To je taj ja mislim
To je taj ja mislim
Ako je vjerovati TMu, 185 i manji:cikazubo je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 8:06 pmNisu ista vremena da bi se poredili, ljestvica po pitanju golmaske visine u modernom fudbalu se sve više diže, sve je više golmana sa preko 2m, golmani ispod 185cm su sad prava rijetkost, u ligi 5 teško da ima i jedan, prošla su ta vremena Bartheza, Hildrebranda, Coupeta, evo jedan primjer u Premier ligi su trenutno najniži Victor Valdes i Claudio Bravo sa tih 185cm, u Bundesligi samo je jedan ispod 185 i to Sommer iz Gladbacha sa 183cm visine ali on je nevjerovatno talentovan i skočan da skoro pa nadoknađuje tih 10cm.
Ovaj mali Karavdić je takođe vrlo talentovan ali 178cm je baš nenadoknadivo.
Jel to po Zukanovicevom TMLARS1921 je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 8:09 pmAko je vjerovati TMu, 185 i manji:cikazubo je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 8:06 pmNisu ista vremena da bi se poredili, ljestvica po pitanju golmaske visine u modernom fudbalu se sve više diže, sve je više golmana sa preko 2m, golmani ispod 185cm su sad prava rijetkost, u ligi 5 teško da ima i jedan, prošla su ta vremena Bartheza, Hildrebranda, Coupeta, evo jedan primjer u Premier ligi su trenutno najniži Victor Valdes i Claudio Bravo sa tih 185cm, u Bundesligi samo je jedan ispod 185 i to Sommer iz Gladbacha sa 183cm visine ali on je nevjerovatno talentovan i skočan da skoro pa nadoknađuje tih 10cm.
Navas, Pickford, Lopes, Schmeichel, Sommer Cillessen, Mandanda, Bravo, Ospina, Ochoa, Valdes, Casillas
Svi su od 182-184cm, 11 golmana u 98 klubova liga petice, da ne budem sad ja naporan s tom visinom, ali imam druga koji je bio golman i koji je bio vrlo talentovan i nije uspio iako je atletski bio odličan, Karavdić je super momak, s juga raja, vrlo dobar golman, ali 178cm ti je da jedva jednu dužinu rukavice imaš preko prečke s prosječnim odrazom iz mjesta.LARS1921 je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 8:09 pmAko je vjerovati TMu, 185 i manji:cikazubo je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 8:06 pmNisu ista vremena da bi se poredili, ljestvica po pitanju golmaske visine u modernom fudbalu se sve više diže, sve je više golmana sa preko 2m, golmani ispod 185cm su sad prava rijetkost, u ligi 5 teško da ima i jedan, prošla su ta vremena Bartheza, Hildrebranda, Coupeta, evo jedan primjer u Premier ligi su trenutno najniži Victor Valdes i Claudio Bravo sa tih 185cm, u Bundesligi samo je jedan ispod 185 i to Sommer iz Gladbacha sa 183cm visine ali on je nevjerovatno talentovan i skočan da skoro pa nadoknađuje tih 10cm.
Navas, Pickford, Lopes, Schmeichel, Sommer Cillessen, Mandanda, Bravo, Ospina, Ochoa, Valdes, Casillas
Veteran1965 je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 6:55 pmFakat se nerviram bezze ljudi kao da tekme u životu nisu pogledali. Čitam i komentare oko Amara. Da se razumijemo, Amar je brat, najtrofeniji, mangup..u redu je sve to. Ali uz sav respekt, poštovanje i zasluge, imam hrabrosti da kažem da ga na racku nabijem zbog druženja sa Edisom, Memom, Šerbom, na utakmivi protiv Goška. Željinoj legendi nije bilo mjesto sa ovim "inadžijama" i u ovom momentu momcima koji bi (nemam problem sa tim) uučinili sve kontra Želje, da bi dokazali da vrijede, i da su nepravedno odstranjeni iz kluba. Jbt chetnik Biblija ne slavi go protiv sarajeva, a Edis se raduje ko da je na finalu SP zabio gol...pičić...
cikazubo je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 8:06 pmNisu ista vremena da bi se poredili, ljestvica po pitanju golmaske visine u modernom fudbalu se sve više diže, sve je više golmana sa preko 2m, golmani ispod 185cm su sad prava rijetkost, u ligi 5 teško da ima i jedan, prošla su ta vremena Bartheza, Hildrebranda, Coupeta, evo jedan primjer u Premier ligi su trenutno najniži Victor Valdes i Claudio Bravo sa tih 185cm, u Bundesligi samo je jedan ispod 185 i to Sommer iz Gladbacha sa 183cm visine ali on je nevjerovatno talentovan i skočan da skoro pa nadoknađuje tih 10cm.
Sad ni Edis ne valja, Bakir ne valja, Amar se nabija na *****, Edis se proziva pičićem, Adžem skoro bio pred otkazom, spasilo ga to što je osvojio titulu sa juniorima.. Trener koji ima više osvojenih trofeja od bilo kojeg kluba u BiH, trener koji nam je donio najviše radosti poslije rata se degradira. I to kako degradira. Šta je trebao? Sjediti s onim pitarom Ćenanom. Misliš da to ne vrijeđa njegovu inteligenciju? A moderacija šuti. Aferim.Veteran1965 je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 6:55 pmFakat se nerviram bezze ljudi kao da tekme u životu nisu pogledali. Čitam i komentare oko Amara. Da se razumijemo, Amar je brat, najtrofeniji, mangup..u redu je sve to. Ali uz sav respekt, poštovanje i zasluge, imam hrabrosti da kažem da ga na racku nabijem zbog druženja sa Edisom, Memom, Šerbom, na utakmivi protiv Goška. Željinoj legendi nije bilo mjesto sa ovim "inadžijama" i u ovom momentu momcima koji bi (nemam problem sa tim) uučinili sve kontra Želje, da bi dokazali da vrijede, i da su nepravedno odstranjeni iz kluba. Jbt chetnik Biblija ne slavi go protiv sarajeva, a Edis se raduje ko da je na finalu SP zabio gol...pičić...
On je blizi 190 ali golman kojeg je jedva maknuo s gola elfa je bio oko 180 visok.sastrane je napisao/la:cikazubo je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 8:06 pmNisu ista vremena da bi se poredili, ljestvica po pitanju golmaske visine u modernom fudbalu se sve više diže, sve je više golmana sa preko 2m, golmani ispod 185cm su sad prava rijetkost, u ligi 5 teško da ima i jedan, prošla su ta vremena Bartheza, Hildrebranda, Coupeta, evo jedan primjer u Premier ligi su trenutno najniži Victor Valdes i Claudio Bravo sa tih 185cm, u Bundesligi samo je jedan ispod 185 i to Sommer iz Gladbacha sa 183cm visine ali on je nevjerovatno talentovan i skočan da skoro pa nadoknađuje tih 10cm.
S obzirom na to koliko je ljigav, hinjav i nesposoban za bilo sta osim tusenja kahve, ne mogu nikako vjerovati da nije pitar.Brkoo je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 9:01 pmOdakle to da je Adzem bio pred otkazom dok je vodio juniore? Zasto se izmisljaju takve stvari, lik osvojio 3 titule u 4 godine sa juniorima i kao bio pred otkazom, tesko mi je u to povjeovati. Cenan nije pitar, mozemo diskutovati da li je sposoban ili ne, igrao je i za nas i za pitare.. Svakoga ko pokusa da omalovazava Amara treba banovati, po krtatkom postupku..
Kakav je Husref,mislim jel emotivac ili ne