Graovac kako utakmice idu sve gori i gori, pretrčavaju ga ljudi ko da je rekreativac, Siniši valjda ono blanširanje uništilo ono malo mozga, pa ne može da naredi tijelu da izvede neku osnovnu funkciju kao što je primanje lopte.
Kemo na zadnjem veznom, hmm, na početku zanimljivo izgledalo prvih pet-šest minuta, nakon toga veoma loše. Što se tiče snage i startova fino, ali što se tiče protoka lopte, okretan ko doner. Dok se okrene uvijek mu neko na leđima.
Bogi standardno nit smrdi nit' miriše, negdje fin, pa onda zagrdi i tako. Nakon što Graovca prođe čovjek ko da i ne postoji, izbi onu loptu u naših šesnaest metara, presjeklo me, mislio sam penal.
Projić se nikako nije mogo uklopiti sa Sinanom, vidi se na mu ta pozicija nije prirodna. Kasko je Sinan pa dođu u situaciju da se zalijepe jedan za drugog.
Kad sam kod Sinana, ja iskreno ne znam čime ste vi zadovoljni, ok par bljeskova bude, dobar start ima, dug korak, zna okrenuti igrača, ali trapav nekakav brate dragi. Odbija se lopta od njega, dok je vodi jedva je iskontroliše, nadam se da je do treme i kad se maksimalno spremi i opusti psihički, da će biti bolji.
Zec nema tih problema, njega lopta "sluša", provuče je onom ispred zapada kroz noge, majstorski, ali pretjeruje. Sebičan, ne zna izabrati vrijeme kad je dosta driblanja i proslijediti dalje loptu, nego spusti glavu dole i gura naprijed dok je ne izgubi.
Stevo je iskreno odigro svoje što se tiče fudbala jer je ovo žalosno iskreno. Čovjek nit' može potrčati, niti više ima kuveta da reaguje i kad ima loptu.
Žera mali takođe, nekad tako zakomplikuje sam sebi, kao u onoj prilici kad je bio pred golom, umjesto šuta ili oštre lopte u sredinu, on radi lažnjake, čeka da se svi postave i onda ništa. To pripisujem neiskustvu, ali imao je i bljeskova gdje se vidi da koristi mozak, fina rješenja je našao u nekim situacijama, ne libi se i driblati, samo rad i biće nešto od njega.
Jedino Zakariću može čovjek reći ok momak nisi bio nimalo loš, borio si se, trudio si se, pokušavao si, probijao. Podigo je formu guzonja

Nama je pod hitno potreban desni bek jer je Stanić neinteligentan, dok je ovaj mali sijedi nesposoban za prijem lopte i centaršut, a kamoli nešto drugo. I naravno napadač jer je Stevo prno u šišu. A šta je to bilo prilikom Stevinog izlaska iz igre?
Što se tiče taktike, otprilike mi je sve jasno šta se pokušalo osim linija kretanja naših ofanzivnih veznjaka (Zebe i Žerića). Cijelo poluvrijeme su obojica ostavljali puno prostora Kemi prilikom organizacije napada, zabijali se u krilo njihovoj odbrani tik iza Steve, povremeno mijenjali strane i vrlo rijetko pomagali Osmankoviću da iznese loptu. Razumio bih da je Blagojević igrao na toj poziciji, pa da mu se ostavlja prostor i da se očekuje da povuče loptu i napravi višak pa da bukvalno napadaš sa 4 igrača + 2 sa krila. Ali ovako je Kemo bio osuđen na dodavanje sa Nobelovcem i Graovcem, u ponekim slučajevima i sa bekovima. Kad na to dodamo da su nam igrači okretni ko doneri i da bez lopte ne znaju da se pomaknu, dobijemo to što dobijemo. Protivnik se zgusne u sredini, duplira se naše krilo kad se prebaci lopta tamo (a hvala Bogu lopta ide tako brzo prilikom kreiranja akcije) i imamo to što imamo. Mrljanje i dodavanje stopera. Puno posla je pred Adžemom, a Boga mi i pred sportskim direktorom koji bi moro iskopati nekog špica, jer ovo je tankosava. Hvala Bogu pa su tri bobe tu, ostalo će se preživjeti.
yebote jesmo li ono od lapsus benda počeli pjesme pjevati?