Ima I slika u krupnijem kadru kod njeg na fbPlavi orkestar je napisao/la:Hahaha znao sam.Ciji bi u Malmeu drugi mogao biti.Ivicahuljev je napisao/la:Njegov maliPlavi orkestar je napisao/la: Ovo je Malme i ovaj mali moze biti samo Vacin.
Deaktiviro sam fb i od tada se nisam ni cuo ni vidjeo sa Vacom.To nam je bila neka veza.Zadnji put smo nešto oko Macica kad nas pokrade...Ivicahuljev je napisao/la:Ima I slika u krupnijem kadru kod njeg na fbPlavi orkestar je napisao/la:Hahaha znao sam.Ciji bi u Malmeu drugi mogao biti.Ivicahuljev je napisao/la: Njegov mali
Ma treba na svaku stranicu zalijepit link sa zvanicne o baki FatiIzlija je napisao/la:Treba pričati, samo bi priča trebala da ide u pravcu kako probuditi osjećaj u nekome a ne zašto ga neko nema.
Choks je napisao/la:U ovoj pozitivi nije mi jasno opet neka prica ko' nije uplatio , a ko jeste . Ja sam evo iz Konjica i bilo je na zvanicnoj uplaceno je skoro milja maraka , skupljalo se u jednoj knjizari . Ali , znam isto dosta ljudi iz Konjica koji su uplatili dosta para ali nisu htjeli da se javno zna . Takodje ima dosta raje sto je po stolicu upaltila . Sve ovo pisem zbog toga jer ima vjerovatno dosta ljudi koji nisu htijeli da se javno pise da su ucestvovali . A malo upuceniji to znaju dobro . Naravno jeste reklama dobra kada neko poznat uplati i to se procuje . I dobro marketinski . Ali ima i koji se ne zele eksponirati . Iz Konjica smo skoro svi sto dolazimo na svaku domacu tekmu uzeli i clanske . Da se pofalimo malo. A nama je svaki dolazak samo na tekmu kombi 80 kermi , 8 ljudi po cenera . Bila liga ili kup , ne zalimo se skupimo se kako mozemo . Vazna je podrska Želji , ideal , ljubav i strast . Mi smo Željini Željo je naš !!
Emily BluntTryg je napisao/la:Ovaj Sicario je beton film.
Svaka cast ljudi, neka vas je sve vise i vise.Choks je napisao/la:U ovoj pozitivi nije mi jasno opet neka prica ko' nije uplatio , a ko jeste . Ja sam evo iz Konjica i bilo je na zvanicnoj uplaceno je skoro milja maraka , skupljalo se u jednoj knjizari . Ali , znam isto dosta ljudi iz Konjica koji su uplatili dosta para ali nisu htjeli da se javno zna . Takodje ima dosta raje sto je po stolicu uplatila . Sve ovo pisem zbog toga jer ima vjerovatno dosta ljudi koji nisu htijeli da se javno pise da su ucestvovali . A malo upuceniji to znaju dobro . Naravno jeste reklama dobra kada neko poznat uplati i to se procuje . I dobro marketinski . Ali ima i koji se ne zele eksponirati . Iz Konjica smo skoro svi sto dolazimo na svaku domacu tekmu uzeli i clanske . Da se pofalimo malo. A nama je svaki dolazak samo na tekmu kombi 80 kermi , 8 ljudi po cenera . Bila liga ili kup , ne zalimo se skupimo se kako mozemo . Vazna je podrska Želji , ideal , ljubav i strast . Mi smo Željini Željo je naš !!
ma najgore je igrati po tim manjim gradovima, svi se naloze kad Zeljo dodje... svi igraju bolje protiv nas nego inaceAjzea je napisao/la:Neće biti uopšte jednostavno u Zvorniku, ubijeđen sam u to. Doveli smo sebe u situaciju da strepimo od svake utakmice, te nemamo prava na kiks što dodatno otezava našim igračima jer sa dozom nervoze i strepnje moraju ući u svaku utakmicu. To je veliki problem, naročito protiv ovih ekipa koje potpuno opušteno uđu u utakmicu, i pomrse ti račune.
Neće Lendrić slaviti gol protiv Ferencvarosa, samo će poljubiti grb Zelje i izgrliti svaku individuu u plavom dresu, a koja se u tom momentu bude nalazila na stadionu.
ima ih jos osim kene koji je skinuo nam 130.000 KM...Guso isto je tuzio i uzeo pare tada itd...Brkoo je napisao/la:Hasagicu treba zabraniti prilaz stadionu. U vremenima kad su ovi ljudi stavljali klub na noge on je tuzio klub i uzeo ako se ne varam 100 hiljada KM. Nista to ne bi bilo cudno da on taj ugovor nije potpisao tako sto je ucjenjivao tadasnje rukovodstvo i rekao da nece da putuje ako mu ne daju takav ugovor. Možda bi i prešao preko ovoga da se on kroz karijeru nije finansijski obezbjedio. Da mu nije bilo Želje igrao bi jos u Kaknju, ne bi bio reprezentativac, puno vise je klub dao njemu nego sto je on dao klubu.Elegant je napisao/la:Cocalic, Hasagic, Visca jesu li sta dali ?
Što se tice Cocalića i on je isto na ruzan nacin otisao, ali eto hvala mu za one partije u našem dresu..
Višća se dok je igrao za naš klub ponašao kao da je dijete kluba i na tome mu hvala, ono na kraju kad je trebao da ide cu mu halaliti, želim mu sve najbolje u karijeri.
da je bar to braco...u srijedu idem mesarima pod noz heheVirtu4L je napisao/la:Delinjo šta ti je? nisam upratio, male boginje, ospice?