igla je napisao/la:1. Adžem i postavka večeras = debela crnačka
2. Kemo je štoper, pogriješio je i Bogi i Graovac, svi će, pa ostadoše štoperi.
3. Kakav god da je, Blagojević mora igrati.
4. Sinan nije krilo, odličan je na polušpicu.
5. Treba nam napadač.
6. Žera se neće od lopte hljeba najesti ako nastavi ovim tempom.
7. Zeba je za zadnjih 20 minuta.
8. I Vitezu je bilo vruće.
9. Otišao Slavko, i dalje 1-0.
ChWilla je napisao/la: ↑ned avg 06, 2017 9:29 amne kritikuje niko kemu kao kemu. momak je stoper i nije kritika reći da nije zadnji vezni, nego činjenica. jedino pametno što mi (hipotetički) pada na pamet jeste da je možda htio da se oslobodi straha od lopte koji je pokazao u kaknju...
gošk je otprilike taj nivo, od njih je sada lošiji samo čelik (s tim da u nastavku možda i neće biti), a protiv njih smo tačno spram ovoga izgledali kao barselona.
A bolje da expresno 2-3 igraca dovedu...a pojedine odvedu...boju dao si nebu... je napisao/la: ↑ned avg 06, 2017 9:38 amSamo da pohvalim upravu...expresno postavise kante za smece na istoku.
![]()
![]()
Sreca pa se forum ne prati.![]()
chile je napisao/la: ↑ned avg 06, 2017 2:53 amNe mozes tako gledati eto prvi se kunes u Osima a i sa njim je bio eksperiment. On nam uvede yebenu 4-5-1 formaciju ( kasnije svi zadrzali a niko nije znao izaci na kraj s njom) raja se za glavu fatala... izmisljao ali kasnije se klela u njega. Ocigledno je da se iAdzem trazi te pokusava unijeti neku svjezinu i novinu u ekipu da hoce da je prodrma. Valjda upali nesto i proigramo mada s ovim lihomudanima tesko.Plavi orkestar je napisao/la:Ovo sa Adzemom je experiment a Zeljo nije poligon za experimente.Uprava bi mogla malo razmisliti dokle je stigao kredit kojeg imaju.
Ako nemas napadaca onda ga moras izmisliti, cesto i stoper igra napadaca u ligama petice...ocigledno je da Adzem nesto pokusava jer je ekipa inpotentnija od dede sa 90 kuka. Mora nesto a nece se medijima pravdati.
U ekipi 3 igraca max znaju primiti loptu, upitno da li ih usto toliko zna aut izvesti a o ubacaju sanjaju i raja hoce igru e nece da moze...
Ljudi iz kluba trebaju izaci sa stavom da se raja smiri...izgubice raju s tribina.
Kakav zaostatak, oni trebaju igrati za Vitezom i Gabelom a mi sa Sarajevom i Radnikom...vobznaazna je napisao/la: ↑ned avg 06, 2017 1:59 amBitno je da se stigao zaostatka za Zrinjskim i to vrlo lako i neocekivano sad ici tekmu po tekmu bit Ce to bolje od igre pa na dalje od Ade i njegove igre tek za par kola ocekujem da dodje imalo do izražaja ovo je sve slavkin recept...
Vracanje dugova je razlog.Plavi orkestar je napisao/la: ↑ned avg 06, 2017 3:26 amNije valjda da je voda i Istok uzrok loše igre.
Vjerujem da je tako ali opet mislim da nije ni bio toliko los, koliko se valjda ocekivalo od njega samo zato sto smo gledali npr. Blagojevica na njegovoj poziciji. Hocu reci da je vjerovatno ispunio zadatak koji je dobio jer nije ni Adzem toliko lud da misli da Kemo sam moze organizovati napade. Problem je sto vecina pojedinaca nisu ispunili zadatke i zato je to i izgledalo onako lose...ChWilla je napisao/la:ne kritikuje niko kemu kao kemu. momak je stoper i nije kritika reći da nije zadnji vezni, nego činjenica. jedino pametno što mi (hipotetički) pada na pamet jeste da je možda htio da se oslobodi straha od lopte koji je pokazao u kaknju...
gošk je otprilike taj nivo, od njih je sada lošiji samo čelik (s tim da u nastavku možda i neće biti), a protiv njih smo tačno spram ovoga izgledali kao barselona.
ne volim kad se neko pravi glupPlavi orkestar je napisao/la: ↑ned avg 06, 2017 3:26 amNije valjda da je voda i Istok uzrok loše igre.storm_raider je napisao/la: ↑ned avg 06, 2017 3:14 amKo je rekao da oni nisu postojali?Plavi orkestar je napisao/la: ↑ned avg 06, 2017 3:02 am
Ja eto Ivica Osim,Josip Katalinski,Josip Bukal,Edhem Sirco,Mišo Smajlovic,Velija Becirspahic,Boško Jankovic,Slobodan Kojevic,Boris Braculj,Dzemal Serbo,Ciko Radovic,Ivan Ribar,Milomir Odovic,Neno Starovlah,Bane Berjan,Josip Cilic,Tašo Komšic,Rutko Saracevic,Meša Bazdarevic,Refik Sabanadzovic,Ante Grabo,Rade Paprica,Radmilo Mihajlovic,Haris Skoro,Nikola Nikic,Edin Bahtic,Vlado Capljic,Zoran Samardzija,Siniša Aškraba,Mirsad Baljic,Slobodan Janjuš,Rdin Curic i mnogi drugi nisu postojali dok ovi tu vodu ne regulisaše.
I ko je od njih u ovoj nakaradnoj zemlji nakon rata bio u klubu aktivno? To su ljudi iz nekog drugog sistema i neko drugog vremena.
Zamisli, regulisase i Istok. I to protivno volji vladajuceg covjeka u Opstini.