sub avg 05, 2017 10:40 pm
Nista neocekivano.
Rezovi se moraju napraviti, ali za to nemas dovoljno sirok igracki kadar zbog nedorecenog i nezavrsenog prelaznog roka i onda jos rezove pravis na pogresnim igracima. Zeba i dalje igra, vracas Bogicevica u zivot, Blagojevica klupiras nakon sto si se rijesio prije toga jos dva vezna slicnog tipa. Malog Zeru vadis iz igre, koji jeste bio los, ali se pogubio u formaciji gdje je i on zavaljen, ali i Ramovic. Zebe ima svugdje osim tamo gdje treba biti. Seta se, protrcava Ramovic, treba mu pomoc, on stoji. Nevjerovatno mi je mrzak tip. Istraumiranog Kemu stavljas na zadnjeg veznog, bude pokriven, stoperi su mu blizu, a iza mu nema ko pomoci.
Samo da ne bude za par kola Adzem out, pa daj Odovica da spasava situaciju. Zerica i Kemu uopste ne treba negativno komentarisati, sta vise, u prvom poluvremenu jedino sto smo i vidjeli od nasih jeste majstorsko proigravanje Zerica od strane Osmankovica, fantasticna lopta. Steta sto Zeric nije uspio pospremiti loptu u gol. Tim mladjim igracima, za napredak, trebaju normalni saigraci, a ne oni koji su prezasiceni, ufurani i koji ne znaju centrirati loptu.
Adzem se pogubio, ali uopste nije ni cudno, s obzirom kakva je situacija i kako je dosao na klupu Zelje. Ne mozes maknuti trenera dan pred prvenstvo i dati onda Adzemu ekipu, koji silno voli klub i zeli da se dokaze, ali realno nema uopste ekipe. Samo nek ne pravi i on rezove na pogresnom mjestu. Izgleda treba Zebu i Bekrica postavit za trenere kako je krenulo. Ne mogu da vjerujem kako su mi postali mrski igraci, kako je moguce da neko za par mjeseci se posere na sve sto je uradio prije za Zelju.
Govorio sam i poslije GOSK-a, postoje evidentni problemi koji se trebaju rijesiti da bi se onako moglo igrati kao u onoj utakmici.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!
Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk
Praise the sun \[T]/
What can change the nature of a man?