Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

za_zivot_cijeli
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 08, 2017 6:58 pm

sve se da nauciti pa i davati izjave... kao sto se spremis za utakmicu tako se spremis i za novinare...ili, ne spremis ako si prirodni govornik sto on nazalost nije.

od poprilicno glupih izjava "metropola" i "vremenske prilike" daleko gora i rekao bi opasnija je ona nakon Viteza "zadovoljan sam"....

prodje mi kroz glavu Amar i presica nakon, cini mi se, Leotara i nase pobjede 7:0....
i tu zapravo sve vidis.

elem, bez obzira na sve,
puna podrska Adi pa kako nam bude.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

bogi
Kontakt:

uto avg 08, 2017 7:02 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
uto avg 08, 2017 6:58 pm
sve se da nauciti pa i davati izjave... kao sto se spremis za utakmicu tako se spremis i za novinare...ili, ne spremis ako si prirodni govornik sto on nazalost nije.

od poprilicno glupih izjava "metropola" i "vremenske prilike" daleko gora i rekao bi opasnija je ona nakon Viteza "zadovoljan sam"....

prodje mi kroz glavu Amar i presica nakon, cini mi se, Leotara i nase pobjede 7:0....
i tu zapravo sve vidis.

elem, bez obzira na sve,
puna podrska Adi pa kako nam bude.

Amar Osim:"Slavili smo s visokih 8:0, a ja sam razapet između dva osjećaja. Zašto ovo govorim? Iz jednog jedinog razloga. U drugom dijelu je Leotar bio raspadnut, a mi im 30 minta nismo uspjeli zabiti gol. Radi toga sam razočaran", rekao je Osim i dodao:

"Stajao sam u liniji s Leotarovom odbranom i svaki napad je trebao biti šansa, no pojedini igrači nisu mogli iskorisiti takvu igru Leotara. Zbog toga gubimo u Tuzli i Travniku jer jednostavno ne znamo. Da smo imali još dva igrača kao što je Zeba uz dužno poštovanje prema Leotara, dali bismo im 15 golova. Zadovoljniji sam pobjedom nad Zvijezdom nego ovom večerašnjom."

eto ti izjave
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

ChWilla
Kontakt:

uto avg 08, 2017 7:05 pm

lazar dao tri gola, a ostatak sezone još jedan... :D
gradi željo boli te *****

avlami97
Kontakt:

uto avg 08, 2017 7:07 pm

Deklarativna podrska nista ne znaci. Podrska treba Zelji, a kroz podrsku Zelji i Ado dobija podrsku.

Puno bi mi bilo draze, da se nakon tekme sa Vitezom prolomio aplauz umjesto zvizduka. To bi znacilo, igrali ste lose, ali imate podrsku. Na kraju krajeva, pobijedili smo, a ne izgubili. I kada izgubimo treba aplauz, jer na taj nacin im dajes podrsku.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Okolele
Kontakt:

uto avg 08, 2017 7:09 pm

avlami97 je napisao/la:
Deklarativna podrska nista ne znaci. Podrska treba Zelji, a kroz podrsku Zelji i Ado dobija podrsku.

Puno bi mi bilo draze, da se nakon tekme sa Vitezom prolomio aplauz umjesto zvizduka. To bi znacilo, igrali ste lose, ali imate podrsku. Na kraju krajeva, pobijedili smo, a ne izgubili. I kada izgubimo treba aplauz, jer na taj nacin im dajes podrsku.

Dajes im podrsku sto su losi da nastave tako..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ISB87
Kontakt:

uto avg 08, 2017 7:11 pm

Imali su oni podrsku, pun stadion i nista nisu pokazali. Dos'o je vakat za zvizduke, nek se dozovu il nek kupe prnje.
MIRZA RASCIC

exbabilon
Kontakt:

uto avg 08, 2017 7:17 pm

Aplauzi bi znacili zatvaranje ociju pred ocito losom igrom. To je uradio sef struke, ne moraju i navijaci.

avlami97
Kontakt:

uto avg 08, 2017 7:20 pm

Okolele, upravo kontra, kao i ova Amarova izjava gdje spominje Zebu, a Beslija bio najbolji. Pila naopako. Tako je Amar nakon jedne skroz lose tekme rekao da smo bili dobri, stvorili jednu sansu i dvije polusanse i dali gol. Pobijedili, a i najveca budala je vidjela da je bio odron. Amar je strucnjak za prokuziti mentalitet igraca i znao je tacno, kad kakvu izjavu dati.

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

ChWilla
Kontakt:

uto avg 08, 2017 7:23 pm

ja ne vjerujem da adžem na ovoj tački ima tu procjenu. mislim da ga emocije bacaju, da mu stvarno i iskreno nije bilo drago na ono pitanje, a nije ga ni očekivao...i nije znao to sakriti.

teteac8684
Kontakt:

uto avg 08, 2017 7:28 pm

Hvala na pomoći Raspudiću...

Bosanski lonac
Kontakt:

uto avg 08, 2017 7:37 pm

avlami97 je napisao/la:

Tako je. Samo davati podršku jer u suprotnom samo ćemo podgrijavati tenzije i nemir a kriza će se produbljavati. I šta onda? Svi želimo dobro našem Želji. Naše je da ih bodrimo i kad ne ide najbolje. Svakoj krizi dođe kraj.
Sa Željom do groba, života mi moga!!

Veteran1965
Kontakt:

uto avg 08, 2017 7:43 pm

Još jedna teška tekma u nizu nas čeka u subotu. A sami smo krivi. Loše predstave u Kaknju i protiv Viteza totalno su poremetile atmosferu oko kluba (navijači, tribina, posjeta) a ne znam kako stvari funkcionišu u ekipi, ali nisam ni tu nešto optimističan.
Hoću da vjerujem da su eksperimenti protiv Viteza bili planski, i da je trener razmišljao da protiv takve ekipe kakva Vitez fakat i jeste može sebi dopustiti takav luksuz. Ako je tako morao je to nakon tekme i reći, bez spominjanja vrućine i "nas sa tribine". Ja još uvijek vjerujem u to, i nadam se da sam u pravu. Na tragu toga očekujem i kvalitetno izdanje i pobjedu protiv Borca. Ko god istrčao na teren mora igrati timski, moraju dati sve jedan za drugog, za ekipu, za Želju, za navijače. Kurcobolja i nedostatak timskog duha moraju nestati iz ekipe. Ne samo u subotu, nego ubuduće.
Ado to je ključ subotnje utakmice, moramo biti KAO JEDAN i samo tako možemo ne pobjediti nego "razbiti" ove chetnike. Poslije pitara, meni najvažnija tekma, bez obzira na rezultat, važnost tekme i poziciju na tabeli.
Znam da ovo nije tekma za eksperimente, drastične promjene, da se ide na siguricu koliko je to moguće, ali hajmo ih pritisnuti i napasti od prve minute, da "ne dišu". Hajmo pokazati da i ovaj Željo kojeg (sa pravom) kritikujemo kao rijetko do sada ipak ima muda, i da može pokazati da i mi najvjerniji griješimo.
Moje želje bi bile da starter bude ovaj Zajmović, da Zeba ostane na klupi, da Žera, Sinan i Jovan pojedu sredinu. Da Zaka i Zec budu po bokovima, i da se Zeki "zaprijeti" da ne bude sebičan. Graha i Kemo da zaklučaju sredinu a Proja lijevu stranu. Da Veca završi tekmu bez intervencije. Jedino ne znam koga bi desno Stana/Shorty. Iako se ponekad "izgubi" ja bi možda prije Stanu da pojede onog pitarskog smrada Puzigaću (ponjamke mu se u prezime)
Tribine na žalost ne očekujem u nekom posebnom izdanju i broju, ali sam siguran da će oni koji budu tu dati sve od sebe da Vas podrže, i na kraju isprate sa pjesmom i zasluženim aplauzom. O drugim scenarijima ne želim da razmišljam u ovom momentu...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Bosanski lonac
Kontakt:

uto avg 08, 2017 7:49 pm

Treba nam mir u klubu, u ekipi, na tribinama. To ne znači da treba zatvoriti oči. Baš naprotiv. Konstruktivna kritika. I podrška. Ambijent i atmosfera su preduslov za uspjeh. Znamo svi šta nam je cilj. Do njega ćemo lakše ako svi damo svoj doprinos kako možemo. Naše je da bodrimo svoga Želju i vjerujemo ljudima koji ga vode. Zato, Adžeme, imaš moju podršku.
Sa Željom do groba, života mi moga!!

Hadzijalagic
Kontakt:

uto avg 08, 2017 7:49 pm

Zna li se koliko je sezonskih prodano?
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

bogi
Kontakt:

uto avg 08, 2017 7:50 pm

Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

voltron30
Kontakt:

uto avg 08, 2017 8:10 pm

Pazi ovog panja iz B. Luke. Pa rek'o bi čovjek da su Real Madrid pa ih niko ne može pobijediti bez pomoći sudija, a ne svake druge godine drugoligaš. Ovo bi Sablja zalijepio u svlačionici i 'ebo bi im mater u subotu.

ChWilla
Kontakt:

uto avg 08, 2017 8:12 pm

i opet ne tako dugo poslije toga sablju smotaše k'o i ostale. ovima šta god kod nas da pričaš, nakon četiri mjeseca je svejedno, ma stipu ga dalabu...

Okolele
Kontakt:

uto avg 08, 2017 8:15 pm

Lendre ni na klupi Lensa veceras..

EDIT:Ipak igra od pocetka..On je vjerovatno sastav gostiju bio..
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u uto avg 08, 2017 8:17 pm, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

salle86
Kontakt:

uto avg 08, 2017 8:15 pm

avlami97 je napisao/la:

sjever je pokušao par puta dati vjetar u leđa navijanjem, tačnije manjina
to da uradi cijeli stadion u jednom glasu bilo bi nešto
ovako, iako uvijek imam samo riječi hvale za momke sa juga, oni su u svom svijetu, repertoar pjesama nema puno veze sa situacijom na terenu...istok je postao "strašni sud" koji misli da sve zna i tako i reaguje...a u jednom glasu da se recimo zaori i sve tribine, tako bar 5 minuta "u boj kad krenemo sve pred sobom rušimo, Željo mi te volimo kako god završilo", vejrujem da bi bar 20% igrači više zapeli
...ali...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Hadzijalagic
Kontakt:

uto avg 08, 2017 8:17 pm

Rjesenje je svako kolo saltati trenere pa da u svakoj tekmi budu pozitivno sokirani :D

Salu na stranu, vrh kluba njih kolektivno treba okupiti na neki sastanak i da se ozbiljno izanalizira sta je u njihovim glavama i zbog cega se ponasaju kao razmazena derista.

Joj da se hocemo zainatiti pa da nas bude deset milja u subotu
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 11 gostiju.

Prijava