Opet si potpuno u pravu. Ja sam licno i prije nego sto je sezona pocela pisao, sta je cilj Zelje za ovu sezonu, jer je lako reci "Titula, Zeljo uvjek ide na titulu" a nemas igraca za to. Zato je bolje spustiti ocekivanja, i reci Evropa sto je realnije, a i za to cemo se morati dobro potruditi. To sto Zeljo ima najvise navijaca u BiH je druga stvar.Brkoo je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 5:49 pmTad si u ligi igrao sa Dinamom, Hajdukom, Partizanom, Zvezdom itd a sad igras sa Sarajevom, Zrinjskim, Sirokim, Vitezom, Goskom itd, razlika u svemu ko nebo i zemlja, tako da je to poredjenje nepotrebno. Crnjacenje nije kad se napise da nam trebaju minimalno 4 pojacanja, ako zelimo neki trofej, da se katastrofalno odradio transfer rok, da smo vec do danasnjeg dana trebali imati haman pa kompletan igracki kadar pa da smireno cekas 1-2 kapitalca, koji i ako ne dodju opet da imas dobru ekipu koja moze da se bori za trofeje, ali jok to je za neke crnjacenje..
Ma to se sve odavno zna, cim smo presli na ovaj forum napisao sam da je nemoguce da @aldin, ima hiljadu nickova, poslije svakog bana vrati se za sat-dva i nastavi da pise gluposti protiv Zelje.. Nemoj se zamarati anamo onim forumom, uzivaj na ovom, najvecem otvorenom forumu Zeljovaca..osnovac je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 5:38 pmStrasno je sta oni tamo placenici pisu protiv ovog foruma.
Tacno se slazem sa Modelom kada je napisao da je moderacija uzela par nickova i pise u njihovo ime. Recimo forumas @lisander, koji tamo "PISE", je clan ovog foruma (javice se on kasnije ovdje) i slucajno je tamo vidio da neko pise pod njegovim nickom i to zamislite kakve bljuvotine se pisu protiv ovog foruma. Sve to radi tamo mala banda hape hapica sa onog anamo portala.
Na tom tamo forumu ne mogu pisati prijatelji Zelje, a sto se tice tog imena kojeg su oni izmislili "lobotomija" za ovaj forum, moze se prirediti bas na njima. Oni su lobotomizirani, jer nakon svega i nastaviti pisati samo znaci da si autothona bosanska ovca
Ti hadzija se sjecas i fudbala u Kraljevini SHS, pa bi bilo lijepo da napises neki osvrt. Hvala!gavran je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 5:35 pmu ovome je problem.bez ljutnje ali mladji dio navijaca(vecina) ocekuje samo pobjede a poslije poraza bi mijenjali sve.ChWilla je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 5:09 pmi vi stariji ipak trebate priznati da je željo iz sredine te lige bio evropski relevantan tim. da je iz sredine te lige igrao polufinale kupa uefa, kao i npr. radnički iz niša. što će reći da je po jedinom pravilnom i objektivnom mjerilu (drugi u isto vrijeme) - fudbal ipak bio mnogo bolji, iako se najveći broj godina nismo borili za titule.
ja se sjecam kad se slavio i bod protiv radnickog iz kragujevca ili trepce.
a porediti ovaj sad fudbal i onaj predratni je kao porediti zivot radnika u BiH i SFRJ
crnjačenje je kad na objavu o novom softveru za juniore se piše "koji će nam kuurac to, daj igrače, daj titulu".Brkoo je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 5:49 pmTad si u ligi igrao sa Dinamom, Hajdukom, Partizanom, Zvezdom itd a sad igras sa Sarajevom, Zrinjskim, Sirokim, Vitezom, Goskom itd, razlika u svemu ko nebo i zemlja, tako da je to poredjenje nepotrebno. Crnjacenje nije kad se napise da nam trebaju minimalno 4 pojacanja, ako zelimo neki trofej, da se katastrofalno odradio transfer rok, da smo vec do danasnjeg dana trebali imati haman pa kompletan igracki kadar pa da smireno cekas 1-2 kapitalca, koji i ako ne dodju opet da imas dobru ekipu koja moze da se bori za trofeje, ali jok to je za neke crnjacenje..
Ma te komentare po fb-u ne uzimam za relevantne, uopste me ne doticu nesto, puno laznih profila i glupih likova poput onog elvisa zeljovca kojem nista ne odgovara, hilme, koji broji krvna zrnca, i koliko Bosnjaka imamo u ekipi i jos mnogo drugih koji pojma nemaju a nesto kao pametuju. Vec sam napisao za taj softver da je to odlicna stvar, ako sam dobro razumio od pionira do seniora pratis razvoj igraca, kako reaguje na odredjene vjezbe, testove izdrzljivosti, treninge, kakva mu je fizicka sprema itd. Nije to toliko zvucna stvar ali ce nam donijeti mnogo toga dobrog u buducnosti..salle86 je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 6:13 pmcrnjačenje je kad na objavu o novom softveru za juniore se piše "koji će nam kuurac to, daj igrače, daj titulu".Brkoo je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 5:49 pmTad si u ligi igrao sa Dinamom, Hajdukom, Partizanom, Zvezdom itd a sad igras sa Sarajevom, Zrinjskim, Sirokim, Vitezom, Goskom itd, razlika u svemu ko nebo i zemlja, tako da je to poredjenje nepotrebno. Crnjacenje nije kad se napise da nam trebaju minimalno 4 pojacanja, ako zelimo neki trofej, da se katastrofalno odradio transfer rok, da smo vec do danasnjeg dana trebali imati haman pa kompletan igracki kadar pa da smireno cekas 1-2 kapitalca, koji i ako ne dodju opet da imas dobru ekipu koja moze da se bori za trofeje, ali jok to je za neke crnjacenje..
OK, treba i ovo prvo ali nikako nije uslov jedno ili drugo pa da se prvo omalovažava...i ne to "prvo" već svako, uvijek je nebitno i minorno a nije tako, dosta dobrih stvari se radi, dosta se "cigli stavlja u zid zvani normalan europski klub"
Kad se samo sjetim barkhobestorm_raider je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 6:10 pmTi hadzija se sjecas i fudbala u Kraljevini SHS, pa bi bilo lijepo da napises neki osvrt. Hvala!gavran je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 5:35 pmu ovome je problem.bez ljutnje ali mladji dio navijaca(vecina) ocekuje samo pobjede a poslije poraza bi mijenjali sve.ChWilla je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 5:09 pmi vi stariji ipak trebate priznati da je željo iz sredine te lige bio evropski relevantan tim. da je iz sredine te lige igrao polufinale kupa uefa, kao i npr. radnički iz niša. što će reći da je po jedinom pravilnom i objektivnom mjerilu (drugi u isto vrijeme) - fudbal ipak bio mnogo bolji, iako se najveći broj godina nismo borili za titule.
ja se sjecam kad se slavio i bod protiv radnickog iz kragujevca ili trepce.
a porediti ovaj sad fudbal i onaj predratni je kao porediti zivot radnika u BiH i SFRJ![]()
Ta ti znas, jesam rekao da ce Radnik dobit.Plava Porodica je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 7:02 pmE što me ova situacija iz Bijeljine podsjeća na predzadnje kolo..
Yebeš njih.
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!