Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Izlija
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 04, 2016 11:13 pm

Treba pričati, samo bi priča trebala da ide u pravcu kako probuditi osjećaj u nekome a ne zašto ga neko nema.
イビチャ・オシム

Ivicahuljev
Kontakt:

pon apr 04, 2016 11:14 pm

Plavi orkestar je napisao/la:
Ivicahuljev je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la: Ovo je Malme i ovaj mali moze biti samo Vacin.
Njegov mali :palacgore:
Hahaha znao sam.Ciji bi u Malmeu drugi mogao biti.
Ima I slika u krupnijem kadru kod njeg na fb

Model1964

pon apr 04, 2016 11:15 pm

Da je pameti ovaj račun bi morao biti otvoren sve do svečanog otvorenja nove Grbavice. Pa neka ko god i kad može uplati koju marku.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Izlija
Moderator
Kontakt:

pon apr 04, 2016 11:16 pm

Druže boccaccio, sretan ti rođendan. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
イビチャ・オシム

Plavi orkestar
Kontakt:

pon apr 04, 2016 11:17 pm

Ivicahuljev je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:
Ivicahuljev je napisao/la: Njegov mali :palacgore:
Hahaha znao sam.Ciji bi u Malmeu drugi mogao biti.
Ima I slika u krupnijem kadru kod njeg na fb
Deaktiviro sam fb i od tada se nisam ni cuo ni vidjeo sa Vacom.To nam je bila neka veza.Zadnji put smo nešto oko Macica kad nas pokrade...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon apr 04, 2016 11:21 pm

Da se prisjetimo i ranijih titula osvojenih na regularan nacin ;)
phpBB [video]

Ivicahuljev
Kontakt:

pon apr 04, 2016 11:22 pm

Izlija je napisao/la:Treba pričati, samo bi priča trebala da ide u pravcu kako probuditi osjećaj u nekome a ne zašto ga neko nema.
Ma treba na svaku stranicu zalijepit link sa zvanicne o baki Fati

Dolina
Kontakt:

pon apr 04, 2016 11:23 pm

Ivica Osim nije uplatio nijednu stolicu, šta ćemo sada?
20 stranica jedni te isti postovi, moja je firma je uplatila 30 stolica i to se nigdje neće objaviti jer je to bio uslov.
Hajmo malo o nećemu drugom tako vam Boga.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Tryg
Kontakt:

pon apr 04, 2016 11:23 pm

Ovaj Sicario je beton film.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Choks
Kontakt:

pon apr 04, 2016 11:27 pm

U ovoj pozitivi nije mi jasno opet neka prica ko' nije uplatio , a ko jeste . Ja sam evo iz Konjica i bilo je na zvanicnoj uplaceno je skoro milja maraka , skupljalo se u jednoj knjizari . Ali , znam isto dosta ljudi iz Konjica koji su uplatili dosta para ali nisu htjeli da se javno zna . Takodje ima dosta raje sto je po stolicu uplatila . Sve ovo pisem zbog toga jer ima vjerovatno dosta ljudi koji nisu htijeli da se javno pise da su ucestvovali . A malo upuceniji to znaju dobro . Naravno jeste reklama dobra kada neko poznat uplati i to se procuje . I dobro marketinski . Ali ima i koji se ne zele eksponirati . Iz Konjica smo skoro svi sto dolazimo na svaku domacu tekmu uzeli i clanske . Da se pofalimo malo :) . A nama je svaki dolazak samo na tekmu kombi 80 kermi , 8 ljudi po cenera . Bila liga ili kup , ne zalimo se skupimo se kako mozemo . Vazna je podrska Želji , ideal , ljubav i strast . Mi smo Željini Željo je naš !!
Zadnja izmjena: Choks, dana/u pon apr 04, 2016 11:30 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Brkoo
Kontakt:

pon apr 04, 2016 11:28 pm

Choks je napisao/la:U ovoj pozitivi nije mi jasno opet neka prica ko' nije uplatio , a ko jeste . Ja sam evo iz Konjica i bilo je na zvanicnoj uplaceno je skoro milja maraka , skupljalo se u jednoj knjizari . Ali , znam isto dosta ljudi iz Konjica koji su uplatili dosta para ali nisu htjeli da se javno zna . Takodje ima dosta raje sto je po stolicu upaltila . Sve ovo pisem zbog toga jer ima vjerovatno dosta ljudi koji nisu htijeli da se javno pise da su ucestvovali . A malo upuceniji to znaju dobro . Naravno jeste reklama dobra kada neko poznat uplati i to se procuje . I dobro marketinski . Ali ima i koji se ne zele eksponirati . Iz Konjica smo skoro svi sto dolazimo na svaku domacu tekmu uzeli i clanske . Da se pofalimo malo :) . A nama je svaki dolazak samo na tekmu kombi 80 kermi , 8 ljudi po cenera . Bila liga ili kup , ne zalimo se skupimo se kako mozemo . Vazna je podrska Želji , ideal , ljubav i strast . Mi smo Željini Željo je naš !!
:klanjase2: :klanjase2: :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Dolina
Kontakt:

pon apr 04, 2016 11:28 pm

@Delinjo prijatelju, želim ti brz oporavak ali čime te kljukaju, spavaš li kad :-)
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Virtu4L

pon apr 04, 2016 11:32 pm

Tryg je napisao/la:Ovaj Sicario je beton film.
Emily Blunt :karanje:
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

storm_raider
Kontakt:

pon apr 04, 2016 11:32 pm

Choks je napisao/la:U ovoj pozitivi nije mi jasno opet neka prica ko' nije uplatio , a ko jeste . Ja sam evo iz Konjica i bilo je na zvanicnoj uplaceno je skoro milja maraka , skupljalo se u jednoj knjizari . Ali , znam isto dosta ljudi iz Konjica koji su uplatili dosta para ali nisu htjeli da se javno zna . Takodje ima dosta raje sto je po stolicu uplatila . Sve ovo pisem zbog toga jer ima vjerovatno dosta ljudi koji nisu htijeli da se javno pise da su ucestvovali . A malo upuceniji to znaju dobro . Naravno jeste reklama dobra kada neko poznat uplati i to se procuje . I dobro marketinski . Ali ima i koji se ne zele eksponirati . Iz Konjica smo skoro svi sto dolazimo na svaku domacu tekmu uzeli i clanske . Da se pofalimo malo :) . A nama je svaki dolazak samo na tekmu kombi 80 kermi , 8 ljudi po cenera . Bila liga ili kup , ne zalimo se skupimo se kako mozemo . Vazna je podrska Želji , ideal , ljubav i strast . Mi smo Željini Željo je naš !!
Svaka cast ljudi, neka vas je sve vise i vise.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

addyno1
Kontakt:

pon apr 04, 2016 11:47 pm

Ajzea je napisao/la:Neće biti uopšte jednostavno u Zvorniku, ubijeđen sam u to. Doveli smo sebe u situaciju da strepimo od svake utakmice, te nemamo prava na kiks što dodatno otezava našim igračima jer sa dozom nervoze i strepnje moraju ući u svaku utakmicu. To je veliki problem, naročito protiv ovih ekipa koje potpuno opušteno uđu u utakmicu, i pomrse ti račune.

Neće Lendrić slaviti gol protiv Ferencvarosa, samo će poljubiti grb Zelje i izgrliti svaku individuu u plavom dresu, a koja se u tom momentu bude nalazila na stadionu.
ma najgore je igrati po tim manjim gradovima, svi se naloze kad Zeljo dodje... svi igraju bolje protiv nas nego inace

Plavi orkestar
Kontakt:

pon apr 04, 2016 11:48 pm

Delinjo jarane znam da ti je ko' u zatvoru.Ako ce ti vrijeme brze proci ti samo šaraj.Ne obzira se na zajebancije.Forum i jeste da se piše.Sto brze izljecenje ti zelim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Virtu4L

pon apr 04, 2016 11:51 pm

Delinjo šta ti je? nisam upratio, male boginje, ospice? :mrgreen:
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

addyno1
Kontakt:

pon apr 04, 2016 11:52 pm

Brkoo je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Cocalic, Hasagic, Visca jesu li sta dali ?
Hasagicu treba zabraniti prilaz stadionu. U vremenima kad su ovi ljudi stavljali klub na noge on je tuzio klub i uzeo ako se ne varam 100 hiljada KM. Nista to ne bi bilo cudno da on taj ugovor nije potpisao tako sto je ucjenjivao tadasnje rukovodstvo i rekao da nece da putuje ako mu ne daju takav ugovor. Možda bi i prešao preko ovoga da se on kroz karijeru nije finansijski obezbjedio. Da mu nije bilo Želje igrao bi jos u Kaknju, ne bi bio reprezentativac, puno vise je klub dao njemu nego sto je on dao klubu.
Što se tice Cocalića i on je isto na ruzan nacin otisao, ali eto hvala mu za one partije u našem dresu..
Višća se dok je igrao za naš klub ponašao kao da je dijete kluba i na tome mu hvala, ono na kraju kad je trebao da ide cu mu halaliti, želim mu sve najbolje u karijeri.
ima ih jos osim kene koji je skinuo nam 130.000 KM...Guso isto je tuzio i uzeo pare tada itd...

Virtu4L

uto apr 05, 2016 12:00 am

Pa ne znam sad šta da mislim. Ti igrači su profesionalci i igraju za novac, a što je najbitnije - navedeni igrači su ga itekako zaradili.

delinjo
Kontakt:

uto apr 05, 2016 12:13 am

Virtu4L je napisao/la:Delinjo šta ti je? nisam upratio, male boginje, ospice? :mrgreen:
da je bar to braco...u srijedu idem mesarima pod noz hehe :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava