Ajzea je napisao/la:exbabilon je napisao/la:@delinjo majstore, ne obaziri se na dezurne moraliste. Vecina raje razmislja na taj nacin, ali nece javno priznati. Ja jos uvijek ocekujem i Viscu i Cocalica, a pogotovo Baju i Amira...pa stolica, stolica...
Zdravljem ti se kunem da ne razmišljam tako. Ko god je učestvovao, nije vazno koliko je, hvala mu od srca. Ko god nije, nije ni duzan učestvovati niti ću bilo kome zamjeriti ako ne bude. Sve je stvar izbora.
Ma okej brate, nema veze. Ja to licno dozivljavam jer sam prvi ja osjetljiv na sve od ovih igraca. Kad komentarisem s rajom reprezentaciju uvijek cu Viscu pohvalit, prirastao mi je srcu, jos se sjecam njegovih prodora, svega... Amir mi je drag kao malo koji igrac, volio bih da je ostao jos malo ovdje, ali nema veze..njemu je valjda bolje. Baju sam pratio preko streama dok sam trebao spremati ispit i slicno. Cocalica cu uvijek favorizirati ispred Sunjica, Vranjesa i ostalih kad je u pitanju repka. A sve to zbog Zelje. I sad kad je dosao trenutak da svi mi kojima Zeljo znaci podrzimo upravu, Zelju...najsretniji bih bio da svi daju svoj doprinos, da na taj nacin dokazu da prate Zelju, da im znaci da se stvari pomjeraju naprijed. Svaka uplata znaci da je plava porodica veca, a posebno znaci kad su u pitanju ti poznati igraci, koji vise nemaju koristi od Zelje, ali zele da ucestvuju. I opet kazem, jedna stolica, ali da znamo da su tu, da su jos uvijek "PLAVI"!