Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 04, 2016 10:28 pm

Ajzea je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ne bi mi imali pravo na kiks u zvorniku ni da vodimo pet bodova razlike, s obzirom na ono što slijedi dalje.
Istina, ali bi u tom slučaju opet bilo sve na nama, zar ne?
ma bi, ali ne bi bio manji imperativ i pritisak. možda bi bio i veći.
gradi željo boli te *****

Ajzea
Kontakt:

pon apr 04, 2016 10:30 pm

ChWilla je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ne bi mi imali pravo na kiks u zvorniku ni da vodimo pet bodova razlike, s obzirom na ono što slijedi dalje.
Istina, ali bi u tom slučaju opet bilo sve na nama, zar ne?
ma bi, ali ne bi bio manji imperativ i pritisak. možda bi bio i veći.
Ostaje nam da nagađamo, je.bem mu jesen i majku.

exbabilon
Kontakt:

pon apr 04, 2016 10:30 pm

@delinjo majstore, ne obaziri se na dezurne moraliste. Vecina raje razmislja na taj nacin, ali nece javno priznati. Ja jos uvijek ocekujem i Viscu i Cocalica, a pogotovo Baju i Amira...pa stolica, stolica...

MrRiccoli
Kontakt:

pon apr 04, 2016 10:31 pm

Samo sramota je da kanton nista ne pomogne majku mu

Sent from my C5303 using Tapatalk

ChWilla
Kontakt:

pon apr 04, 2016 10:32 pm

bitno je da bar sad imamo kvalitet i rotaciju. pritisak je svima, ali naši bolje igraju lopte.

Model1964

Izlija je napisao/la:
Ivicahuljev je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Cekajte dok se ne posvadjaju izmedju sebe oko talova, tek onda cete vidjeti prljavi ves, a sami sebe ce izdati :pljesak:
Ma dok istragu nepokrene neki organ a da to nije NSBIH dzaba sve vjeruj,pa vidis da I njih ima itekako u svoj ovoj prici
vodi sipa istragu i našli su svašta samo je istraga još u toku pa se krije. Ako se politički ovo ne zaustavi odoše u treću ligu uskoro a neki i u zatvor.
Da se zna!
Uefa prikuplja informacije. Ovo je najfriškije. Danas sam pio kafu sa D.S. i čojk :) kaže da je UEFA počela da čaprka.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

delinjo
Kontakt:

exbabilon je napisao/la:@delinjo majstore, ne obaziri se na dezurne moraliste. Vecina raje razmislja na taj nacin, ali nece javno priznati. Ja jos uvijek ocekujem i Viscu i Cocalica, a pogotovo Baju i Amira...pa stolica, stolica...
to je to brate moj :palacgore:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Ajzea
Kontakt:

pon apr 04, 2016 10:33 pm

exbabilon je napisao/la:@delinjo majstore, ne obaziri se na dezurne moraliste. Vecina raje razmislja na taj nacin, ali nece javno priznati. Ja jos uvijek ocekujem i Viscu i Cocalica, a pogotovo Baju i Amira...pa stolica, stolica...
Zdravljem ti se kunem da ne razmišljam tako. Ko god je učestvovao, nije vazno koliko je, hvala mu od srca. Ko god nije, nije ni duzan učestvovati niti ću bilo kome zamjeriti ako ne bude. Sve je stvar izbora.

ChWilla
Kontakt:

pon apr 04, 2016 10:35 pm

ma očekuju bar donekle svi. samo ne treba praviti od toga neku katastrofu i ako ne uplate. nikad te u životu kad nešto treba neće ispoštovati svi za koje si mislio da bi bio red...a neki drugi od kojih se nisi nadao će te iznenaditi. tako je i sa ovim, a najbitnije je da u prosjeku ide odlično i iznad očekivanja.

Plava Porodica
Kontakt:

pon apr 04, 2016 10:37 pm

Model1964 je napisao/la:
Izlija je napisao/la:
Ivicahuljev je napisao/la: Ma dok istragu nepokrene neki organ a da to nije NSBIH dzaba sve vjeruj,pa vidis da I njih ima itekako u svoj ovoj prici
vodi sipa istragu i našli su svašta samo je istraga još u toku pa se krije. Ako se politički ovo ne zaustavi odoše u treću ligu uskoro a neki i u zatvor.
Da se zna!
Uefa prikuplja informacije. Ovo je najfriškije. Danas sam pio kafu sa D.S. i čojk :) kaže da je UEFA počela da čaprka.
Ma punac je i sa Platinijem kafu pio,oni su evropska mafija :mrgreen:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Brkoo
Kontakt:

pon apr 04, 2016 10:39 pm

Elegant je napisao/la:Cocalic, Hasagic, Visca jesu li sta dali ?
Hasagicu treba zabraniti prilaz stadionu. U vremenima kad su ovi ljudi stavljali klub na noge on je tuzio klub i uzeo ako se ne varam 100 hiljada KM. Nista to ne bi bilo cudno da on taj ugovor nije potpisao tako sto je ucjenjivao tadasnje rukovodstvo i rekao da nece da putuje ako mu ne daju takav ugovor. Možda bi i prešao preko ovoga da se on kroz karijeru nije finansijski obezbjedio. Da mu nije bilo Želje igrao bi jos u Kaknju, ne bi bio reprezentativac, puno vise je klub dao njemu nego sto je on dao klubu.
Što se tice Cocalića i on je isto na ruzan nacin otisao, ali eto hvala mu za one partije u našem dresu..
Višća se dok je igrao za naš klub ponašao kao da je dijete kluba i na tome mu hvala, ono na kraju kad je trebao da ide cu mu halaliti, želim mu sve najbolje u karijeri.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Ivicahuljev
Kontakt:

pon apr 04, 2016 10:39 pm

ChWilla je napisao/la:
ma očekuju bar donekle svi. samo ne treba praviti od toga neku katastrofu i ako ne uplate. nikad te u životu kad nešto treba neće ispoštovati svi za koje si mislio da bi bio red...a neki drugi od kojih se nisi nadao će te iznenaditi. tako je i sa ovim, a najbitnije je da u prosjeku ide odlično i iznad očekivanja.
Ma nepravi niko katastrofu brate chwilla al brate tamo neki Amer uplati 50 stolica samo zato sto mu je neko ispricao jednu lijepu pricu o nasem Zelji a ove jos cekamo pa makar I sa 1-stolicom

storm_raider
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon apr 04, 2016 10:40 pm

MrRiccoli je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Apsolutno me ne znaima ko ce uplatiti i ko nece. Ja cu uplatiti i to sa osmijehom. Ko hoce i moze neka uplati, ko nece ili ne moze, ni ne mora. Ja sam drugu ratu u cetvrtak uplatio za 5 stolica i svaki mjesec cu tako, dok god bude trajalo. Kupujemo stolice sebi i svojoj djeci, gradimo svoj dom. Nemojte da zavirujemo u tudje dzepove. :)
Slazem se storme upotpunosti s tobom, ja sam uplatio jednu i jos se sa rajom iz kafane talio sta cu da mogu 100 uplatiti uplatio bi, ali opet sramota je da neki kojima je Zeljo znacio mnogo da uspiju u karijeri nisu uplatili pa bar jednu stolicu

Sent from my C5303 using Tapatalk
Slazem se i ja sa tobom druze, ali eto trudim se da izbjegavam da komentarisem, jer ce ova akcija jos trajati i niko ne zna da li ce uplatiti ili nece. Takodjer, mnogi ne znaju, ali postoji sansa i da nije sve objavljeno od poznatih faca ako su uplatile.

Sto se tice istrage, UEFA bi trebala preuzeti uskoro.

@delinjo, brz uporavak druze sta god da je. Drzi se!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

pon apr 04, 2016 10:41 pm

Ivicahuljev je napisao/la: Ma nepravi niko katastrofu brate chwilla al brate tamo neki Amer uplati 50 stolica samo zato sto mu je neko ispricao jednu lijepu pricu o nasem Zelji a ove jos cekamo pa makar I sa 1-stolicom
uvijek i u svemu ti to tako bude. neko te prijatno iznenadi, a neko neprijatno.

i polako.

Model1964

pon apr 04, 2016 10:42 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
Izlija je napisao/la: vodi sipa istragu i našli su svašta samo je istraga još u toku pa se krije. Ako se politički ovo ne zaustavi odoše u treću ligu uskoro a neki i u zatvor.
Da se zna!
Ako ti kažem da je čojk Slovenac i da je u vrhu sudiske organizacije :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

exbabilon
Kontakt:

pon apr 04, 2016 10:42 pm

Ajzea je napisao/la:
Zdravljem ti se kunem da ne razmišljam tako. Ko god je učestvovao, nije vazno koliko je, hvala mu od srca. Ko god nije, nije ni duzan učestvovati niti ću bilo kome zamjeriti ako ne bude. Sve je stvar izbora.
Ma okej brate, nema veze. Ja to licno dozivljavam jer sam prvi ja osjetljiv na sve od ovih igraca. Kad komentarisem s rajom reprezentaciju uvijek cu Viscu pohvalit, prirastao mi je srcu, jos se sjecam njegovih prodora, svega... Amir mi je drag kao malo koji igrac, volio bih da je ostao jos malo ovdje, ali nema veze..njemu je valjda bolje. Baju sam pratio preko streama dok sam trebao spremati ispit i slicno. Cocalica cu uvijek favorizirati ispred Sunjica, Vranjesa i ostalih kad je u pitanju repka. A sve to zbog Zelje. I sad kad je dosao trenutak da svi mi kojima Zeljo znaci podrzimo upravu, Zelju...najsretniji bih bio da svi daju svoj doprinos, da na taj nacin dokazu da prate Zelju, da im znaci da se stvari pomjeraju naprijed. Svaka uplata znaci da je plava porodica veca, a posebno znaci kad su u pitanju ti poznati igraci, koji vise nemaju koristi od Zelje, ali zele da ucestvuju. I opet kazem, jedna stolica, ali da znamo da su tu, da su jos uvijek "PLAVI"!

ublehas
Kontakt:

pon apr 04, 2016 10:43 pm

Ajzea je napisao/la:
Ja mislim da je pravo šupački ako ne uplate neki igrači kojima je Željo puno dao. Ne trebaju uplatiti 5-10-20...Trebaju uplatiti samo jednu, da pokažu da su podržali akciju (možda i jesu).
Džeki nikad nisam zamjerao što jedno vrijeme nije davao pare za klub (a mnogi jesu zamjerali), ali sam mu zamjerao što u tom periodu nije učinuo neke stvari koje su njemu bile sitnica, a nama bi puno značile. Znači njegovih 30 stolica ima puno veću vrijednost do novčane. One donose publicitet, i usmjerile su akciju u pravom smjeru.Da je uplatio jednu, ja mu ne bi zamjerio, ali da nije ni jednu onda bi. Znači nije poenta u parama, nego u podrci klubu koji ti je mnogo dao.

LARSSONN
Kontakt:

pon apr 04, 2016 10:44 pm

Model1964 je napisao/la:
Model1964 je napisao/la: Da se zna!

Jedino ko pada na pamet a D.S damir skomina ;D

delinjo
Kontakt:

pon apr 04, 2016 10:45 pm

ublehas je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
Ja mislim da je pravo šupački ako ne uplate neki igrači kojima je Željo puno dao. Ne trebaju uplatiti 5-10-20...Trebaju uplatiti samo jednu, da pokažu da su podržali akciju (možda i jesu).
Džeki nikad nisam zamjerao što jedno vrijeme nije davao pare za klub (a mnogi jesu zamjerali), ali sam mu zamjerao što u tom periodu nije učinuo neke stvari koje su njemu bile sitnica, a nama bi puno značile. Znači njegovih 30 stolica ima puno veću vrijednost do novčane. One donose publicitet, i usmjerile su akciju u pravom smjeru.Da je uplatio jednu, ja mu ne bi zamjerio, ali da nije ni jednu onda bi. Znači nije poenta u parama, nego u podrci klubu koji ti je mnogo dao.
TO JE TO :palacgore:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

pintol_TM87
Kontakt:

pon apr 04, 2016 10:46 pm

Model1964 je napisao/la:
Model1964 je napisao/la: Da se zna!
reci skomini nek se ne zeza :p

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava