Nemoj samo tih propalih talenata, sto su se zeznuli i otisli za parama , umjesto da su karijeru u zelji izgradili , takve ne podnosimKeepTheBlueFlag je napisao/la:Armin Cerimagic hm..
Plava Porodica je napisao/la:C sektor
daleko im kucairfo je napisao/la:Nemoj samo tih propalih talenata, sto su se zeznuli i otisli za parama , umjesto da su karijeru u zelji izgradili , takve ne podnosimKeepTheBlueFlag je napisao/la:Armin Cerimagic hm..
Bogi brat ga zabio a oni imali nekoliko sto posto sansiPlava Porodica je napisao/la:A šta nam je čovjek nasred Grbavice radio kad smo ga zabili u 85-oj nekako.
Upravo reaguj
Nesto ga ni ja ne bi volio vidjeti na Grbavici,al ako ga nasi dovedu imat ce moju podrsku !1 Volio bi Subica vidjeti,samo ne znam hoce li mu neki halaliti sto je bio kapiten rs-a !! Meni ne smeta,to je ionako politika sve !!delinjo je napisao/la:daleko im kucairfo je napisao/la:Nemoj samo tih propalih talenata, sto su se zeznuli i otisli za parama , umjesto da su karijeru u zelji izgradili , takve ne podnosimKeepTheBlueFlag je napisao/la:Armin Cerimagic hm..
Ili je bio Bogdanovicž'21 je napisao/la:Bogi brat ga zabio a oni imali nekoliko sto posto sansiPlava Porodica je napisao/la:A šta nam je čovjek nasred Grbavice radio kad smo ga zabili u 85-oj nekako.
Upravo reaguj
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Pa Bogi je Bogdanovic haha nije tad bilo BogicevicaLARS1921 je napisao/la:Ili je bio Bogdanovicž'21 je napisao/la:Bogi brat ga zabio a oni imali nekoliko sto posto sansiPlava Porodica je napisao/la:
A šta nam je čovjek nasred Grbavice radio kad smo ga zabili u 85-oj nekako.
Upravo reaguj
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Nek samo neki sat preko tetovaze napravi i eto ga.Jaozinho22 je napisao/la:Plava Porodica je napisao/la:C sektor![]()
Ssd će priča o Subi i njegovoj tetovazi a frajer u prvoj utakmici prošle godine dijete napravio našoj desnoj strani...
Pa jesmo li uprava ili nismo?Ajzea je napisao/la:Mi u VIP lozi lezimo i zabole nas kurci sto vama noge otpadose.
ma Subic je stroj bracodiego1921 je napisao/la:Nesto ga ni ja ne bi volio vidjeti na Grbavici,al ako ga nasi dovedu imat ce moju podrsku !1 Volio bi Subica vidjeti,samo ne znam hoce li mu neki halaliti sto je bio kapiten rs-a !! Meni ne smeta,to je ionako politika sve !!delinjo je napisao/la:daleko im kucairfo je napisao/la: Nemoj samo tih propalih talenata, sto su se zeznuli i otisli za parama , umjesto da su karijeru u zelji izgradili , takve ne podnosim
Od tad je onaj lola poceo da trci ispod juga i sad svaku tekmi pretrci ko pola ekipe..Hurmasica je napisao/la:Nakon onog prodora Subića na Grbavici u jednom trenutku mi se ukazao neki tunel, bijela svjetlost i pradedo. Vile su nas tad pronosale...
On je izjavio da nema ni jednuChWilla je napisao/la:ako je tačno za tu tetovažu - nipošto. pisalo se o tome, ali ne znam da je iko definitivno rekao jeste ili nije. i koliko definitivno to uopšte može znati iko od nas
Izjavio je da nema nijednu tetovazu na tijelu,nek neko provjeri !ChWilla je napisao/la:ako je tačno za tu tetovažu - nipošto. pisalo se o tome, ali ne znam da je iko definitivno rekao jeste ili nije. i koliko definitivno to uopšte može znati iko od nas