo da ce se stvoriti neka harmonija u svlacionici.
Honorarno angazovati Ciru Blazevica da galvanizira skupinu pojedinacaChWilla je napisao/la:mi ekipu nemamo, mi imamo skup igrača. kad bi taj skup igrača bio ekipa, mi bi se i bez pojačanja mogli ravnopravno boriti za titulu. a pošto nije i dabogda da hoće i biti, trebaju još dva prava igrača da bi mogli pričati o tome. ako se to puno, puno bolje interno ne posloži, tačno će faliti lendrić i stevanović da budeš u samom vrhu.