Bravo Ivane

hvala bruda mojOkolele je napisao/la:Brz oporavak @delinjo
Subota, 14:30.Plava Porodica je napisao/la:Zna li se zvanični termin u Zvorniku? kada i u koliko?
Subota, pola 3..Plava Porodica je napisao/la:Zna li se zvanični termin u Zvorniku? kada i u koliko?
Minjore je napisao/la:Subota, pola 3..Plava Porodica je napisao/la:Zna li se zvanični termin u Zvorniku? kada i u koliko?
Hvalafcz je napisao/la:Subota, 14:30.Plava Porodica je napisao/la:Zna li se zvanični termin u Zvorniku? kada i u koliko?
hvala brat mojž'21 je napisao/la:I od mene brz oporavak @delinjo
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Nije Enis puno bolji nego prije, samo sada ima kvalitetnije saigrače i igra na svojoj poziciji. Prije je uglavnom krpio neke druge pozicije, te u vezi igrao sa dosta lošijim igračima.GoodisonPark je napisao/la: FKŽ1921 odlično primjetio napredak Enisa, momak je napredovao bar za 50% u odnosu na prije 3-4mjeseca, momak mnogo smirenije i pametnije igra, kao da se tek sada opustio na terenu, volio bih više minuta za njega![]()
Pile također sjećam se kada je često spominjao Mirka, i momak je baš jedan od najškolovanijih igrača u timu, par teških lopti koje je uštopao, perverzija![]()
On je krpio svašta nešta...Isto da staviš Zolotića na lijevog beka...Ne ide nikako...ublehas je napisao/la:Nije Enis puno bolji nego prije, samo sada ima kvalitetnije saigrače i igra na svojoj poziciji. Prije je uglavnom krpio neke druge pozicije, te u vezi igrao sa dosta lošijim igračima.GoodisonPark je napisao/la: FKŽ1921 odlično primjetio napredak Enisa, momak je napredovao bar za 50% u odnosu na prije 3-4mjeseca, momak mnogo smirenije i pametnije igra, kao da se tek sada opustio na terenu, volio bih više minuta za njega![]()
Pile također sjećam se kada je često spominjao Mirka, i momak je baš jedan od najškolovanijih igrača u timu, par teških lopti koje je uštopao, perverzija![]()
Nadam se da će naši "stručnjeci" vidjeti da momak nije u Želji sam onako.
Najbitnije je zdravlje, ne zamaraj se nicim drugim. Brz oporavak!delinjo je napisao/la:hvala brudaaa...koliko sam unistio temu sto sam rekao da sam u bolnici...Storm mi sada jebe od do ja mislim heheBHDragons je napisao/la:Brz oporavak Delinjo i od mene
Danas u 16 završni ispit.irfo je napisao/la:Jel polozio edis za profi licencu?