Grbavica je napisao/la:opet kvarnjak postavio ono stenjanje yebo ga onaj ko mu uvede internetal od prošli put kad otvaram larsonove linkove prvo smanjim ton pa onda otvorim
dobro je dok nije ovo.
Gdje ces mi na tetku

Grbavica je napisao/la:opet kvarnjak postavio ono stenjanje yebo ga onaj ko mu uvede internetal od prošli put kad otvaram larsonove linkove prvo smanjim ton pa onda otvorim
Ma prvi put si bio stavio pravi link, pa si editovao a nisam ulazio poslije. Koji si ti kvarnjakLARS1921 je napisao/la:
brate otvori link i vidjet ces zasto momka spominjem
Prošli put, djeca, naže , svi mi uputise značajan pogledLARS1921 je napisao/la:Grbavica je napisao/la:opet kvarnjak postavio ono stenjanje yebo ga onaj ko mu uvede internetal od prošli put kad otvaram larsonove linkove prvo smanjim ton pa onda otvorim
dobro je dok nije ovo.
Gdje ces mi na tetku
Amin!storm_raider je napisao/la:Subic...
?storm_raider je napisao/la:Subic...
Mislim da je ovo nidje veze..imajte malo obziraGrbavica je napisao/la:opet kvarnjak postavio ono stenjanje yebo ga onaj ko mu uvede internetal od prošli put kad otvaram larsonove linkove prvo smanjim ton pa onda otvorim
Moze i naprijed... Kao i Husic.1921.ba je napisao/la:Subić je lijevi bek, a mi tu već imamo Mirka i Husića, mislim da je nepotreban
Nekom otkaz.Plava Porodica je napisao/la:41.gost...hmm šta li se to sprema?!
Hmm..Dolina je napisao/la:Nekom otkaz.Plava Porodica je napisao/la:41.gost...hmm šta li se to sprema?!