E vala si ubo..ima ih dosta takvih i uglavnom su najglasniji u tjeranjima, u teorijama zavjere...Naravno da imaju pravo pisati i kritikovati ali u granicama onog sto znaju (vide na strimu i jednoj ili dvije utakmice uzivo)salle86 je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 11:11 pmmamba21 je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 7:38 pmNisam opet dobio odgovor,al nema veze. Izgleda pise se samo da bi se napisalo i negativa se prosipala iz dana u dan. Ako te zanima sta javi se u pp.Veteran1965 je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 7:17 pm
I da nisi upućen, trebao bi skontati, a pošto si kako kažeš upućen, onda bi ti nama trebao prezentirati situaciju. Npr ja uopšte nisam upućen u situaciju u klub, veze neam, ali sve kontam. Zahvaljujući svom iskustvu.
Uostalom za info izvan ovoga pp
Nek izvinu (ako hoće) ali meni su najjači ovi što stadiona ne vide očima, što utakmice prate preko strimova ili tva u najboljem slučaju, što informacije kupe sa portala ili foruma. Pa takvi znaju eto da su manijaci plaćeni da tjeraju ćenana, da je zeba kolovođa ovih trulih jabuka, eto sad i veca nešto, pa ovaj, pa onaj...
Očito sam ja onda baš nogometni duduk pa kad dođem na utakmicu ne pratim samo loptu kud se kreće ko u tenisu već više pratim sve ostalo, kako momci na jugu mole ove sa strane da navijaju, kako trener reaguje na igru, kako pojedini igrači stoje kad nije lopta kod njih a neki se opet nude, kako nekome bude svejedno kad promaši priliku ili kad primimo gol a neko se pojede, kako ovo kako ono. To se ljudi ne može vidjeti na tvu, ali eto neki bolje znaju iako to sve vide na 40inči a mi koji smo tu uživo...ma mi pojma nemamo
P.S : Tom skautu iz Udinezea se po***** u tu njegovu tabelu..Neka on malo pogleda njegove odbrane i to koliko je puta izvadio ekipu iz g***** u nemogucim situacijama...neka pogleda sa kakvom je odbranom igrao...Veca je modju 2-3 najbolja golmana lige i nadam se da ce se ponjake svima (ovim koji pisu da je ogranicen) kad ode iz Želje a mi uzmemo fine pare za njega
Vedrana za kapitena