Ja ne bih ni Pozdera ni Ahmetovića najiskrenije. Daj Boze da me ovaj prvi demantuje jer je u nasem dresu.exbabilon je napisao/la:Eh, koliko je dobro sklapati ekipu 2 mjeseca prije prelaznog roka, toliko se sad pokazuje da mozda i nismo trebali zuriti s nekim igracima. Danas neko rece vise bi volio Ahmetovica nego Pozdera, garantujem da bi na nevidjeno vecina izabrala i Subica ispred Husica, itd. Sada kad je izbor igraca puno veci, mi smo vec potpisali neke igrace na 2 godine i nema tu puno prostora za manevar, niko nece dzaba igrati.
Zato im i yebem majku svima i prizavam svaku utakmicu da nogu slomi.Plava Porodica je napisao/la:Ma joj svi smo mi neke patriote,a takav jedan nam predstavlja A selekciju.
Nikad se mi bezpotrebne priče okanit nećemo.Ja prije svega gledam kvalitet kojim može doprinijeti mojoj svetinji.A to da li je srbin,hrvat ili naš me posebno i ne interesuje.
Samire brate zasto?! Pusti nek te srce vodiLARS1921 je napisao/la:
kod nas ljudi nikako da shvate da se fudbal igra z apare i da nam trebaju samo ljudi koji ce igrati za sta su placeni...kod nas se milion nekih bespotrebnih rasprava vodi od toga da li voli klub pa ovih tetovaza,gluposti raznoraznih ....mi da smo normalni samo bi trebali dijeliti igrace na dobre i lose....sve ostalo je smijesno...Plava Porodica je napisao/la:Ma joj svi smo mi neke patriote,a takav jedan nam predstavlja A selekciju.
Nikad se mi bezpotrebne priče okanit nećemo.Ja prije svega gledam kvalitet kojim može doprinijeti mojoj svetinji.A to da li je srbin,hrvat ili naš me posebno i ne interesuje.
Ma takvo ti je pola reprezentacije,samo se kriju ko miševi po rupama.Slabo ko srcem igra,svima reprezentacija dođe kao uzlazna putanja u karijeri,skauti više prate etc.Ajzea je napisao/la:Zato im i yebem majku svima i prizavam svaku utakmicu da nogu slomi.Plava Porodica je napisao/la:Ma joj svi smo mi neke patriote,a takav jedan nam predstavlja A selekciju.
Decko uletio umjesto Andrije iz PArtizanove filijale i razbio polusezonu. MAli je zvijer i na FM16Leon_Professional je napisao/la:tm8782 je napisao/la:Nije on, kakav on. Ni do koljena...Jaozinho22 je napisao/la: Elvir Maloku
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk![]()
![]()
Jedino bolji bi bio Neca Mihajlovic
Salim se, nemam pojma
Leon_Professional je napisao/la:Lars, pricali smo o njemu.
I milja maraka na Pašinom brdu.Hurmasica je napisao/la:Nakon onog prodora Subića na Grbavici u jednom trenutku mi se ukazao neki tunel, bijela svjetlost i pradedo. Vile su nas tad pronosale...
Haj dobroLARS1921 je napisao/la:Leon_Professional je napisao/la:Lars, pricali smo o njemu.
ne kontas ti sta hocu reci..![]()
brate otvori link i vidjet ces zasto momka spominjemLeon_Professional je napisao/la:Haj dobroLARS1921 je napisao/la:Leon_Professional je napisao/la:Lars, pricali smo o njemu.
ne kontas ti sta hocu reci..![]()