Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

bogi
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 02, 2017 7:57 pm

LARS1921 je napisao/la:
sri avg 02, 2017 7:50 pm
bogi je napisao/la:
sri avg 02, 2017 7:36 pm
Kakav je Kršić iz OP ? I o njemu se pisalo kao talentovanom golmanu ?

Ko je golman iz OPa, rekao bih zuta kosa, mislim da je branio na poluvremenu derbija kad je onom skinuo penal za 300KM?
To je taj ja mislim
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

LARSSON
Kontakt:

sri avg 02, 2017 8:01 pm

bogi je napisao/la:
sri avg 02, 2017 7:57 pm
LARS1921 je napisao/la:
sri avg 02, 2017 7:50 pm
bogi je napisao/la:
sri avg 02, 2017 7:36 pm
Kakav je Kršić iz OP ? I o njemu se pisalo kao talentovanom golmanu ?

Ko je golman iz OPa, rekao bih zuta kosa, mislim da je branio na poluvremenu derbija kad je onom skinuo penal za 300KM?
To je taj ja mislim
Moguce, neki brani na turniru sto se na elidži igra :D doduše turnir, a igra se svake sedmice po jedan meč. Čini mi se da ima "malo" kila viška.

cikazubo
Kontakt:

sri avg 02, 2017 8:06 pm

Nisu ista vremena da bi se poredili, ljestvica po pitanju golmaske visine u modernom fudbalu se sve više diže, sve je više golmana sa preko 2m, golmani ispod 185cm su sad prava rijetkost, u ligi 5 teško da ima i jedan, prošla su ta vremena Bartheza, Hildrebranda, Coupeta, evo jedan primjer u Premier ligi su trenutno najniži Victor Valdes i Claudio Bravo sa tih 185cm, u Bundesligi samo je jedan ispod 185 i to Sommer iz Gladbacha sa 183cm visine ali on je nevjerovatno talentovan i skočan da skoro pa nadoknađuje tih 10cm.
Ovaj mali Karavdić je takođe vrlo talentovan ali 178cm je baš nenadoknadivo.

Kospicar
Kontakt:

sri avg 02, 2017 8:08 pm

Jesu trebali nasi danas inati trening utakmicu s B timom?
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

LARSSON
Kontakt:

sri avg 02, 2017 8:09 pm

cikazubo je napisao/la:
Nisu ista vremena da bi se poredili, ljestvica po pitanju golmaske visine u modernom fudbalu se sve više diže, sve je više golmana sa preko 2m, golmani ispod 185cm su sad prava rijetkost, u ligi 5 teško da ima i jedan, prošla su ta vremena Bartheza, Hildrebranda, Coupeta, evo jedan primjer u Premier ligi su trenutno najniži Victor Valdes i Claudio Bravo sa tih 185cm, u Bundesligi samo je jedan ispod 185 i to Sommer iz Gladbacha sa 183cm visine ali on je nevjerovatno talentovan i skočan da skoro pa nadoknađuje tih 10cm.
Ako je vjerovati TMu, 185 i manji:

Navas, Pickford, Lopes, Schmeichel, Sommer Cillessen, Mandanda, Bravo, Ospina, Ochoa, Valdes, Casillas

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri avg 02, 2017 8:10 pm

Pa dobro mozda jos ima nade. Necu ulaziti u to kakva mu je genetika ali moze se desiti da naraste jos koji cm :D

Model1964

sri avg 02, 2017 8:13 pm

LARS1921 je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:

Navas, Pickford, Lopes, Schmeichel, Sommer Cillessen, Mandanda, Bravo, Ospina, Ochoa, Valdes, Casillas
Jel to po Zukanovicevom TM :rofl:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

cikazubo
Kontakt:

sri avg 02, 2017 8:15 pm

LARS1921 je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:

Svi su od 182-184cm, 11 golmana u 98 klubova liga petice, da ne budem sad ja naporan s tom visinom, ali imam druga koji je bio golman i koji je bio vrlo talentovan i nije uspio iako je atletski bio odličan, Karavdić je super momak, s juga raja, vrlo dobar golman, ali 178cm ti je da jedva jednu dužinu rukavice imaš preko prečke s prosječnim odrazom iz mjesta.

LARSSON
Kontakt:

sri avg 02, 2017 8:16 pm

Samo Zukanovic istina je :D

Šta fali, prebacit ćemo ga kod violine u mnk :D

https://www.transfermarkt.ba/oscar-pere ... eler/29560

172 centa a još brani :lol:

exdomorocki
Kontakt:

sri avg 02, 2017 8:24 pm

Veteran1965 je napisao/la:
sri avg 02, 2017 6:55 pm
Fakat se nerviram bezze ljudi kao da tekme u životu nisu pogledali. Čitam i komentare oko Amara. Da se razumijemo, Amar je brat, najtrofeniji, mangup..u redu je sve to. Ali uz sav respekt, poštovanje i zasluge, imam hrabrosti da kažem da ga na racku nabijem zbog druženja sa Edisom, Memom, Šerbom, na utakmivi protiv Goška. Željinoj legendi nije bilo mjesto sa ovim "inadžijama" i u ovom momentu momcima koji bi (nemam problem sa tim) uučinili sve kontra Želje, da bi dokazali da vrijede, i da su nepravedno odstranjeni iz kluba. Jbt chetnik Biblija ne slavi go protiv sarajeva, a Edis se raduje ko da je na finalu SP zabio gol...pičić...

Ja da sam na Edisovom mjestu bio,kod gola bi dubio na glavi,sve po zaslugama ;)
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

Brkoo
Kontakt:

sri avg 02, 2017 8:28 pm

Ako je istina ovo sto je @model napisao, skaut Udinesea je perfektno opisao Vecu. Kad je tek poceo dobijati sansu, mislio sam da moze ispraviti nedostatke, medjutim mozda mu je ovo maksimum, mozda ga Karic ne moze nista nauciti ali je ocigledno da stagnira, da nedostatke nije ispravio, da je katastrofalan na visokim centarsutevima, da su mu ispucavanja ocajna, istrcavanja jako losa. Zeljovac je, svi ga volimo i treba produziti ugovor sa njim ali ne vjerujem da cemo ga prodati za neki veci iznos i u neku bolju ligu, ali za nasu ligu je odlican golman, puno puta nas je svojim odbranama spasio..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

sastrane

sri avg 02, 2017 8:32 pm

cikazubo je napisao/la:
slika

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri avg 02, 2017 8:52 pm

slika

:D
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

mavi
Kontakt:

sri avg 02, 2017 8:54 pm

Veteran1965 je napisao/la:
sri avg 02, 2017 6:55 pm
Fakat se nerviram bezze ljudi kao da tekme u životu nisu pogledali. Čitam i komentare oko Amara. Da se razumijemo, Amar je brat, najtrofeniji, mangup..u redu je sve to. Ali uz sav respekt, poštovanje i zasluge, imam hrabrosti da kažem da ga na racku nabijem zbog druženja sa Edisom, Memom, Šerbom, na utakmivi protiv Goška. Željinoj legendi nije bilo mjesto sa ovim "inadžijama" i u ovom momentu momcima koji bi (nemam problem sa tim) uučinili sve kontra Želje, da bi dokazali da vrijede, i da su nepravedno odstranjeni iz kluba. Jbt chetnik Biblija ne slavi go protiv sarajeva, a Edis se raduje ko da je na finalu SP zabio gol...pičić...
Sad ni Edis ne valja, Bakir ne valja, Amar se nabija na *****, Edis se proziva pičićem, Adžem skoro bio pred otkazom, spasilo ga to što je osvojio titulu sa juniorima.. Trener koji ima više osvojenih trofeja od bilo kojeg kluba u BiH, trener koji nam je donio najviše radosti poslije rata se degradira. I to kako degradira. Šta je trebao? Sjediti s onim pitarom Ćenanom. Misliš da to ne vrijeđa njegovu inteligenciju? A moderacija šuti. Aferim.

Brkoo
Kontakt:

sri avg 02, 2017 9:01 pm

Odakle to da je Adzem bio pred otkazom dok je vodio juniore? Zasto se izmisljaju takve stvari, lik osvojio 3 titule u 4 godine sa juniorima i kao bio pred otkazom, tesko mi je u to povjeovati. Cenan nije pitar, mozemo diskutovati da li je sposoban ili ne, igrao je i za nas i za pitare.. Svakoga ko pokusa da omalovazava Amara treba banovati, po krtatkom postupku..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri avg 02, 2017 9:02 pm

sastrane je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
slika
On je blizi 190 ali golman kojeg je jedva maknuo s gola elfa je bio oko 180 visok.
Mada kod golmana je bitna skocnost, refleks, osjecaj za prostor i igru i na to sve je pozeljno oko 190cm.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

KLIS
Kontakt:

sri avg 02, 2017 9:04 pm

Pa neće plakati što je njegova ekipa dala go. Edis je takav lik, emotivac, unese se maksimalno u utakmicu i nije ništa čudno da tako reaguje. Ne mogu da vjerujem o čemu raspravljamo. I Amar i Edis su naši željovci i stvarno je degutantno da ih blatimo.
...bodreni uvijek od vjernih navijača, za Želju časno borimo se mi...

SAVEZ NAPOLJE!

fcz
Kontakt:

sri avg 02, 2017 9:08 pm

Brkoo je napisao/la:
sri avg 02, 2017 9:01 pm
Odakle to da je Adzem bio pred otkazom dok je vodio juniore? Zasto se izmisljaju takve stvari, lik osvojio 3 titule u 4 godine sa juniorima i kao bio pred otkazom, tesko mi je u to povjeovati. Cenan nije pitar, mozemo diskutovati da li je sposoban ili ne, igrao je i za nas i za pitare.. Svakoga ko pokusa da omalovazava Amara treba banovati, po krtatkom postupku..
S obzirom na to koliko je ljigav, hinjav i nesposoban za bilo sta osim tusenja kahve, ne mogu nikako vjerovati da nije pitar.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Ivicahuljev
Kontakt:

sri avg 02, 2017 9:26 pm

KLIS je napisao/la:
sri avg 02, 2017 9:04 pm
Pa neće plakati što je njegova ekipa dala go. Edis je takav lik, emotivac, unese se maksimalno u utakmicu i nije ništa čudno da tako reaguje. Ne mogu da vjerujem o čemu raspravljamo. I Amar i Edis su naši željovci i stvarno je degutantno da ih blatimo.
Kakav je Husref,mislim jel emotivac ili ne

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri avg 02, 2017 9:34 pm

Jel ovo onaj Dzan Selak na probi?

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 3 gosta.

Prijava