Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Dr. Adzem
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 06, 2017 2:44 pm

cikazubo je napisao/la:
ned avg 06, 2017 2:42 pm
Nema para, nema ni Ordagića, Vukotića, Subića, Markovića, Beširovića, Obradovića, ne kontam kako Čenan može biti kriv što nema instant pojačanja, jedino da ih iz svog džepa plaća.
Jok ja sam kriv ako je on zapazio samo te igrace onda komotno svi mi mozemo biti sd
Cuva Bog Zelju svog!

LARSSON
Kontakt:

ned avg 06, 2017 2:47 pm

A da je zapazio neke iz treće lige opet bi ista priča bila, jel de? Šta će nama igrači iz treće lige, mi hoćemo ordagićaaa najbolji igrač premijer lige, sad ga platit 500 hiljada na ljeto 5 miliona, iako ga niko ni iz inostranstva ni za 50 milja neće

Amidza
Kontakt:

ned avg 06, 2017 2:48 pm

Vala bas, dojadilo ovo s Cenanom. Nek on ide odmah sto se mene tice, ali ako mu se i nasljedniku da, lupam, budzet za Vukotica od 30k kao sto se pricalo, on ponudi, a mi mu jebemo mater, mozda se i shvati da je on nemocan tu.

Da ne ulazim u detaljnu pricu oko Cenana, ali SD kod nas (ko god to bio) ima skucen manevarski prostor i ne moze izmislit novac da plati neku igracinu dok mu to iznad njega ne odobre. Mi to jos dugo, dugo necemo moci. Nacin je nesto drugo, skauting + reorganizacija omladinskog pogona, uspostavljanje sistema i sve sto ide uz to (napisah jedan kilometarski post neki dan o citavom nasem "sportskom segmentu"), ali eto. Nema potrebe da se ponavljaju jedne te iste price iz dana u dan.

Vise ni ne tapkamo u mjesto nego nazadujemo i muka mi je od svega.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Dr. Adzem
Kontakt:

ned avg 06, 2017 2:49 pm

Odatle te gluposti da nemamo para. Koliko smo zaradili prošle sezone od sponzora do prodaje karata pa sad od uefe pa do prodaje Baje. Placeni porezi i sve plate odblokirani racuni itd. Para ima samo treba pameti
Cuva Bog Zelju svog!

vobznaazna
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:
ned avg 06, 2017 2:47 pm
A da je zapazio neke iz treće lige opet bi ista priča bila, jel de? Šta će nama igrači iz treće lige, mi hoćemo ordagićaaa najbolji igrač premijer lige, sad ga platit 500 hiljada na ljeto 5 miliona, iako ga niko ni iz inostranstva ni za 50 milja neće
👍

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned avg 06, 2017 2:52 pm

LARS1921 je napisao/la:A da je zapazio neke iz treće lige opet bi ista priča bila, jel de? Šta će nama igrači iz treće lige, mi hoćemo ordagićaaa najbolji igrač premijer lige, sad ga platit 500 hiljada na ljeto 5 miliona, iako ga niko ni iz inostranstva ni za 50 milja neće
U redu je Cenane, ne krivimo tebe slika slika
Sve ovo ide u krug i ne treba se ni truditi objasnjavati detaljnije. Objasnjeno je sto puta ali đaba...

@sajo ma jok. Da postoji neko takmicenje forumasa, bar bi tu igrali neku bitnu ulogu u europi. Kad vec u fudbalu ne mozemo ni blizu...

salle86
Kontakt:

ned avg 06, 2017 2:54 pm

vobznaazna je napisao/la:
ned avg 06, 2017 2:32 pm
Haveru bojim se da je tu najmanje do cenana
ima i toga, ali niko ne traži igrače koje ćemo plaćati stotine hiljada već bilo kakvog napadača, krilo, desnog beka
nešto što mene interesuje, ne da mi da budem rahat
sinoć u dresu viteza igrač sa brojem 23 ili 32 ne mogu se sad sjetiti, Zukić...igrao sa Zajmovićem u Travniku prošle godine i mi dovedemo drugog da jedi na tribinama a ovaj kod njih igra, i po meni sasvim solidno. A statistika iz Travnika i govori da je bolji...
i kako mi dovedosmo Zaima a oni Zuku ?
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

vobznaazna
Kontakt:

ned avg 06, 2017 2:55 pm

Raja se ponaša kao da je uprava dala 2 m km cenanu i odrjesene ruku za transfere a stručni stan njemu prepusti da dovodi po svom ukusu igrace on tu lovu strpao u dzep i otisao ponuditi vukotticu 30 milja a puno mu za ordagica dat 50 imam takav utisak da raja to misli da je cenan uze lovu da skretati od transfer budzeta

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned avg 06, 2017 2:57 pm

Nije Cenan kriv, nije uprava kriva pa ko je kriv onda?
Da nismo mi navijaci mozda trebali i pojacanja platiti.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

vobznaazna
Kontakt:

ned avg 06, 2017 2:58 pm

salle86 je napisao/la:
ned avg 06, 2017 2:54 pm
vobznaazna je napisao/la:
ned avg 06, 2017 2:32 pm
Haveru bojim se da je tu najmanje do cenana
ima i toga, ali niko ne traži igrače koje ćemo plaćati stotine hiljada već bilo kakvog napadača, krilo, desnog beka
nešto što mene interesuje, ne da mi da budem rahat
sinoć u dresu viteza igrač sa brojem 23 ili 32 ne mogu se sad sjetiti, Zukić...igrao sa Zajmovićem u Travniku prošle godine i mi dovedemo drugog da jedi na tribinama a ovaj kod njih igra, i po meni sasvim solidno. A statistika iz Travnika i govori da je bolji...
i kako mi dovedosmo Zaima a oni Zuku ?
Mozda bi Zaim igrao u vitezu a Zuka lopte skupljao kod nasih stručnjaka

Dolina
Kontakt:

ned avg 06, 2017 2:59 pm

Kriv je Gavran što nije lubenice usporučio na vrijeme.

Gavrane odlazi!!!
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Plava Porodica
Kontakt:

ned avg 06, 2017 3:01 pm

Ali to nije opet opravdanje da ne nađe nikoga džabe..
Doveli par igraca čisto da popunimo kadar za prvo pretkolo i ko da se tad prestao igrati fudbal.
Ko mu yebe mater i njemu i upravi i ovim baletanima.. Ogadili su mi sve
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

vobznaazna
Kontakt:

ned avg 06, 2017 3:01 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
ned avg 06, 2017 2:57 pm
Nije Cenan kriv, nije uprava kriva pa ko je kriv onda?
Da nismo mi navijaci mozda trebali i pojacanja platiti.
Za mene je druze uprava kriva na stranu istok,porez itd jedan jedini krivac je uprava i niko vise ni manje.... Malo upuceniji znaju i Pricu za jahica kako je dosao i pod kojim uslovima i sta mu je uprava pruzila ta lova odd Jahe bi dovela kapitala u nas Klub
Zadnja izmjena: vobznaazna, dana/u ned avg 06, 2017 3:02 pm, ukupno mijenjano 1 put.

LARSSON
Kontakt:

ned avg 06, 2017 3:02 pm

Kod gavrana nije next year is our year, nego next week is our week

svake sedmice neke lubenice a nikad nista :D

Amidza
Kontakt:

ned avg 06, 2017 3:02 pm

Naravno da je uprava kriva.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

cikazubo
Kontakt:

ned avg 06, 2017 3:03 pm

Dr. Kostic je napisao/la:
Odatle te gluposti da nemamo para. Koliko smo zaradili prošle sezone od sponzora do prodaje karata pa sad od uefe pa do prodaje Baje. Placeni porezi i sve plate odblokirani racuni itd. Para ima samo treba pameti
I dalje otplaćujemo istok, imaš milionski dug koji se redovno čisti, nismo zadovoljili apetite najboljeg igrača koji je završio u drugoj švicarskoj, pare od uefe i Baje neće tako brzo leći, nismo doveli niti jedno zvčno ime iz ove lige, za Vukotića nudili 30.000KM, planira se dalja gradnja stadiona itd itd.. Imamo li viška para za kapitalce ?

staaarinavijac
Kontakt:

ned avg 06, 2017 3:05 pm

Ne vidim ZAŠTO bi bio problem da se grupa dobronamjernih navijača, a pri tome onih koji se donekle razumiju u FUDBAL , sastane sa upravom i u jednom opuštenom sastanku dobije informacije o tome šta uprava zaista namjerava sa sportskim segmentom u slijedećih nekoliko mjeseci , da ne kažem godinu ...dakle , ne mora uprava podnositi nikakve finansijske izvještaje ni finansijske "izgovore " , ali da pojasni šta i kako dalje ... takođe ovi navijači bi mogli dati nekoliko sugestija ili prijedloga upravi u smislu poboljšanja rezultata na sportskom planu pa makar nek uprava samo razmisli o tim prijedlozima ... i to sve u jednoj opuštenoj i konstruktivnoj atmosferi ... nema se šta izgubiti ...

ChWilla
Kontakt:

ned avg 06, 2017 3:12 pm

a možda na kraju ispadne i da je slavko iz ove bande izvlačio maksimum. hajd' ga znaj.
gradi željo boli te *****

LAPAZ
Kontakt:

ned avg 06, 2017 3:12 pm

Uprava je prije vise od godinu dana stavila Cenana za skauta i naglasili su da ce Cenan raditi posao sta klub bude ond njega trazio ili ga nece raditi...Kasnije je imenovan za SD-a , to znaci da je prema njihovom dobro obavljao posao...Ako me pamcenje dobro sluzi Cenan je bio najzasluzniji za dolazak S. Petrovica , koji je ugasio pozar i spasio u neku ruku guzice i Cenanu i Upravi....Jedan forumas je napisao da je svojim usima cuo kako Haris Alihodzic prica da ce slavko dobiti otkaz veoma brzo, znaci znalo se da ce dobiti otkaz ali opet nisu imalu mu.da da mu ga uruce jer im je bilo klimavo i prvo pretkolo da prodju i kao dobio podrsku vecine.....

Leon_Professional
Kontakt:

ned avg 06, 2017 3:19 pm

Da igras napadacki moras imat takvu ekipu. Ne mos sa svacim napast.
E to moras znat, a Slavko je izgleda sasvim dobro znao sta ima i maksimum izvlacio.
Da ne bi sabotaze i titula bi dosla.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.

Prijava