Ja mislim da je vise nego ocito da Adzem pokusava da nadje sto je vise moguce alternativnih pozicija za igrace koje imamo da vidi sta moze sta ne moze. Za to sluze pripreme, on ih nije imao pa mora ovako. Vidi se na njemu da je ljut, ne ide onako kako je zamislio, utakmica je bila ocajna. Medjutim, ubacio je Zerica i Kemu, svi smo to trazili, sinoc poslije 15 minuta Zeric grijesi sa istoka se cuje **** te on vadi ga napolje. Znaci, ponovo dolazimo do zakljucka vecina nasih navijaca hoce da vidi djecu u timu samo dok oni igraju ko Ronaldo i dok pobjedjujemo.
Moje neko vidjenje utakmice
Kjosevski - Odlicno brani udarce, prelos je na izlascima sa linije, sinoc je dva puta izasao oba puta mu je lopta ispala. Lose ispucava, mora da poradi na tome.
Projic - OK odigrao, njegov centarsut kod gola, ispao jednom kriminalno ali u globalu nije los bek, definitivno pojacanje u odnosu na proslu sezonu
Stevanovic - Mislim da je vrijeme da se se rastanemo na zimu. Nikakve koristi od njega u napadu, nazad ispada, milion pogresnih pasova, jedina mu je prednost sto se ne krije medjutim, vrlo je limitiran igrac koji je uz to stranac i ne vidim svrhu da ga drzimo dalje u ekipi. Na zimu nam treba dobar desni bek.
Zeric - Nek igra decko, treba da se naviknemo da ce jednu utakmicu odigrati fenomenalno a drugu da nece znati gdje se nalazi. Desava se, ali tako se postaje igrac.
Kemo - Za moj ukus prespor za veznog ali ima dobar pas i dobar je u skoku. Razumijem Adzema sta je htio da uradi ali mi i onako imamo sporu vezu jos kad Kemo igra, desi se ono sto se sinoc desilo. Totalno bezidejno. Mada, treba pokusavati ove varijante na treninzima i nekim slabijim utakmicama, mozda se i uigraju.
Zeba - Pricajte vi sta hocete, on uzme loptu i predribla trojicu frajer mu jase na ledjima ne moze mu nista. Zeba je jedan od nasih najboljih igraca.
Zakaric - Vratio se, definitivno. Jedini je sinoc probijao, vidi se sad da ima i snage, nadam se da se nije povrijedio pred kraj.
Ramovic - Momak za 10, ali je puno korisniji na veznom nego na krilu. Nadam se protiv Borca da ce ga vratiti, mada on moze igrati i nekog polu spica isto, u toj varijanti mozda Zebu na krilo a Zeca u napad da pokusamo sa nekim brzim loptama.
Nikolic - Jedina razlika izmedju Lendrica je ta sto ne zabija otpadke. Lendric bi sinoc zabio gol i mi bi dobili 2:0. Nas problem nije napadac nego cinjenica da mi ne napadamo kao kolektiv vec dvije godine i navikli smo da rjesavamo utakmice zahvaljujuci individualnim potezima prije svega Lendrica.
Izmjene nista posebno, Blagojevic me posebno iznervirao, konstantno se krije kad je lopta kod stopera i to se odlicno vidi sa istoka i sinoc su mu dobacivali iz publike da se pokrene, nije doprlo do njega