ovo je ekipa za prvaka u ševiEisenbahner1921 je napisao/la:Neko kaže da nam ne treba više veznih igrača, a ovako samo Enis na klupi. Promislite dvaput prije nego što kažete![]()

ovo je ekipa za prvaka u ševiEisenbahner1921 je napisao/la:Neko kaže da nam ne treba više veznih igrača, a ovako samo Enis na klupi. Promislite dvaput prije nego što kažete![]()
pokazao je i u evropi jako mnogo protiv jako ozbiljnih igrača i timova, neuporedivo ozbiljnijih od bilo koga ovdje...pa onda ništa iako je duži prvi dio sezone igrao samo desnog beka, i sve utakmice koje je mogao.mirzza je napisao/la:Na derbiju je pokazao da je prof dr na beku za Sinisu. Pitao bih se ja da je Sinisa igrao lijevo krilo a Kerim beka do koga bi bilo.ChWilla je napisao/la:mnogo je i do samog memije. bio je u prvom dijelu neprikosnoveni starter na desnom beku, pa poslije evrope manje više ništa.
njega treba pravilno usmjeriti, on kad sredi glavu biće igrač za reprezentaciju. ja se nadam da je kostić taj čovjek, školovan i obrazovan za rad sa mladim igračima, a ne evo vam lopta hajte igrajte.
Sad bi u Japanu gledali Memiju na beku.
ChWilla je napisao/la:mnogo je i do samog memije. bio je u prvom dijelu neprikosnoveni starter na desnom beku, pa poslije evrope manje više ništa.
njega treba pravilno usmjeriti, on kad sredi glavu biće igrač za reprezentaciju. ja se nadam da je kostić taj čovjek, školovan i obrazovan za rad sa mladim igračima, a ne evo vam lopta hajte igrajte.
odavno se nisam ismijao ovako, gledao sam go puno puta, ali nisam obracao paznju na ovu budaletinustorm_raider je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=_RwHJoiy9ZM[/video]
"...Kakav spogodak Srdjana Stanica. Amjestio je Stoanic svoju tesnicu i sa nekih 35 metaroooa u desne hroaslje..."
Godinama se ovom videu smijem.![]()
![]()
Dobro malo je nerealno očekivati da svi budu tu...moze Kostic i poslije priprema skontat da mu neko ne treba ili da mu nesto fali ili da neko treba na posudbu a opet ima ona opcija da ti ispadne neki kapitalac klase Zahirovica kojeg ne možeš odbiti jer ne dobijaš svaki dan takvog igrača...Elegant je napisao/la:Samo da hoce poceti pripreme da se kompletiramo u prvoj sedmici tokom istih, da odu koji trebaju i dođu ovi sto se kao vezu za nas.
Kostic ima pune ruke posla zajedno sta strucnim stabom.
Ovo bio gol sedmice u evropi na nekom portalu. Bošnje glasale po sto putastorm_raider je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=_RwHJoiy9ZM[/video]
"...Kakav spogodak Srdjana Stanica. Amjestio je Stoanic svoju tesnicu i sa nekih 35 metaroooa u desne hroaslje..."
Godinama se ovom videu smijem.![]()
![]()
da je bolji od bajinog u zvorniku, i nije.Ajzea je napisao/la:Ovo bio gol sedmice, a istu sedmicu Zlatan karate udarcem zavalio golcinu kakva se haman nikad ne vidja.
hahaha sta kaze 2 da umiju i 8 da smetaju ,vjeruj mi da sam nakon ove recenice znao da on veze o fudbalu nema .exbabilon je napisao/la:Sablja bi uspio napravit da i ovih 11 igra tako sto ce Kjosevski i Kosoric nabijat loptu Lendricu, pa sta bude...Spoiler:
Gdje ćeš Enisa na klupu, kada je momak već pokazao da zna na stoperu (Aco out). Lendrić mi je nekako previše nježan i na njegovo mjesto bih ubacio nekog jačeg, oštrijeg, beskompromisnijeg, a taj je Dino Hasanović.Eisenbahner1921 je napisao/la:Neko kaže da nam ne treba više veznih igrača, a ovako samo Enis na klupi. Promislite dvaput prije nego što kažete![]()
Nisi bio za Amarov povratakpsihopata je napisao/la:razmišlja li iko o tome da bi lendrića novi šef mogao staviti na klupu,ko zna kakav fudbal preferira,znam da bi kod amara ovaj pozder 100% imao prednost,zato i nisam bio za amarov povratak,dosadila mi je bila ta igra iako je davala rezultat,barem u našoj ligi,s druge strane kad sam vidio edisovu "igru" sve ostalo je dolazilo u obzir.