Jok ja sam kriv ako je on zapazio samo te igrace onda komotno svi mi mozemo biti sd
Jok ja sam kriv ako je on zapazio samo te igrace onda komotno svi mi mozemo biti sd
LARS1921 je napisao/la: ↑ned avg 06, 2017 2:47 pmA da je zapazio neke iz treće lige opet bi ista priča bila, jel de? Šta će nama igrači iz treće lige, mi hoćemo ordagićaaa najbolji igrač premijer lige, sad ga platit 500 hiljada na ljeto 5 miliona, iako ga niko ni iz inostranstva ni za 50 milja neće
U redu je Cenane, ne krivimo tebeLARS1921 je napisao/la:A da je zapazio neke iz treće lige opet bi ista priča bila, jel de? Šta će nama igrači iz treće lige, mi hoćemo ordagićaaa najbolji igrač premijer lige, sad ga platit 500 hiljada na ljeto 5 miliona, iako ga niko ni iz inostranstva ni za 50 milja neće
ima i toga, ali niko ne traži igrače koje ćemo plaćati stotine hiljada već bilo kakvog napadača, krilo, desnog beka
Mozda bi Zaim igrao u vitezu a Zuka lopte skupljao kod nasih stručnjakasalle86 je napisao/la: ↑ned avg 06, 2017 2:54 pmima i toga, ali niko ne traži igrače koje ćemo plaćati stotine hiljada već bilo kakvog napadača, krilo, desnog beka
nešto što mene interesuje, ne da mi da budem rahat
sinoć u dresu viteza igrač sa brojem 23 ili 32 ne mogu se sad sjetiti, Zukić...igrao sa Zajmovićem u Travniku prošle godine i mi dovedemo drugog da jedi na tribinama a ovaj kod njih igra, i po meni sasvim solidno. A statistika iz Travnika i govori da je bolji...
i kako mi dovedosmo Zaima a oni Zuku ?
Za mene je druze uprava kriva na stranu istok,porez itd jedan jedini krivac je uprava i niko vise ni manje.... Malo upuceniji znaju i Pricu za jahica kako je dosao i pod kojim uslovima i sta mu je uprava pruzila ta lova odd Jahe bi dovela kapitala u nas KlubSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned avg 06, 2017 2:57 pmNije Cenan kriv, nije uprava kriva pa ko je kriv onda?
Da nismo mi navijaci mozda trebali i pojacanja platiti.
I dalje otplaćujemo istok, imaš milionski dug koji se redovno čisti, nismo zadovoljili apetite najboljeg igrača koji je završio u drugoj švicarskoj, pare od uefe i Baje neće tako brzo leći, nismo doveli niti jedno zvčno ime iz ove lige, za Vukotića nudili 30.000KM, planira se dalja gradnja stadiona itd itd.. Imamo li viška para za kapitalce ?Dr. Kostic je napisao/la: ↑ned avg 06, 2017 2:49 pmOdatle te gluposti da nemamo para. Koliko smo zaradili prošle sezone od sponzora do prodaje karata pa sad od uefe pa do prodaje Baje. Placeni porezi i sve plate odblokirani racuni itd. Para ima samo treba pameti