Kemo i onakav je bolji od Ugljese. Ja sam zelio da vidim Kemu na zadnjem veznom jer mi je nekako ostala u sjecanju utakmica protiv Salzburga gdje je on jedini licio na igraca a odigrao je na toj poziciji. Neko ga vec uporedi sa Zolom a i ja sam misljenja da bi mogli sa Kemom dobiti igraca poput Zole ako ga budemo mogli istrpiti.ChWilla je napisao/la:ne kritikuje niko kemu kao kemu. momak je stoper i nije kritika reći da nije zadnji vezni, nego činjenica. jedino pametno što mi (hipotetički) pada na pamet jeste da je možda htio da se oslobodi straha od lopte koji je pokazao u kaknju...
gošk je otprilike taj nivo, od njih je sada lošiji samo čelik (s tim da u nastavku možda i neće biti), a protiv njih smo tačno spram ovoga izgledali kao barselona.
ko god dođe ogadimo mu fudbal
Upravo tako @HadzijaHadzijalagic je napisao/la: ↑ned avg 06, 2017 10:02 amKemo i onakav je bolji od Ugljese. Ja sam zelio da vidim Kemu na zadnjem veznom jer mi je nekako ostala u sjecanju utakmica protiv Salzburga gdje je on jedini licio na igraca a odigrao je na toj poziciji. Neko ga vec uporedi sa Zolom a i ja sam misljenja da bi mogli sa Kemom dobiti igraca poput Zole ako ga budemo mogli istrpiti.ChWilla je napisao/la:ne kritikuje niko kemu kao kemu. momak je stoper i nije kritika reći da nije zadnji vezni, nego činjenica. jedino pametno što mi (hipotetički) pada na pamet jeste da je možda htio da se oslobodi straha od lopte koji je pokazao u kaknju...
gošk je otprilike taj nivo, od njih je sada lošiji samo čelik (s tim da u nastavku možda i neće biti), a protiv njih smo tačno spram ovoga izgledali kao barselona.
Inace bih banom kaznjavao one koji kritikuju "djecu" a do juce su govorili kako ih moramo forsirati i istrpiti. Zera i Kemo nisu sinoc bili nista gori od ostalih. Ado treba prestati zavaljivati igrace na neprirodnim pozicijama samo da bi neke vedete imale mjesto u prvih 11. Sinoc je Ado postavio igru i sastav isto kao da zeli sam sebe otjerati.
Ako su oni spali na to da citaju forum onda nemamo mi sta traziti
Nije problem što čitaju, nego što ga slušaju. Većina fejsbukovaca, forumaša...su bili za smjenu Slavka Petrovića, a on je po meni najbolji trener nakon Amara u poslijeratnom periodu. Istina sa Odom smo igrali najljepši fudbal.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned avg 06, 2017 10:38 amAko su oni spali na to da citaju forum onda nemamo mi sta traziti